Один день в житті млинця

Від автора:
Привіт! Мене ім’я Алексей, я 27, і я один з тих людей, які колись називали «класним гемоном». :) Про нас Я кажу ще більше, я млинець на одному з московських державних підприємств. Довгий час я був торментований бажанням писати тут, але, alas, режим безпеки в моїй попередній роботі не дозволяв цього. Тепер я працюю з більш лояльними людьми і снями, починаючи з того, щоб стати справжньою. :
Так, я презентую вашій увазі мій дебютний пост в цій громаді і запитати, якщо це можливо, не судити мене строго.
Ранок Я роблю рано, тому що я працюю з 8:00 ранку. До речі, я реальний 100% сова і з дитинства я скажу ранні підйоми, перетворюючи мене на пару годин в гнильне зомбі, щиро мріяючи про негайний апкаліпс. Ось чому всі мої дорослі життя я навчався тільки в першому переїзді і працював строго з восьми ранку. Карма-с.

Дружина, врівноважена, не думають прокидати, вона працює з 10, щасливою. ...==

Сніданок. Так, я не гламурний і не на всіх прихильників здорового способу життя. До речі, шкільний книжковий стенд не перебуває у приховуванні біля плити, наша сім'я не має будинку, але ховер-читальна кімната: хтось, хто не спить, не сидить на комп'ютері / ноутбуці / кіно, він читає, включаючи їжу. Але зараз немає часу, щоб читати, а ококи вранці погано зосереджені.

Зубна щітка, ранкова цибуля. Так само, як люди, yeah.

Сьогодні Я буду нести камеру з мною, тому замість звичайного пакета я поставив мінімальні необхідні трюфелі в кофрі, щоб не бути вішкою з чашами.

Час виконання.

Габаритний зображення

Коти завжди на дорозі.

Я попередив, що вранці я був істотою xD.

Заглушки до холоду і темряви чекають.

1250782

Бррррр

425376

Ще одна хвіртка, в цей час в підземний світ.

Не хочу змінити його на будь-який інший, навіть тут в метро майже завжди спокійний і затишний.
Я завжди дивився, якщо хтось буде це серйозно.

Я майже там. Петрівське-Разумовская є яскравим контрастом з будиночком, тому попросіть слово «Антроат».

Я був майже пізно для роботи з фотографіями. Швидко відвідайте...

Дивитися з балкона на видимому розділі магазину. Бруси, що тумани і блискавка дрібні. :

Готовність для праці та оборони. Тільки ганчі замір.

Хлопці щасливі. Ну, Плакат тут! =)

р.

Старе покоління реагує з більш стриманим.

І ось мої палаци. Я єдиний фрезерний верстат в цій організації, і тому повний власник всієї цієї пишності.

Говорячи про пишність. По суті, кілька машин не для роботи Стаханова на 2-3 машини одночасно, але тому що кожен в щось краще підходить для власного типу обробки. Хоча 5 за 1 людина все ще занадто багато, як правило, в таких областях працюють два, тут теж, іноді приходить один хлопець, франчайзинг і розважальна розмова. Але я був відвертий, і я хотів сказати це: для мене особисто, робота як фрезер не так багато виготовлення всіх металевих і пластикових неспадів як постійної боротьби з збільшенням ентропії на довіреній території, боротьба практично бездії, тому що для нього зазвичай практично немає часу, а територія oh-oh, це фрезер від усіх робітників, які вимагають багато різних пристроїв: клаптяви, вихрові столи, ділення голови, центри, рамки, призми, так звані «паралелек». Довгий список.

На збільшеній частині попереднього фото ми чітко відрізняємо основний елемент креативного процесу - пляшку. (Я, однак, мати дуже прозаїчний гасіння в цій пляшці.)

Різні інструменти також неймовірна кількість. І все ж не вистачає, хоча крім приліжкових столів і стелажів на сайті я також маю власний номер для зберігання, наповнений всілякими речами. На фото "дути" ріжучі, які необхідно постійно.

1 990 р.

Це різак, теж.

Так це.

У той же час я розблокую свій нічний стенд з персональними деталями, вимірювальним інструментом та іншими речами, які краще тримати під замком і ключем. Хоча люди і всі свої, але мало... (В дорозі, разом з тумбою, я успадкував від попередніх власників повний мені в ньому і еротичні календарі для 1994 на дверцятах.)

Я оціню роботу в найближчі дні.

І я збираюся працювати.

Доброго ранку до героїні, наш персонал очищає. Чому героя? Тому прогулянку по чистому підлозі вранці, не на щиколотці в металевих стружках і емульсійному маслі. До речі, вона замовляється записувати в запис обов'язково вказувати, що він шукає чоловіка 45-50. Індикатор. :

Пташенята, до речі, вважаються небезпечним фактором в роботі (я знаю, чому), тому потрібно носити окуляри, коли машина перетворена, що я віддаю перевагу цьому щиту, він sits більш комфортно на голові, не туманий, покриває всю обличчя і легко піднімається і падає.

759000, Україна

Добре, або ви можете завісити машину, як це. «Нативний» захисний екран тепер в ремонті.

Р

Регулярно з зітхами я дивлюся на цей блок. Він є прикладом того, що він хотів, звичайно. Радянська машина пройшла через капітальний ремонт і глибоку модернізацію, отримала повністю сучасну машину, на якій... Немає на роботу. Це, ті, хто не знає і не хоче бути в змозі, і ті, хто робить, не хочуть працювати в цій організації. Я також не можу дізнатися, як боротися з ЧПУ (особливо в моєму випадку я повинен налаштувати і написати програму і рефінін / виправити його). Що, з часом, я розумію все вручну (Я в цілому lifelong self-taught людина) і відвалу частини моєї роботи на комп'ютері, але це дуже час так далеко катастрофічно недолік. :

р.

Але я працював, я міг зламати для кава-брейку з димовим перервою (другий день я вирішив кинути курити, адже сигарета чисто електронна).

8907099

І дивитися механіки, які шукають щось інше, щоб перекручувати і продати, щоб зрозуміти, чому автоматизація в одному з моїх машин взяла на себе життя.

Ви все ще можете прогулятися по шліфуванню ділянки, де працюють люди-сталькери (робота пила, адже вони не знімають респіратори навіть на обіді і димових перервах). Як вони працюють нормально, я не знаю, що це їх не так.

123642 Р

При цьому подивіться жирні красуні з метрології. Баути розкидані мені, тому що вони рубають їх з спалахом. Довгий апологований.:

Моє сусідство, екстер'єр Юрій Макарич, також має димови. Шукаю ікони в кутку, пам'ятаю, що я був дуже інтригований принципом вибору картин для прикраси стін в нашому магазині. Поруч можна клеїти Рафаель, якась перестрія еротика, Дур, Костянтин Іванов, портрет Путіна і православних ікон.

Обід перекриваємо неочищений.

У їдальні не допускається камера, це не наша, а сусіднє планування. Ну, подивіться там і нічого дійсно. Після закуски можна прочитати жовч.

І назад до бізнесу.

Ну, хоча він рухається, деталі стають більш значущою формою: праві кути, чіткі площини, все, як я люблю. :

По дорозі, незважаючи на неймовірну кількість бризок і голів під час роботи, всі монтажні поверхні повинні постійно підтримуватися в хірургічній чистоті, щоб не спиляти пил або краплі, про це.

р.

Кінець дня, кожен йде додому. І я залишився, е-е ... Три дні я отримав надзвичайний час, 8 до 8.

Але ви можете піти на свіжу емульсію до машини. Я. Слово «свіження» – це слабо пов’язане з цим грішником, що відроджує пам’ять половини життя.

І зробити чай.

Зовні вікна романтичний, це снігопад...

І у мене є одна проза життя.

Але чу! Ми працюємо з кінцем. Ви просто повинні очистити і змащувати машину. Зверніть увагу на кількість сміття на підлозі. Ось чому я вважаю нашим співробітником героя.

Деякі слова: На 19.50, мій акумулятор камери сіла, в повному заряді якого я впевнений, тому я не взяв запас. Наступна фото на телефоні. Ні, специфікація на ній була російська на білому він говорить, що камера в ній є... Однак мудрий чоловік сказав мені про такі випадки: Леш, він також говорить на паркані! Садиба.
лука. Дзеркально суворі робочі чоловіки не миються, здається, принципово.

р.

В'їзд.

Р

Вечір Дмитрівка. Це панацея для остаточного придбання автомобіля. : Я боїться мосту на фоні. Я не боятися жахів і мишей, я бояюся мостів. Я не так багато боїться, як жахливо, це не мій архітектурний стиль, ні шахти.

р.

Головна, Солодкий будинок! :

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com