Dakota Fanning: про своє особисте життя і які фільми, які хочуть зробити

Недавній, з двох вболівальників, прес приділяв більше уваги молодим, Ель. Добре заслуговують. Але старша сестра, звичайно, не залишилася без уваги. Нещодавно Dakota Fanning виступила з серпень питання міста та країни. Дакота, 20, також розповіли про плани на майбутнє, її особисте життя і що її мама робили для кар'єри своїх дочок.

Габаритний зображення

Dakota Fanning на кришку міста та країни

На особистому житті:

«Я ніколи не поставлю своє особисте життя на дисплеї. Якщо ви не вирішили, що це не так складно. Будь-яка частина шоу-бізнесу тільки вигідна маленька таємниця. Що робити фільми.

Dakota Fanning в місті та країні

На що вона зробила для своєї кар'єри дочок:

Моя мама розуміла, що я мав потенціал, я можу зробити більше речей, ніж вона була використана в її житті. І він був таким же, що в Ель. Коли вона забрала перший крок і переїхала в Лос-Анджелес з мене, вона подарувала їй мрії. Вона почала з нуля, де вона не могла уявити своє життя. Для когось, хто жив 20 хвилин на південь від Атланти, Лос-Анджелес, про те, що і Африка.

Якими фільмами вона хоче зробити в майбутньому:

«Це дуже важко знайти фільм про сильну жінку — що не має нічого спільного з хлопцями, любов’ю до хлопців, або зламаного серця». Чи є жінки, які люблять, поділ і сумність? Так багато життів.