Дівчата посміхаються і жартують.

Нещодавно я говорив про те, як уникнути помилок і зробити правильний вибір тату салону. Сьогодні Я хочу поговорити про те, як ці татуювання наносяться на тіло. Хочу відразу ж відзначити, що цей процес знаходиться на відкритому повітрі, і трохи болючий. Зовсім досить, але більшість майстрів, з якими я говорив, що процес татуювання краще переноситься дівчатами, вони більш пружні або щось. Я не буду йти в обговорення, але я відразу ж розповість вам, що за весь день, проведений в татуючому салоні, з 4 клієнтів був тільки один молодий чоловік і він став трохи хворим після третьої години процесу малювання на тілі. Але дівчата були хворими і навіть жартували про нього.

30 фото.
через livejournal

Вибір був очевидним - звіт буде про татуювання дівчини. Отже, ми познайомимося з майстрам тату салону "Калінінград чорнило" Анні та Брав Юлію, цей звіт про них тату:

1,1 км У робочий день починається о 11:00. До цього часу, як майстер-класники, так і клієнти підтягуються. Я прибув рано виглядати.

Хоча кожен готує запитати Юлі про татуювання:

Я отримав мій перший татуювання після розриву з молодим чоловіком. Так на нозі з'явилася тибетська мантра «Ом манжем». Я вибрав місце для себе довгий час: спочатку я хотів хребта, потім я вирішив почати з чогось маленького, а потім розвивати, і вибрав цю красу. Я не фанат черепів і символів, які зобов'язуються. Мантра виглядає красиво і несе чимось позитивним, об'єднання людини з Богом і землею. Коли я зробив це, ми ще не мали татуювання parlors і на поради знайшли дівчину, яка зробила татуювання вдома. Зберігати, щоб відвідати її, вона перевернулася на Массакру Техасу. Дві години болю і красива. Вартість тисяч рублів.

Через два роки я хотів ще одну татуювання. Я вже з'ясував, що і де малювати, але я знав, що я не буду йти в квартиру. Я вирішив піти в салон. Я не знаю, де: в одній студії були страшні дяки, вони розмовляли мат, я боявся їх. Через тиждень я прийшов тут. й

2,2 км Під час спілкування з працівниками салону, пропущено момент підготовки та передачі ескізу до тіла. Я не думаю, що є трагедія, бо багато хто знає, як поставити переклади на вашому тілі.

3. У Підготовлені робочі місця. На столі є кілька штифтів для роботи і кольору. Вершки і сто серветок. Таблетка з ескізом є розумним рішенням.

4. У Почати. Фіолетовий колір - це ескіз, і автомобіль проламається через контур.

5. Умань Ви повинні знати, що перші кілька хвилин є найважчим. Після того, як ви звикли до болю і не відчуваєте його, добре, практично не відчуваєте його.

6. Жнівень Це довгий процес. Все залежить від розміру татуювання та місця застосування. Для деяких стилів тату, поки контур не зламаний, основна робота з кольором не почнеться. Буває, що клієнт йде додому тільки з контуром, що наноситься і тільки потім, на наступному сеансі (близько 2 тижнів), робота починається з кольору. Я сподіваюся, що зараз багато людей половили переваги сеансу з майстером татуювання, а не часової роботи.

6576677 Габаритний зображення

7. Про нас Говорячи про розваги. Я вже писав, що в хорошому салоні Вам буде запропоновано слухати музику, напої або кіно. Практично завжди майстер готовий спілкуватися з вами, поки він повністю зосередився на роботі.

8. У Я пам'ятаю мої сеанси на тату майстер - смертна бодром, пов'язана з болем. Дівчата керують сміхом і спілкуванням. Це весело.

9. Навігація Коли починається контур, робота з фарбою. Вибір квітів величезний. На фото тільки невелика частина чого знаходиться в салоні.

10. Походимо.

11. Майстер сам вирішує, які відтінки починають «заповнення». Все залежить від того, чи є час, щоб отримати татуювання в одному сидячому стані. Звісно, майстер сам визначає фальсифікацію роботи: що більш логічно переривати цю сеансу і що залишити на наступний.

12. У цьому конкретному випадку не можна пари - вони встигнуть заповнювати сеанс.

13.00 р. Приготований до роботи з кольоровим контуром виглядає так. Тексти пісень, а це означає: Правда, вони вже почали фарбувати його.

р.

14. Це не перший татуювання на нозі, тому зараз про =

15.00 р. По дорозі, за наступним диваном, номер клієнта 2. Я також вирішив покласти торт на ногу. Це тренд цього року.

, м. Київ

16.00 р. Цікаво, що процес отримання татуювання менш болючий, якщо ви не приймаєте часті перерви. Однак, з взаємною згодою клієнта і майстра можна взяти перерву на закуску або просто короткий відпочинок, особливо якщо сеанс триває 6-7 годин. Нанести мазь + целофан на ногу. Головне, що нічого не потрапляє на татуювану область, це завдання No 1.

17.00 р. Час, щоб подивитися. Завжди хтось приїжджає і отримує поради.