Москвич-412.

Класика Мусковіти - мій улюблений хобі для мене. Так сталося, що мій перший автомобіль був мій батько ВАЗ 21063, але на початку 2000-х років почався проблеми з грошима в сім'ї і мав би продати джугул. Я був пішоходів після продажу протягом шести місяців, але я хотів переїхати на щось, незалежно від графіка і часу дня. Який найдешевший (Я маю на увазі, що це було) придбати? Звісно Мусковіте! Насправді, що я купив. Московський 2140.

35 зображень.

Москвич-412.

На зиму було, і навесні знизу знизилися роги заморожені і стало зрозуміло, що тіло в пилі ... Але він стержає правильно і дивно не ламав, або досить зламав, звичайно, але завжди приїхав додому. Звідси пристрасть почав, він зробив багато речей, і двигун пішов, і він зробив все на підвісці, і пофарбував все себе. В цілому, по відношенню до Москвича фраза завжди перетворюється в голову - "не краще зафіксувати, звичайно, але можна приїхати - це Москвич". Фотографії першого Мусковіта залишилися тільки в паперовій версії, добре, охай, тут не про нього.

У 2008 році я випадково поїхав на 412 заводів виробництва Іжмаш 1972 реліз. Порівняно з моїм 2140, це просто ідеальний, незважаючи на передні крила, що обертаються знизу і пучок синців, синців і іржі, пофарбованих пензлем. Взагалі я купила її, відразу подрібнила трохи – карбюратор іншої множини безконтактного запалювання, кардан змінився – для вібрацій від нього був страшним. За тиждень пізніше він пішов на «вулиця» і перекручував диск зчеплення на різкому старті. Я змінив зчеплення, а з тих пір, поки сьогодні я не сходився там або відремонтував що-небудь, поїхав близько 50 тис. км, тому тільки всілякі дрібниці.

Москвич-412.

Фото

Москвич-412. , Україна

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Після придбання почалися поліпшення. Я купив колеса R15 - кладемо - вартість 2 рази більше, ніж автомобіль я купив. Як в пісні "Чомусь - литі диски!" Ми любимо нас!

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412. р.

Я купив музон і сигнал з зворотним зв'язком і CZ - кладемо його.

Фото

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

Я купила сидіння з іноземного автомобіля - Я кладаю їх, комфортні бастарці виявилися. Я поїхав 100 км до рідних - все болить, на ці 1500 км без опаду - все нормально.

Фото

Москвич-412.

З його майбутнім дружиною пішов в Казахстан в Актобе, щоб відвідати її родичів, поїхав назад і вперед без проблем.

16 мар

Москвич-412.

17 мар

Москвич-412.

Тоді був живописний епіч. Я ніколи не зв'язаюся з друзями, і тут я зв'язався і чула дуже багато. Хоча ціна була укладена без знижок, тільки бути якісною. Гроші дали заздалегідь, друга помилка. В цілому, я пофарбував погано, в цілому, і не поганий, але я ебать кілька деталей, які я потім f*** поглянути на, пофарбувавши передні крила окремо з пальцем пилу. Змішані для полірування її теж. Все правильно, я поставив все разом, він вийшов красивим.

18 років

Москвич-412.

Фото 19

Москвич-412.

Фото

Москвич-412.

21 мар

Москвич-412.

22 мар

Москвич-412. р.

фото 23

Москвич-412.

фото 24

Москвич-412.

25 мар

Москвич-412.

Колеса змінено на R13.

26 мар

Москвич-412.

27 мар

Москвич-412.

Тоді було весілля. Щоб приїхати на таку незвичайну машину на весіллі щось – так багато уваги я просто не чекав, щоб бути чесним. Він стежить себе, там дуже мало місця позаду.

28 мар

Москвич-412.