Модель СПГ ФВ304 масштаб 1/35

Я нещодавно прочитав пост про збірку Т-90 і вирішив поставити тут останні зібрані моделі. Я вже опублікував ці фотографії на karopka.ru і на форумі WoT. Я просто пам'ятаю, що це було на Япі, що я бачив на місці будівництва, в коментарях я знайшов сайт Каропки і я був намальований до нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Так говорити, я оплачую данину до Япа.

13 зображень.

Коротко на SPGs:
Проект Light SPG розроблений Vickers. Розробка машини почалося в 1947 році, але макет був виконаний тільки 1953 року. За цей час концепція СПГ стала застарілим і закритим проектом.
Плюс, це найбільш фанатичний в мистецтві WoT, і граючи на ньому приносить багато позитивних емоцій.

Є два малюнки на сайті, один старий ескіз і інший масштабний малюнок, але я думав, що він був скопійований з прототипу від WoT. Я намагався зробити щось між. Це моя третя модель і мій перший домашній.

Модель була побудована протягом трьох місяців, більшість часу приймала виготовлення макетів і малюнків. Основні матеріали: 2, 1, полістирол 0,5 мм, doshirakplasty, пиво, дріт, старі підстилки.

Ролики були виготовлені з використанням 3D-друку, великі частини тіла вирізати з лазерним різким. Caterpillars використовують команди з Cromwell, як найближчий в роботі, бочка Aber від фінської BT42, Aber fire extinguisher, фари та ліхтарі Elf, болти та горіхи Менг, кулемет Bren від MasterBox перетворений в дисковий магазин, інструмент та інші навісні саморобні.

Стенд - фоторамка від Ikea, основа - штукатурка, пісок, ПВА, дрібні камені, трава - мелена піна і Сантехлен.

Фарба з акрилом Тамія, Фарш диких і домашня олія, пастельні пігменти дощових тонів.

Дякуємо всім за вашу увагу, якщо цікаво я можу розмістити фото під час будівництва.

р.

Фото

р.

Фото

Фото

Фото

Фото

р

Фото

Фото

р.

Фото