710
Katie Holmes в американський гламур: про розлучення з Tom Cruise і материнство
Актриса Katie Holmes, який не часто бачив в бані фотосесії, вирішив нагадати себе. 35-річна зірка взяла участь у стрільбі з американського гламуру, без голих топлес. Варто відзначити, що в картинках актриса виглядає чудово - щільна мумія, тонкі і міцні руки і джинси, які відмінно сидять на ній. Актриса припускає, що вона завжди зручна в джинси.
Katie Holmes на the кришка з американський гламур
Не тільки зробив Katie Holmes оголена для фотосесії, вона також говорив candidly про її розлучення з Tom Cruise і як материнство змінила її життя.
Katie Holmes на a фото пагон для американський гламур
На батьківщині:
Я дійсно зосередився на материнці і працює зараз. Я думаю, що ніхто не знає, і я не знаю, що я мав. Це дивовижна. Щодня я знаю, що це дивовижна людина більше і більше. Це те, що мама дає мені.
На її житті після її розлучення з Tom Cruise:
«Для мене почалась нове життя. Я, нарешті, відчув, що я можу зробити все, що я хотів. Немає обмежень. Ось чому я впевнений у собі.
На початку слави:
Я почав діяти, коли я був 17 і я був успішним у юному віці. Тоді всі раптові люди почали розпізнати мене. Але мої батьки завжди лікували мене просто і нагадували мене вдячні. І що я не втратив голову з славою.
Katie Holmes на the кришка з американський гламур
Не тільки зробив Katie Holmes оголена для фотосесії, вона також говорив candidly про її розлучення з Tom Cruise і як материнство змінила її життя.
На батьківщині:
Я дійсно зосередився на материнці і працює зараз. Я думаю, що ніхто не знає, і я не знаю, що я мав. Це дивовижна. Щодня я знаю, що це дивовижна людина більше і більше. Це те, що мама дає мені.
На її житті після її розлучення з Tom Cruise:
«Для мене почалась нове життя. Я, нарешті, відчув, що я можу зробити все, що я хотів. Немає обмежень. Ось чому я впевнений у собі.
На початку слави:
Я почав діяти, коли я був 17 і я був успішним у юному віці. Тоді всі раптові люди почали розпізнати мене. Але мої батьки завжди лікували мене просто і нагадували мене вдячні. І що я не втратив голову з славою.