Рейс з Москви в Чукотка

Рейс з Москви в Чукотку і Анадир аеропорту.
Ось буде 42 фотографії + текст. Будь ласка, не ламайте... Джерело в кінці ...

За запрошенням авіакомпанії Вім-Авіа. Плани з Москви літати в Анадир двічі на тиждень, у вівторок і четвергах. Цікаво, що сьогодні це майже єдиний, хто робить рейси в місто Чукотка: крім Wim'ov, тільки одна авіакомпанія летить до столиці східного краю країни.

У цій фотосторінці ви побачите красиві види з вікна, а також огляд літаків, авіаційної їжі та сервісу на борту.

Автор: Олександр Беленький Macos.livejournal.com/925343.html

1 час На експрес-експедиції до Чукотки ми пішли з декількома іншими блогерами. Після слухання про голодну область Андрій_valuev взяв з собою цілу пучок їжі, в тому числі вишні, помідори і полуниці. Однак відразу після прибуття плоди збиті десь, і я ніколи не бачив його знову.

2 000 р. Ми вилетіли на захід сонця, в майже громіздих хмарах, але дивно, що не було помирання. Тоді я читаю, що в Москві цього тижня виявився холодним, кожен скаржав про "так трахнув новий літо". О, так, в Анадир плюс вже п'ятнадцять тепла і щастя!

439483

3 хв У той час як ми доставляємо літак, щойно доставляємо A319 з тієї ж авіакомпанії, яка пройшла. Я використовуюсь для того, щоб Vim Avia займається виключно в чартерних перевезеннях туристів в курорти, але виявилося, що у них є досить велика карта рейсів в Росії, а в далеких регіонах.

4 000 р. Авіакомпанія Boeing 757-200. Він не молодий, але він добре виглядає всередині. З якоїсь причини я боявся цього літака: вузькі, здатні трансатлантичні рейси, щось незвичайне.

5 хв Це, крок сидіння в салоні 3-3, як і в "лівій" 737, але в довжину він майже схожий на Airbus A330.

6 хв Крісла шкіряні, досить широкі. В цілому стандарт. Відстань до ніг також середня, не втомлюється в вісім годин. Також я отримав "місні картки" і взяв всі три місця, горизонтально. Я люблю його. Хоча один день, на площині з Америки, я отримав чотири місця в 747: ідеальне ліжко!

р.

7 хв Ми швидко злетіли і очолили до світанку: під час всього рейсу, а не те, що він не повністю темний, але в Уралах ми зустрілися з новим сонцем. І коли ми полетіли, це буде ще цікавіше. Ми залишаємо протягом трьох днів і прибуваємо в три дні. Час польоту дорівнює різниці часової зони між Москвою та Анадиром.

Р

8 000 р. Хто визнає своє місто у фотографіях? Про 30 хвилин з Москви.

10 хв І це Волга десь після Uglich.

10 хв Після зльоту я пішов на задню частину кабіни, щоб поговорити з учасниками рейсу. Я отримав відповіді на кілька питань, які мене турбує. Чому їсти напої спочатку, а потім їсти? Чому не в той же час?

10 хв І ось На даний момент, коли кошик з содовою і соками листя для пасажирів, один з відвідувачів рейсу виконує наступну операцію: вантажі або тушки з гарячою їжею в спеціальну духовку. Не мікрохвильова піч, всередині є нагрівальні спіралі. Фольга зберігає температуру довше. Обіди закрили протягом двадцяти хвилин: це, як правило, достатньо, щоб служити всім пасажирам, залийте їх напої і повертайте до вантажівок новим способом.

12 Меню Wim Avia завжди має три гарячі страви, щоб вибрати з. Вони змінюють в залежності від часу доби, але один раз на сезон повністю оновлений.

13 томатний сік. Найбільший авіаційний смак у світі! Одним з блогерів став метод визначення якості авіакомпанії наявністю томатного соку на борту. Так само, якщо є більше інших смаків, а посередині каюти томатні фініши, авіакомпанія не розуміє нічого за смаками пасажирів. Wim-Avia має два рази більше томатного соку, оскільки всі інші напої поєднуються. Я отримав можливість запитати весь пакет! Так, я не дуже оригінальний і пристрасний сік томата в кожному польоті.

р.

14 Сьогодні в меню є три страви. Ягодні пиріжки з рисом, копченою рибою з картоплею в с. та куркою з гречкою. Вибираючи середню клітку, я не помилився: мені сподобалося. Але лоток з їжею ми розглянемо докладніше трохи пізніше.

, Україна

15 хв Будь-який, хто коли-небудь пішов до ванної кімнати на літаку (і показати мені, хто ніколи не!) бачив ці залізні коробки. Вони ущільнюються, вони мають деякі листя на них, вона виглядає лякаючи. Я дива, що всередині?

16 мар І нічого особливого! Харчування для зворотного рейсу, так як Анадир не має власної кухні, а також всіх видів посуду, таких як чайники і лотки. Їжа не зіпсує, так як площина окупається практично відразу після прибуття, тільки літак буде очищений і готовий до нового рейсу.

17 Поведінка, вони привозили їжу, і тепер ми можемо бачити її краще. Перейти до вмісту, зліва. Коробочка сиру, ковбаси та оливкова. Шматочок чорного хліба в індивідуальному пакеті: він завжди зробив мене сміятися. Мед, розтоплений сир, серветки-піони-форки і чашка для чаю. Шоколад для десерту, спекотна: риба з картоплею, а аналогічний бункер.

На внутрішній стороні картонного чохла є підбір цікавих фактів про авіацію. Не знаю багато фактів. Але я люблю читати при їжі! Крім того, томатний сік вказаний тут:

18 років Після їжі, це час для сну, особливо, так як я отримав три стільці. Але реальні авіаносики не закривають очі. Андрій фотографував щось у вікні.

19 І я відмінно натискав ферет на п'ять годин поспіль. І я прокинувся, коли ми підходили до Чукотки.

20 хв Дуже красиві вікна. Він був тільки тоді, коли я відкрив віконну завісу, що я зрозумів, що я ніколи не закрию його ще до тих пір, поки я не приземлявся. Це мрія теж!

21 мар На мій погляд я вже бачив щось схоже з вікна літака на шляху до Камчатка або до Сахаліну. Я не пам'ятаю. Тундра займає велику частину східної Росії після закінчення тига.

22 Такі місця, як саме те, що потрібно бачити з повітря, вони абсолютно дикі і доручені, не можна дістатися пішки, до коня або транспортом, і без квадрокоптера або літака ви не зможете бачити всю красу, все буде рівним.

р.

23 Boeing пішов на землю, ми побачили єдиний автомобіль, що веде з вугільних шахт. Так, там немає ніде, щоб піти в Чукотку, тільки плавати або літати далі.

24.

25 мар Ось як вони отримали! По суті, Анкорідж тут не далеко: ми повинні знати, якщо все літають звідси до Аляски?

26 мар Після висадки і перед зльотом багато пілотів відкривають двері до Святої Холі, і ви можете керувати фотографією кабіни.

27 Аеропорт Анадир досить невеликий, отримує буквально один «довгий» рейс на добу і кілька в районах.

28 мар Ми залишаємо за собою літак, щоб перезавантажити багаж і відправитися на екскурсію аеропорту.

29 мар На платформі, крім «our» Boeing, є кілька пропелерних літаків місцевого «ЧукотАвіа» і вертольота з наклейкою реле Олімпійського Torch. Я можу побачити, що він переніс факел десь. За словами співробітника аеропорту, раніше був персональний вертоліт Абрамовича, салон прикрашений шкіряною шкірою.

30 хв Є також кілька військових транспортних літаків і вертольотів: Аеропорт Анадир має подвійне призначення, і спочатку він був виключно військовим: цивільне життя тут також зосереджений завдяки їм.

31 мар Термінал невеликий, але «серйозний». У Росії, можливо, немає інших аеропортів цього рівня, обладнаних таким сучасними. Ну і кілька рейсів в день: і тут і сучасні письмові столи, і «розумні» транспортні системи, і навіть деякі дизайн інтер'єру.

32 Крім того, аеропорт є міжнародним. Перельоти з-за кордону надходять тут, як не часто, практично завжди це чартер, але потрібно мати цю можливість. Але прикордонні охоронці знаходяться в аеропорту цілодобово. Справа в тому, що весь Чукотський район все ще, так як радянські часи, прикордонна зона. І при заїзді кожен пасажир перевіряє документи та спеціальні дозволи, які повинні бути отримані заздалегідь в прикордонній службі ФСБ. До речі, якщо ви не маєте дозволу, і ви є громадянином Росії, найстрашніше, що ви особа - годину втраченого часу, щоб заповнити протокол і штраф 500 рублів. Іноземці щасливі депортувати.

33 Постери всередині аеропорту розкажуть про красу Чукотки. Але ви можете бачити все це життя тільки з тих же аеропортів до районів на вертольоті. Вартість польотної години становить 200 тис. рублів. Анадир і села на інших боках лиману.

34 кв.м. В аеропорту є кілька кафе, салон зв'язку, де ви можете купити SIM-карту (Я рекомендую, тому що роумінг навіть в Інтернеті тут бітінг), але всі вони працюють тільки за розкладом прильоту / вильотів рейсів. Я знайшов себе без SIM і без їжі. Всі пішли додому.

р.

35 хв Але ми були показані системи управління аеропортом. Працює за принципом «розумного дому»: ви не просто можете відслідковувати всі показники дистанційно, але і контролювати кожну кімнату, кожен насос, кожну лампу або замок у дверцятах.

3610Р. 4200Р. Є два сходи.

37 хв Незважаючи на те, що аеропорт Угольни вважається harbor of Anadyr, він неймовірно довгий, щоб дістатися до неї. Бо місто знаходиться на іншій стороні Лиману, найвужче місце займає шість кілометрів, на човні з'являється пір'я, де відстань між берегами 13. І навігація – це лише кілька місяців з коротким північним літом. Взимку, коли лід міцний, можна отримати за 2000 рублів на зимовий човен з повітряним подушкою. У сезоні тільки вертоліт.

38 хв Чому не був цивільний аеропорт, побудований на інших боках лиману? Чому не будувати велике місто поруч з військовими смугами? Всі секрети і змови. Але «транспортна схема», як місцеві жителі говорять самі, дуже незручна. Ми не можемо зробити це.

39 хв Ми звернулися до Москви. Тут ми летемо в напівзимпатичний салон, і назад, вони кажуть, завжди упаковані.

40 Заснував радянський світ. Ви можете побачити тут, що з Анадира до Аляски не так близько, я налаштую ціль в якийсь день, щоб вийти в Welek, буде тільки Bering Strait і America. Хтось купить: не самі, звичайно, але на невеликих катерах. І ви знаєте, що вони роблять. Час.

1 час Ну, подорож до Чукотки починається! І ви самі, де ви отримуєте найлютіше?
Джерело: macos.livejournal.com/925343.html

Кожен кік...