Колесница воторга

Я повністю погоджуюсь з ним.
14 фотографії

р.

Я використовував, щоб їздити царів і їх модифікації. Останній був в 120 кузова і коли я потрапив в нього, я атакував ангуїс - квулід, як вони кажуть, ацетичний салон. Так, економічна, динамічна і не розриває, але для мене особисто ці якості не є основною.

В принципі я почув від кореневих до того, як бренд є особливим автомобілем, на відміну від будь-якого іншого, але якось не розумію його на пасажирському сидіння. Але коли він отримав за кермом старого бренда і звичаїв баранину на коліна, переповнений хвилею захоплення. Я відчув, як я був в реальному автомобілі!

deza30 не бути stupid ...

З тих пір володіння «чорного» (як це називається для чорних підкладок задніх стовпів даху) стала обсесією і з кожним походом на король це прагнення тільки посилюється. В кінці я вирішив піти на пригоду і дружину підтримали мене. Проданий король на 320, купив штамп для 110 і гараж на 130, з рештою грошей він почав робити цукерки з марки.
Я також додав, що в 4 роки це тіло офіційно стане ретро, оскільки це буде 30 років з моменту його виходу з виробництва.

р.

Ведуться роботи по відновленню автомобіля навесні і тривали протягом літа.
Моя печатка була спочатку не дуже жорсткою, але досить жорсткою. Спочатку було відновлено центри корозії на самому тілі, змінено навісні елементи. Потім довга підготовка до живопису на 50%, виконаних особисто. Просто з точки зору ремонту кузова, автомобіль досить складний - багато ребер і обличчя. В цілому результат живопису задоволений мене. У той же час я шукав частини в кращому стані, ніж я мав. На щастя, автомобіль масивний і є багато більше в садах.

1805737р.

Hoshino Racing Impul R15 ET+15 J6.5 був придбаний в Японії. Це хороший стан для мого віку. На зиму ще один набір дисків Potenza з Bridgestone з однаковими параметрами.

Що Марк II дуже підходить для мене, я знаю відразу. Я віддаю перевагу вимірюваному і спокійному поході в комфорті, і цей автомобіль повністю відповідає моїм побажанням. Сім'я на 71 тілах, які ще не зловили, кладуть UZ і JZt, посилені джерела, які зрізають - автомобіль виходить як куля. Але я не люблю цей тюнінг, для мене головна автентичність. Важко тримати стару машину в хорошому стані, не втомленому ключі.

627168

Розмір цього середнього розміру ...
Є: автоматична (від ручної передачі вже давно звикла), кондор, GUR, інжектор, клімат-контроль, дискові гальма, атом світло, вікна, центральний замок, електричні дзеркала ...
Є в інших рівнях обрізки: круїзний контроль, задня склоочисник, підвіска з регулюванням жорсткості (ТЕМС), очищувач повітря з іонізатором ...

У салоні є окрема тема. Навколо приголомшливого оксамиту червоного вина. Сидіння, в якому дуже приємно розпадати і вільно обертати баранину. Відмінна пластика, яка стояв випробування часу.

Хоча задні пасажири не вистачає, але задня диван, це щось.

Знайди, рідний рекордер стрічки був відправлений в нездатному стані. Після ремонту він добре обертає стрічки. Тепер я в гаражі запису касети з інтернет-радіо і слухаю в машині, я ніколи не думав, що я повернувся до стрічки : До речі, в цьому автомобілі і на такому обладнанні, чудово послухати щось нове ретро.

Загальний вигляд, щоб говорити...

, Україна

Відносні килими з сантиметровим пальцем! Наліво над колективом, не рідним, схожим на колір.

Двигун 1G-FE з об'ємом 2 літрів і 140 мар.
У мене є все, запитайте, хто цікавиться.

Додано до [mergetime]1405081288[/mergetime]