Готель на колесах. Подорож до Фінляндії поїздом

Поїздка залізницею була також пов'язана з тим, що «на Finka» є абсолютно новий поїзд, запущений всього за місяць тому. Готельний поїзд. Чи змінено поняття?

1 час Ззовні вагон виглядає практично таким же, як і будь-який інший вагон сучасного російського поїзда. Тільки світлодіодні щити з маршрутом і автомобілем видаються «стійкість». Але головне - всередині.

2 Вітальна дошка! Диригенти не мають нічого спільного з стереотипом залізничного провідника: вони молоді, політні люди, які приділять увагу вам по всій подорожі.
Поїзд працює щодня, вирушає з Ленінградської станції Москви о 23:00. Багато людей приводять до Петра.

3 хв У мене був квиток в відділення. Я уявляв, що це буде те, що «європейський купе», з трьома полицями над собою, тісний і некомфортний клітка. Ні, тут звичайні чотиримісні, а, по око, просторіше, ніж в радянських автомобілях. У верхній частині немає багажної полиці, і не так багато речей під сидінням. Це мінус. У разі Хельсінкі навряд чи хто-небудь буде їздити з величезними булями, але в інших напрямках вам потрібно придумати щось. Наприклад, додайте одне відділення для багажу.

4 000 р. Поїзд почав харчуватися відразу! Для стартерів було пакет на столі з чимось смачним, хвилиною після вильоту, офіціантка прийшла з ресторану і запропонував гарячий бутерброд, щоб вибрати з. Все, що треба було відмовитися! Я на дієті. У Фінляндії, це ще складніше прогулятися цим апетитним харчуванням в супермаркеті, і я не можу навіть уявити, що станеться в прес-турі Німеччини та Бельгії. Немає, я сподіваюся, я можу витримати і схуднути!
О, і, ви бачите лінійку, яку брендували? Це світло Толстого, на честь якого поїзд названий. Всупереч очікуванням він не був ретро, але досить навпаки.

5 хв Але чай з моєю дієтою можна п'ятити в необмеженій кількості! Якщо всі чотири пасажири, які подорожують в відсіку, нижня поличка перетворюється на два місця з шинками.

6 хв Є два відділення для кожного відділення. Чи не так красиво? Я чекаю на них короткі рейси.

7 хв Три великі кнопки. Диригентний дзвінок, радіооб'єм і управління освітленням. Люди не грають на радіо, але вони не читають війну і мир. Залізнична станція працює в аудіогідному режимі, розкажаючи російською, англійською та Фінською про цікаві станції, міста та пам'ятні місця, які наразі проходять Лео Толстого. Я дізнався про цікавий велосипедний напівпідземна вулиця в Гельсінкі, який був перебудований з колишньої залізничної лінії. А потім буде історія про місто. Так це корисно!

8 000 р. Найкориснішим, звичайно, є регулювання температури приміщення. Також в кожному відсіку знаходиться окремий кабінет. Я пам'ятаю один раз, якщо такі кліматичні системи потрібні в багажних автомобілях або ні. Опонент стверджує, що всі люди різні, і один може бути холодним одночасно, оскільки інші будуть любити тепло. Але все ще краще вміти контролювати клімат, адже люди в машині все більш різні. І з'явиться чотири люди.

9 Смішні режими освітлення "на нічному вогні". У нічному клубі: Хочу негайно пити і подивитися на венах сусіда.

10 хв Вам не потрібно турбуватися про те, що ви не маєте нічого спільного! Ви просто опускаєте спину крісла і перетворюється в ліжко. Неймовірно зручно, але це було те, що їсти багажний простір.

10 хв Є три класи вагонів, і тільки два види вагонів. Вони трансформуються. Якщо чотиримісний купе не повністю завантажений, можна підняти одну з полиць, а клас буде автоматично підніматися до CV! : Ви можете вибрати тип при купівлі квитка. Ви вирішуєте, який відсік для прийому – два або чотири місця. Існує відмінність ціни, звичайно.

12 хв Найпізніше поїзд відправлення ідеально підходить для отримання деяких сну. Але коли потрібно працювати, немає сну. Ось ще один аргумент для довгострокових поїздів: ви можете зробити вашу річ, в моєму випадку ви можете писати деякі звіти, які чекали їх повороту.

13 Робота краще кип'ятять, коли немає інтернету...це добре. Інтернет доступний всім способом, навіть за кордоном. Це було так важко відволікатися від коментарів і Facebook!

Р

14 мар У самому машині, на перший погляд, все те ж, що це було 50 років тому. Ну, що можна змінити тут? Двері, вікна, коридор? Ніщо нове для довгострокових поїздів ще було придумано. Вам подобається цей готель.

, Україна

15 Кожного пасажира надається магнітна карта.

16 мар Тема туалету для поїзда пасажира, можливо, більш актуальна, ніж м'якість його полиці. У кожному автомобілі розташовані два туалети, без санітарної парковки. Хочу, якщо такі поїзди зазвичай залишаються, де на кожному зупинці йде провідник і закривається туалет?

17 мар Щоб мити руки, не потрібно тримати кнопку однією рукою: заливається певна кількість води. Температура регулюється. Є мило, одноразові рушники і навіть компактне сушіння рук.

18 років Унітаз біологічний, як і в літаках. Припустимо, що якщо ви кинути туалетний папір тут, нічого не буває. Я не знаю, як вони вийшли там, літак забитий! Я зловив один раз.

19 мар Дуже актуально для чоловіків і жінок: підкриті кола! Я відчуваю себе поганим про державні туалети, коли я хочу піти великий. Я часто змусив себе відступати. Унітаз цього поїзда практично ідеально підходить, тільки нагріті сидіння відсутні.

20 хв В одному з санвузлів був душ! Я не помітив себе, він поховав в кутку, за завісу. Принцип є таким же, що і шайбою: натиснути кнопку, потоки води. Кожна «старта» знаходиться в хвилину. До того, як я прибув у Гельсінкі вранці, я навіть поринся! Чудово відчувається, коли ви відчуєте поїзда свіжим.

21 мар Провідник нашого перевезення Марія Іванова. Чому вони збирають паспорти після відправлення? Чи можна заповнювати дані про пасажирів так, щоб «загари» не пішли?

22 мар У сервісному відсіку для провідників є повноцінний кран і раковина, можна придбати соки-водопровідник. Але найголовніше, тепер є мікрохвильова піч і холодильник! Не більше "титанових" котлів. Останні!

23 мар Також є маршрутизатор Wi-Fi, прихований тут. ICOMERA - це прохолодне обладнання, яке спеціалізується на оснащенні мобільних точок з Інтернетом: поїзди, літаки, пороми. На мою думку, є можливість надавати Інтернет через супутник.

Габаритний зображення

24 мар Всі ознаки і ознаки дублюються трьома мовами. Російська, німецька та якось французька. Українська

25 Гарланд! Красивий.

26-й автомобіль виглядає прохолодно і сучасні. Де ви думаєте, що це було зроблено?

27 Пасажирські автомобілі для готельних поїздів стали третіми фруктами співпраці між Німецькими Siemens та російськими залізницями, після Сапсану та Ковтати. По суті, такі автомобілі хотіли б побачити в усіх напрямках країни, але я розумію, не всі відразу. У той факт, що німці мали пропозиції цього типу на все дивно: Німеччиною не було нічних поїздів. Може бути розроблений спеціально для нас?

28 Переходи між автомобілями безпечні: Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я боївся піти на інший автомобіль. До речі, це єдине місце, де недбайдужі люди ще можуть копати: в жилетах він не буде працювати, є детектори диму. Не був спійманий куріння, але вони зробили.

29 мар Прогулянка на поїзді в напрямку обіднього автомобіля, я походив на автомобілі абсолютно різного класу. Це найкращий люкс коли-небудь.

, м. Київ

30 хв Але сам автомобіль був попереднім поколінням, м'яким, теплом і затишним. У цьому ж відсіку я пішов до Парижа Остання осінь. Вони кажуть, що такі автомобілі застарілі, і вони також будуть замінені новими з Siemens. Що буде оновлений номер - він залишається вгадувати.

км

31 мар Керівник поїзда Олександр Леонідович. Добрий дядько! Я дуже сподобалося залізничних працівників в цьому пості: які мої провідники, які всі інші. Це саме те, що повинен бути штат РЗД. Завжди і на будь-якому рівні. Кожен сервіс починається з дружби. Кожен оцінить його.

р.

32 кв.м. Зранку переходить у Виборг, вже вранці. Близько половини вісімнадцятих поїздів приїжджає митниця. Про годину тут. Перед відправленням прикордонні охоронці вводять і відправляються на наступну автовокзал. Вже «реальний» кордон.

30 хв Тут приходить Фінляндія, нова країна для мене. Навігація Коли ви відвідали чверть територій планети (в плані кількості держав), то стає все більш важко потрапити в новий.

34 кв.м. Вранці я повернувся до обіднього автомобіля, щоб зніматися. Я не допускається їсти, це сумно, це занадто багато апетиту.

35 хв На стінах старі фото Лева Миколаєва.

3610Р. 4200Р Меню не є тонкою книгою тридцять сторінок, не в кожному ресторані ви знайдете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Цілі, які готували в садибі Толстої. Особливо красива тулуба в грибному соусі. До речі, страва має довгу історію, і один раз вся російська аристократія ate pulard. Це курка, але особливий вид курки, неймовірно! Це жиртер і флеш, і особливо популярний в Європі і Росії в 19 столітті.

730116

37 Пульфіо вирішили не брати, але замовили картопляний салат з томатами. Ця страва також від Софія Толстого Ви не можете, але це все для вас, читачів. :

38 кв.м. І ось «звичайна» їжа обіднього автомобіля. Рибна медальйон, баклажани і перці. Практично дієта харчування!

39 хв Ті, хто не досягає ресторану, приносять набори в відсіку. Що було в вечірньому пакеті я ніколи не знайшов, а вранці вони збирають невеликий кошик.

,2 кв.м.

40 хв Це те, що в ньому.

до 1 2 3 4 5+

1 час У той же час поїзд досяг Гельсінкі Головної станції, де я почав своє знайомство з фінською столицею.

42 км Цей поїзд дійсно щось нове, це не так? У найближчому майбутньому ці поїзди підуть на всі європейські напрямки російської залізниці. Париж і Ніцца, Берлін і Прага ... Але що якщо ви дійсно хочете побачити ці поїзди на внутрішні маршрути?

195274

до 50 Наступний розповідь буде про Гельсінкі: дивовижно затишне і прохолодне місто, в якому, однак, вишуканий туристичний буде досить нудним. Особливо якщо він на дієті.
О, yeah, весела частина. Квиток на «трен-готель» коштує менше 6 тис. рублів. Ви думаєте, що багато чи мало для такої поїздки?

Джерело: macos.livejournal.com