Потоки троту.

Я люблю ловити форель. Це міцна, гарна і красива риба.

Для початку я хочу запропонувати гасіння від стати Є. Берестовським. Працює в Полярному науково-дослідному інституті морського рибного господарства та океанографії ім. М. Кніповича (ПІНРО).
Як мені, я люблю спинитися навколо tundra.

По-перше, я впевнений, що більшість рибалок досить прочитали про бруок троту, і багато з них навіть виловили і дивилися - принаймні на телевізорі. І придумайте, що все не так просто і неоднозначно в судах про цю лососнову рибу, а ще більш детальну інформацію про те, що необхідно наукове «вимірювання рейсів». . . . )

Типовий tundra потік ...

Прийміть, наприклад, приналежність видів. troutta Linnaeus, 1758. У басейнах Балтійського, Барентського та Білого моря мешкають підвиди Сальмо трюта Ліннаевс, 1758 - форель (прохідна форма) або звичайний форель (пожежна форма), а в басейнах Чорного та Азовського моря - Сальмо трютта лабракс Палла, 1814 - Чорний морський форель (прохідна форма), який також формує форми свіжої води - форель, включаючи струмки. Кумжа має найвищу серед можливостей адаптації лосося та здатна формувати багато різних популяцій у своєму діапазоні. Відповідно до звичаю, він призначений для виділення декількох основних екоморфів - потоку, озера, озера, лиману і морського проходу, але на генетичному рівні не знайдено суттєвих відмінностей між ними. Більшість вчених вважають, що формування життєвого стану форелі залежить в основному від умов життя і годівлі водойми, хоча біологічний механізм утворення різних екологів ще не вивчено докладно.

Навіть серед струмків, можна знайти рибу з різними фенотипами, тобто з зовнішніми ознаками. Наприклад, з одного боку - крупнозернистий і великий утриманий, з худим тілом темних хакі, з частими чорними крапками і зеленувато-кристальним щільним м'ясом, а з іншого - сріблястий, з акуратною головою і ротом, з рідкісними великими чорними і червоними крапками і ніжним жовтувато-червоно-червоним м'ясом. Як жити в потоках, так і інших досягають сексуальної зрілості у віці 4-5 років в масі 50-150 г, але більша, ніж 150-250 г у більшості водойм не знайдено.

Таким чином, brook екоморф відрізняється від більшості інших форм свіжої води форелі, в якому весь життєвий цикл відбувається при мінімальному розмірі риби. На Льодовому півострові, де знайдено всі перераховані форми форелі, кутовики підбирають цю концепцію раціонально і в повсякденних умовах цілком обґрунтовані: форель є одним з зеленувато-жовтого м'яса і підходить в долоні руки, а форель – все інше.

Якщо ми далі вказали про це відмінність, слід зазначити, що екоморф потоку також знайдений в багатьох невеликих озерах півострова Кула, переважно на узбережжі східного Мурмана. Наприклад, на початку жовтня я спостерігала кілька спавінгових темно-коричневих і чорно-розміщених візок вагою близько п'ятдесят грамів в короткому струмі, що падають через хребта мори безпосередньо в море сто метрів від озера Чорногом, розташованого на Померанських горах біля гирла річки Вороня. І на Золотій річці я потрапив в ситуацію, де з одного місця я зумів зловити повний набір екоморфної форелі під час припливу. Але розумово усвідомлюючи, що брок форель розмір пальми є дорослою рибою, яка з чіткою совістю може бути відправлена в вухо, я все одно намагаюся дати йти з такого тріфла, віддаючи перевагу фокусуватися на зловленні більших осіб з твердою назвою форелі.

Чи є це форель або форель? Питання часто плутають навіть фахівці разом з органами охорони рибного господарства. Відповідно до чинних Правил Аматорське відео та спортивних рибзаводів у внутрішніх водах Мурманської області, статті 27 стверджує, що штраф за форель становить 580 рублів, а для форелі всіх типів - 250 рублів. Але з рівністю розміру і таким же червоним м'ясом доцільно відрізняти екоморф червоний книжковий прохід, який називається Правилами форелі, з лиману або озерно-причепа, прирівнюється до форелі, без спеціальних біохімічних досліджень клітин хлориду, навряд чи хтось буде успішним. « » » » » » » » » » » » » »

www.kaliningrad-fishing.ru/fs-be...s-018.html

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Нічний лов.

Качка гнізда по креки.

Трохи пізніше я дивився всю сім'ю: мати з коктейлями.

Вдалий час я поставив, щоб зловити форель на спінінг. Мета: дізнатися найбільш лову Wobler і, таким чином, вирізати маленьку річ, яка була дуже погано травмована, і я не бачу точку відпускання її назад, щоб загинути в потік. Купували два шпинінгу ULs різної довжини компанії Norstream (серійні серії) та два UL, Daiva TD Sol та Ultegra 2000. Всі бджільниці в магазинах Мурманськ (беггар) придбали UL Woblerka, які вони можуть запропонувати в цей час. І були тільки один або два... L-Minnow, Salmo Horet і Salmo Tini купили на відпочинок. Скоро, не було вибору. Я мав звернутися в інтернет-магазини.

р.

...

Все, що я можу купити в Мурманську.

На зиму було придбано замовлення... багато хто займався провідними місцями в рейтингах. Про суму, яка вкладено в цьому випадку, я скромно залишається мовчним. Моя дружина - рибалок і я розумію. Іноді в магазині вона витягнула мене в рукав до вікна з ями і сказав, що це те, що ми ще не маємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Покупка...
Я не бачу екзотичних.
Я був погрожений діагнозом вогальмії, але я зупинився в часі.
До цього часу я думав, що найбільший збір UL Woblers.

...

Водно-будівельна...
Я впевнений, що кожен рибалець мав це час. Ось я, на довгих зимових вечорах... Щось виявилося, що не було, під час тестування шлюб був вилучений, і тільки працівники залишалися в коробку.

...

...

Займаючись досвідом роботи, він займав тюнінг знаменитих бай. Я повністю видали «кид» розмальовку з них, фарбований, лакований, і це те, що вийшло. Сальмо Бейтле в оригінальному і він також налаштовується шпателем червоної лексигли.

...

Результати пошуку. Воблер загинув на першу рибу... після лизати рибу я ніколи не бачив, переходив в камені і вирізати лінію.

р.

Коробки не підходять.

У мене було вставити шматки меблевої дошки з паролем і повісити валки на стіні. Вийшла така «коніка» ...)

...

...

Додано до [mergetime]1405012291[/mergetime]
...

...

1227540

У фортепінці її обране місце під породою біля потужного потоку води, де максимальна кількість їжі може поплавати її. Якщо форель повний, він не захопить рот Воблера, вона вважає його як потенційним конкурентом в стаці, і намагаючись відійти (поганий) на гострих пальцях Овнер. Фото - хороший приклад.

...

...

...

...

...

р.

...

...

...

Не можна повністю відмовитися. Якщо ви подивитеся на потік, то місця, де ви можете зловити хребта, можна розраховувати на пальцях однієї руки. Іноді найбільшу рибу половили на штангу, не на хребті. Устаткування для риболовлі в тундрі, як на фото. У підсумку Рафала різні відмінності, необхідні для риболовлі, вудилища за спину під поясом. На вулицях Я ловлю шпинделя, в виворітній і важкодоступних місцях з вудою.

р.

На скелях, де струмок потікає у вигляді невеликих водоспадів, утворюються невеликі пуделі ... можна зловити цю рибу теж.
Любить стояти в найвужчих місцях потоку. Це найкраще місце для вас і рибалки. Ви можете зловити пару риби. Після того, як це місце буде зайнято рибою.

...

3757768

...

р.

...

Вечеря в вітровій погоді дуже складна. Якщо в ловильному прутку проводиться вертикально, то волосінь з плавкою і навантажувач буде паралельно землі. Про викидання шпинделя в вузькому струмку і немає питання. Хоча я довго тримала свою спину в руках, з вітром і його густами, я не можу зробити кинути іржі. Легка приманка дрочить на шорті берези. Прийміть лінію з нього багато роботи.

...

...

...

...

...

р.

Дорога в Териборку. Море менше сорок кілометрів.

І це наш бівочек. Немає дерева в тундрі, оскільки немає дерев. Ми використовуємо газ і плитку.

...

Вечір. Ніч буде холодним.

Р.

Діннер ...

32977697

Перейти на пост...

...

...

Так, тундра закріплюється вранці.

Строк заморожування в тихих місцях.

Оля бурить потік...

На озері є лід, як це вночі.

Ви повинні спробувати все на зубі ...)

Вибрані: Salmo Beetle.

Знамениті Камеї.

Р

Хікор. Wobler - це так званий, що він не вимагає проводки, коли він охолоне. Досить кинути його в поганий ... ви відчуєте прикус.

...

Р

На Camion і harius peck ...

Кумжа. Спіймана на волосіні 0.22 Wobler Kamion (фарба під жабу) Lite Stick 2-10 г. Після прикусу вона стала мертвою в потоці. Я помилково почав затягувати тертя на котушку, але я зловив його в часі. Ми займаємося двома або трьома хвилинами. Вона не з місця... тертя працює. Пауза затягується. Помешкання розташоване в 2 км від Olya. Ідея виникає, щоб зв'язатися з нею на радіостанцію і доповідати єдиний прикус протягом всього вечора.
Риба почала приходити до життя ... кидати, змащувати, після кидання ... Я ледь встигнути вибрати лосося волосінь. Далі «свічки» Це був щось!
Я дивився цей концерт на п'ять хвилин. Тоді рибка втомилася і стала більш складною. Я не взяв підйомника. Приготував рибу на берег з нісом в камені і захопивши її підвіконнями. У цей момент з рота знизився wobler!
П'ятий берег крутий, займіть рибу від води. Я піду до берега, схил крутий, а потім я не тримаю його після потужного jerk, він падає... Я не маю вибору, але падає на неї. Успіхів. Я вірю на рибу... мій серце б'є в мої храми...
Потім фото пагон...

...

І це жаба.