Ми будуємо плювати.

Марковкін з вами, і сьогодні я постараю фото крокової збірки кори пітчинги 24 на масштабі 1/48.

Ймовірно це буде схожим на місця для "розфарбовування сова".

Ми вивчаємо колоди і інструкції, солодко скорочені)

Розмальовуємо деталі кабіни. Аерограф, щітка і рум'яна (більше про це пізніше)

Зберіть фюзеляжу і крила, закрити і ущільнювати кабіну (більше докладних фото не збережені, але немає нічого цікавого)
Ми готові до фарбування.

На цій фото модель вже затоплюється за допомогою грунту Тамія через щітку, грунт шліфується, потім заливається металевою під алюмінієм, а за допомогою кладки фарби і щітки, маркерів і «поворотних смужок» наносяться всі це робляться глянцевим лаком (то я розповість вам чому).
Ось тут, що «велика» прихована – я теж здійснювала процес складання і пропущена фотографія.

Тут я скотився все зайве, наносила темну сіру частину камо-сірої частини камо-сірої і налив її «основа + чорна» (це погодження). Потім це допоможе нам створити крутий ефект нерівних панелей шкіри.

Тут він вив'язував темну сіру річку з назвою «колір-стоп» (щось як рідка гума) і наноситься темно-зелена. Я подав йому.

Регулювання контурів сірих плям злегка)

Проміжний результат з масками знімається... і зі списком команд на гладіаторах. ВТС

р.

Застосувати маску густим розчином солі і чекати її висихання.

По солі виводити всю поверхню "сірий + білий", чекаючи висихання і видалення солі. ми отримуємо дуже елегантну поверхню (попередня обробка закінчена) ... і зараз беремо зубочистку і в місцях смужки фарбу на металеву ... площину виявилося, щоб бути смугастою для дюраль)))

03039, Україна

Пофарбувати шасі і ніші клаптя

Тут ви можете побачити результати заготовки та «покриття» )

Я не схожий на колір маркерів літер на декалі, тому ... ми ріжемо їх, вклеюємо їх на фарбу стрічку і виріжте трафарети.

ремесла

... і виводити "кошер" небо типу "S"

Ми беремо участь у проведенні та подачі декалі. коли все це зроблено, модель заповнюється напівгляним лаком і полірується в правильному місці.

Розм'якшуємо цей шлам. (посихання свербіж вигляду буде страшним, але після того, як сам декаль буде ретельно закруглити всі нерівності)

Фарбування норнів

христина

Ми кладемо рідке миття (маємо тонку щітку в вишивку) при висиханні - протріть зайву серветку. Це гарно підкреслює суглоби панелей, люків і т.д. АХТУГ!!! використовується тільки на акриловій фарбі. це буде розчинити нітрат!

І пішов він. .)

...

...

Р

...

Це повітряна щітка з гарматою і виснаженням.

Перегляд клапи

Всі права, курка, запитати, зламати.
Я повністю забули: на завершальному етапі потепління я використовував технологію нафтових точок, але це не для новачків і в цілому - тема окремого посту

Цей пристрій прийшов до нас з корейської війни, 51 років, від британської авіакомпанії Royal Air Force в Гонконгу.

Тепер цей монстр знаходиться на полицях.