Ремонт ванної кімнати жінки

Почати тут.
Фотографії – це свого роду 17 знову.

1,1 км Ванна кімната була більш-менш гарною умовою. На стіні були половинки панелей.
Я хотів зробити це ще більш привабливим станом за найнижчою вартістю.
Весь процес від самого початку не придумав, щоб видалити, так що це просто не існує.
Все, що було змивалося, все, що потрібно було пофарбувати.
Саму ванну замінили спочатку. Нагрівач води. Зовнішня допомога була неприпустимою в цій діяльності
Нова ванна категорично не хочу поєднувати з отриманими панелями. Ми повинні подбати про них (як вони були надані мені нічого, ми не звертаємо увагу на їх блискучі сторони). В цілому, річ досить комфортний, має канавку для панелей або плитки, але так як у нас немає останнього, а перші вже загиблі на стіні, нарізаємо канавку ножем, і приклеюємо кут сам на рідкі цвяхи, а потім дуже акуратно пропускаємо герметик з усіх боків. У мене є всі матеріали вперше, але нігті не видно, і герметик прозорий, тому всі недоліки і лопатки (і є багато з них) просто залишаються на совісті.

2,2 км Ми укладаємо лінолеум на підлозі, знімаємо вимиточку і починаємо майстерувати новий інструмент для мене - пучок, адже потрібні полки, багато горизонтальних поверхонь для життєздатних баночок і пляшок. Дошки, звісно, були придбані готовими, потрібно лише вирізати навпіл.

3. У Накручування кріплень. Стіни між санвузлом тонкі, свердла проходить через, так з іншого боку стіни Содом і Гоморра. Тут нам потрібна дитина, яку ми періодично лікуємо для очищення.

4. У Викручуємо дошку, кладемо декоративні колодки.

5. Умань Войла, у нас є пристойна вологостійка поличка, яка відразу ж змушена до найбільш необхідного.

6. Жнівень На цьому погляді береться інша пила.
Я отримував, але ніхто не бачить їх.

7. Про нас Свердла так. Ми підвішуємо більше гачків фена.

8. У Догляд за шайбою теж. Таким чином, після зняття змивальника ми знімаємо все зайвим, і всі збурені суглоби дуже торкнулися з герметиком.
Так, я знаю, що є вже гумові ущільнення, але нижче мене є 7 поверхів, і ми намагаємось зустріти мінімальний бюджет.
Підсумок все це вершкове господарство є газетою, щоб не єдиний витік залишався без нашої уваги.

р.

9. Навігація Разом з полицями купили цей золотий край. Прогулянка, як ми вже маємо золотий кут у ванній.

10. Наріжте канту в праві шматки і ущільнюйте всі недоліки дзеркала.

11. Ось нова лампа замість першого пуху.

12. Просто видаліть все, що було зроблено до і викинути новий дріт. Я знаю, що стрічка неправильного кольору позбавлена цілого набору магічних властивостей синього, але з прямими обов'язками, щоб ізолювати, вона погано справляється.

13.00 р. Шкаралупи все ще захоплюють мене, щоб ми їх ліпили на свіжому вигляді жертву пристрасті для ручної роботи. По дорозі приклеюємо морюшки до гачків на стіні.

14. Я був щасливий з готівкою. Колір добре підійде до фарби на дверцятах, тому він не модернізований. Ми п'ятаємо це таким чином, так як лобзик, який служив багато, повернувся до правого власника. Не забудьте, що у нас є дитина, яка має базові навички очищення.

15.00 р. Ми забиваємо готівку, а решта дроту закривається сувеніром. Щось ще випиляти, клеїти, скручувати не найменше бажання.

16.00 р. Майже зроблено.

17.00 р. Поставте екран на. З тих пір, як вона привезена з іншого життя і не вписується в колір на всіх, ми робимо переміщення коня і перетворимо двері по внутрішній стороні.
Поверніть мат. Всі