Сьогодні Я покажу вам історію, що сталося в моєму житті.
Чоловік на роботі в складі з'явився кошеня, весь склад він був потертий і в будь-який спосіб по батькові. Останнім часом з'явилася невелика нога. Тоді кошеня зловила око мого чоловіка, він миттєво взяв і пішов з ним до аібулітів. Розглянуті сильні синці, давали знеболюючі та протизапальні таблетки. Дитина була гойдалкою і вичавленим серцем. Моя людина на шляху з ветеринарної клініки прийшла до роботи, я бачив це диво, відразу ж прийшла до моєї горлі, серце відверте. Вона очолила чоловіка, щоб взяти його до тих пір, поки крихта відновлюється, а паралельно дивитися на нього сім'ю (до речі, ми живемо в оренду квартиру і ми вже знайшли одне, батьки 1000 км живуть і немає можливості подарувати малюкові до них).
10 зображень.
Будинок дано місце і оснащене всім необхідним.
Ось як він приніс йому додому.
Ми знайшли Tim. Я маю на увазі, він діяв як папка educator!
Я хочу, щоб я міг!
Це перша ніч, ми не спати кожну годину, ми пішли бачити дитину.
Габаритний зображення
Час ходив, трохи загострився, почав потрапити на ноги. Безперечно запустіть і влаштуйте расу з шинкою Тім вертикально:
Ми почали шукати будинок для кота, почався з рекламними сайтами, соціальними мережами, закінчуючи розміщенням оголошень на в’їздах. На тиждень - ще один пішов нікому, не один виклик.
Я кажу, що ми живемо в Ростовській області, в самому зворотному районі, де не тільки немає інтернету, але багато хто не має телевізора.
Ми вже були відчайдушні (так як склад не хоче повернути його на всіх), коли наша родина звернулася до нас, прийшла до нього. І впала в любов.
Як ви не можете закохатися з цими величезними очима?
Непристойно паную з дитиною, я навіть даю сльозу, адже місяць жив з нами.
Ми сподіваємося, що дитина буде щасливою, як його нові батьки!
Ім'я
Я повернемося до назви теми, кожен може дати щастя, не тільки тварині, але і, як і в нашому випадку, до нової сім'ї.
Я хочу, щоб люди були першими! Не пропустіть, якщо ви бачите, що ви можете допомогти, оскільки своєчасна допомога може врятувати життя тварини.
А також освічених дітей, пояснюючи, що тварини не можуть бути відхилені і змащені, тому що вони живі, і вона болить і болить їх, коли вони боляче, тварини беззахисні проти людини, тому вони повинні бути захищені так, щоб такі бастари, як це не виростають з дітей (Я вірю і сподіваю, що всі шкіри, які милосердя і maim тварин знайдуть небесно покарання).
У мене є все, ви можете курчати.
Удачливий, motherfuckers, to hell!