Москвич-412.

Класика Мусковіти - мій улюблений хобі для мене. Так сталося, що мій перший автомобіль був мій батько ВАЗ 21063, але на початку 2000-х років почався проблеми з грошима в сім'ї і мав би продати джугул. Я був пішоходів після продажу протягом шести місяців, але я хотів переїхати на щось, незалежно від графіка і часу дня. Який найдешевший (Я маю на увазі, що це було) придбати? Звісно Мусковіте! Насправді, що я купив. Московський 2140.

35 зображень.

На зиму було, і навесні знизу знизилися роги заморожені і стало зрозуміло, що тіло в пилі ... Але він стержає правильно і дивно не ламав, або досить зламав, звичайно, але завжди приїхав додому. Звідси пристрасть почав, він зробив багато речей, і двигун пішов, і він зробив все на підвісці, і пофарбував все себе. В цілому, по відношенню до Москвича фраза завжди перетворюється в голову - "не краще зафіксувати, звичайно, але можна приїхати - це Москвич". Фотографії першого Мусковіта залишилися тільки в паперовій версії, добре, охай, тут не про нього.

У 2008 році я випадково поїхав на 412 заводів виробництва Іжмаш 1972 реліз. Порівняно з моїм 2140, це просто ідеальний, незважаючи на передні крила, що обертаються знизу і пучок синців, синців і іржі, пофарбованих пензлем. Взагалі я купила її, відразу подрібнила трохи – карбюратор іншої множини безконтактного запалювання, кардан змінився – для вібрацій від нього був страшним. За тиждень пізніше він пішов на «вулиця» і перекручував диск зчеплення на різкому старті. Я змінив зчеплення, а з тих пір, поки сьогодні я не сходився там або відремонтував що-небудь, поїхав близько 50 тис. км, тому тільки всілякі дрібниці.

Фото

, Україна

Фото

Фото

Фото

Фото

Після придбання почалися поліпшення. Я купив колеса R15 - кладемо - вартість 2 рази більше, ніж автомобіль я купив. Як в пісні "Чомусь - литі диски!" Ми любимо нас!

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

р.

Я купив музон і сигнал з зворотним зв'язком і CZ - кладемо його.

Фото

Фото

Я купила сидіння з іноземного автомобіля - Я кладаю їх, комфортні бастарці виявилися. Я поїхав 100 км до рідних - все болить, на ці 1500 км без опаду - все нормально.

Фото

З його майбутнім дружиною пішов в Казахстан в Актобе, щоб відвідати її родичів, поїхав назад і вперед без проблем.

16 мар

17 мар

Тоді був живописний епіч. Я ніколи не зв'язаюся з друзями, і тут я зв'язався і чула дуже багато. Хоча ціна була укладена без знижок, тільки бути якісною. Гроші дали заздалегідь, друга помилка. В цілому, я пофарбував погано, в цілому, і не поганий, але я ебать кілька деталей, які я потім f*** поглянути на, пофарбувавши передні крила окремо з пальцем пилу. Змішані для полірування її теж. Все правильно, я поставив все разом, він вийшов красивим.

18 років

Фото 19

Фото

21 мар

22 мар

р.

фото 23

фото 24

25 мар

Колеса змінено на R13.

26 мар

27 мар

Тоді було весілля. Щоб приїхати на таку незвичайну машину на весіллі щось – так багато уваги я просто не чекав, щоб бути чесним. Він стежить себе, там дуже мало місця позаду.

28 мар

Tags

See also

New and interesting