1968
Завдання душі. Реалізуйте своє призначення.
Душа прийшла до землі у вигляді жінки. Я прийшов до моєї домашньої роботи. Завдання душі. Реалізуйте своє призначення.
Які завдання душі? Це енергії, якості, які душа не має достатнього значення. Наприклад, бути ніжним, бути ніжним, щоб мати можливість довіри, щоб мати можливість пробачити.
Душа вибирає, яке тіло більш підходить для вирішення своїх завдань - жіночий або чоловічий. Якщо обрано жіноче тіло, душа прийшла до жіночих завдань. Я прийшов, щоб показати жіночні якості. Життєрадісна жінка!
Для більшості сучасних жінок світ жіночої душі залишається закритим. Чому? Ми створили життя, в якому переважають чоловічі цінності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Цільованість, виконання, можливість думати логічно, чітко і швидко висловлювати свої думки. Все маскулін. Уміння вижити в складних умовах, мати сильний характер, не боїться конкуренції. Ми готові жити в чоловічому світі, жити з чоловічими значеннями. Як світ живе чоловічі цінності.
Світ чоловіків - світ влади. Жіночий світ – світ душі. Значення чоловічого світу є успішним, щоб створити матеріальний світ. Ми судимо чоловіка своїм творінням. Що він створив у своєму житті? Ми часто судимо жінок, які вони створили. Він створив чоловіка в матеріалі. Але значення жінки лежить в іншому місці. У тонких, нематеріальних. Чоловічий.
Значення жінки в душі. Тексти пісень, а це означає: Це як тепла її душа. У теплому вигляді вона передає світу. До тих пір душа залишається теплою, жінка живе.
Хто ви погріли сьогодні? Тексти пісень, а це означає: Чи є ваша душа тепла? Чи є це тепло поруч? Або, «Що таке душа?» Якщо – “свіжий” і “який буде теплою”, душа не вирішує своїх завдань, не усвідомлює своє призначення, і труднощі життя свідчать про те, що обраний неправильний шлях.
Якщо жінка ходить на шлях своєї душі, світ допомагає. Він розгортається з кращими, найяскравими, сонячними сторонами, що відображають його духовне світло.
Я не можу, я не можу навчатися - це точка вибору. Ваш вибір. Не пізно навчатися жити в житті жінки, якщо ви вибрали світ жінки. Або ваш вибір – продовжувати жити в світі чоловіка, чоловічих цінностей і продовжувати страждати і відлякувати світ.
Хто ви погріли сьогодні? й