9 Хати, які відокремлені люди від бідних людей

Томас Корлі провів п'ять років вивчення звички дійсно заможливих з річними доходами, починаючи від $160,000 до $3.2 млн або більше, і написав книгу про те, як вони відрізняються від своїх типових однолітків (з щорічними доходами до $ 35,000).
Ключові слова успіху, він викликає щоденні звички та переконання людей: нібито, кар’єри різних рівнів доходу, які повністю відрізняються.
Корлі говорить про те, що є "хати, які призводять до багатства" і "хати, які руйнують вас". У цьому огляді ми будемо говорити про дев'ять речей, які багаті люди роблять різні, ніж бідні люди.

1,1 км Успішні люди встановлюють чіткі цілі і зберігають їх в очах.
«Я фокусую на мої цілі кожен день» вірно на 62% багатих і 6% бідних. Не тільки вдалим людям часто встановлюються однорічні та щомісячні плани, 67% з них записують все в письмовій формі.
Щоб зрозуміти, що ваші цілі правильні, вони повинні відповідати двома критеріями: в першу чергу, вони повинні бути допущені, і другий, їх реалізація повинна залежати тільки від вас, не від зовнішніх факторів.
2,2 км Вони знають, що вони повинні зробити сьогодні.
"Я зберігав чіткий список." 81% багатих людей і 19% бідних людей погоджуються з цією заявою.
Не тільки багаті люди зберігають до списку, 70% від них стверджують майже завжди прилипають до графіка.
3. У Багатий Не дивитися телевізор
«Я дивую телевізор менше години на добу». Ця заява стосується 67% багатих і лише 23% бідних.
78% бідних людей дивляться на реальність телевізор. Серед багатих, тільки 6%. Корлі говорить про те, що всі заможні люди виділяються звички продуктивно витрачаючи не тільки свою роботу, але і їх особистий час.
4. У Вони читають, але не для задоволення.
86% заможних людей і тільки 26% бідних людей згодні з заявою «Я люблю читати».
Але слід розуміти, що зазвичай заможні люди не читають, але наукову та ділову літературу. Плюси, заможні люди споживають величезну кількість книг на самодостатку. Згідно з даними Corley, 88% опитаних людей в США проводять не менше 30 хвилин на день читання самодопомоги статей і книг. Серед тих, хто заробляє мало, тільки 2% дивний.
5. Умань Вони слухають аудіокниги.
На шляху до роботи 63% заможливих людей слухають аудіокниги і всього 5% середнього класу.
6. Жнівень Вони регулярно працюють.
81% людей, які постійно працюють з дому під час свого особистого часу. Серед тих, хто ще не досягла фінансового успіху, лише 17%.
86% заможних людей працюють понад 50 годин на тиждень. Тільки 6% від них скаржаться, що вони повинні працювати занадто важко.
7. Про нас Вони не захоплюють для джекпоту.
«Я граю лотерею регулярно» – лише 6% заможних людей та 77% бідних людей згодні з цією заявою. Однак це не означає, що багаті люди бояться ризику: в бізнесі вони повинні бути все занадто часто.
8. У Вони подбають про свою вагу і здоров'я.
Регулярне споживання калорій враховано на 57% багатих людей і всього 5% бідних людей.
Подбайте про своє здоров’я - один з головних чинників успіху Корлі. Після того, як у своєму офісі був 68-річний чоловік із заставою $78 млн. Корлі попросив його, чому він не збирався до тебе. Чоловік подивився на дослідник як чоловіка з Марса. За останні 45 років я переглядаю, що я їсть і як я відчуваю. Я на вершині своєї кар’єри тепер. Що ви йдете? він дивився.
9. Навігація Вони намагаються посміхатися.
Кожного дня, 62% опитаних людей і лише 16% бідних людей намагаються зберегти позитивне ставлення.