988
USS Midway Авіаперевізник
Я був в Каліфорнії, недалеко від Сан-Дієго. Я раджу відвідати цей музей. Я пішов світло без води / сувенірів з думками - Я буду дивитися на музей.
Я був неправильним. Ноп. Не подобається. Я був неправильним. Сфера можна оцінити тут.
П.С. Я кладу його в режимі реального часу. Інтернет швидко, файли перетворюються на 500K. Хто потребує оригіналів (на шпалерах або в іншому місці) - шкіра до РАВ.
100 зображень.
По суті, шкала почала уявлятися на шляху.
Покупка квитка на в'їзд за $ 20 - ми допускаєтьсямо до в'їзду на святий військовий авіаносій п'ятдесят років тому
Я побачила їх заспокійливими цими хлопцями.
На в'їзді вони віддали таку річ і фотографували - сувенірну фото типу потім візьмуть її. Звісно, я забуваю фотографію - Я просто не запашю ноги до кінця виставки. До речі, це не говорить російська. Японська, німецька, іспанська та, звичайно, англійська.
Використовуйте цей спосіб: блукайте навколо і подивіться на жовті позначки. Вони мають код. Вкажіть і послухайте...
Ви не можете підібрати кісточки, як це. Тут буде фото сходів з мосту капітана.
Цей номер знаходиться всередині!
І є літаки, вертольоти, каюти, запобіжники (Я не знаю, як правильно) цієї ери. Розмір дивний - стадіон!
Смішні площини.
P.S. - Не одяг, деякі пояснювальні знаки не були фотографовані під впливом ейфорії з того, що ви побачили.
р.
Крильця не вписували всіх...
Вертолітно-повітряна кабіна. Ви можете відчути дихання... Але джмелі, шпинери, гудзики, важелі — розмір міркування.
вона.
Тексти пісень, а це означає: Будьте хворі, я думав, що знімати картину 3 хвилини з цієї фотографії :
Усе це! Це був каюта з цього щебеню.
2599525
Пілотні сидіння з механізмами евакуації. Не дуже комфортний!
р.
Ті, хто втомився сидіти прямо в таких кріслах і дивитися військові-політичну пропаганду відео про цей корабель.
Це каюта (Я 95% впевнений), що ми збираємось потрапити в салон.
Я заввишки 165 см. Я був згином майже навпіл... Це не Boeing 777 з 12 рядами місць.
Загальний вигляд. Ще один мільйон перемикається.
р.
І на стелю...
І під ліктя
Рука виходить з мене, не літака. Моя мама і тато були дизайнери :
Роторкрафт Коб
вона всередині.
І більше... Не знаю, як пам'ятати все.
Якщо ви хочете жити, ви заберете ког :
Модель двигуна великого розміру. 1:1 км
Детальніше
(Українська) У Києві відбувся конкурс «Земля»
Ще один літаючий апарат. Трохи пізніше ми розглянемо на палубі авіації на верхній палубі :
Ось опис попереднього літака.
Ваги. Весь цей час ми не залишили внутрішній ангар (або що це називається). Про нас
Є атракціони. Я був окремо і вони тільки літати в парах. Я був подрібнений тобою для другого пустого сидіння, щоб платити $8, або $10... Я шкода.
Ще одна площина. Щасливі кольори. Повинен бути пустелі.
Повна довжина торпедо
І це те, що мене вражають. Це модель цілого авіаносця з усіма палубами і насипними головками! Плексіглас (планше в нашому шляху)
Я був неправильним. Ноп. Не подобається. Я був неправильним. Сфера можна оцінити тут.
П.С. Я кладу його в режимі реального часу. Інтернет швидко, файли перетворюються на 500K. Хто потребує оригіналів (на шпалерах або в іншому місці) - шкіра до РАВ.
100 зображень.
По суті, шкала почала уявлятися на шляху.
Покупка квитка на в'їзд за $ 20 - ми допускаєтьсямо до в'їзду на святий військовий авіаносій п'ятдесят років тому
Я побачила їх заспокійливими цими хлопцями.
На в'їзді вони віддали таку річ і фотографували - сувенірну фото типу потім візьмуть її. Звісно, я забуваю фотографію - Я просто не запашю ноги до кінця виставки. До речі, це не говорить російська. Японська, німецька, іспанська та, звичайно, англійська.
Використовуйте цей спосіб: блукайте навколо і подивіться на жовті позначки. Вони мають код. Вкажіть і послухайте...
Ви не можете підібрати кісточки, як це. Тут буде фото сходів з мосту капітана.
Цей номер знаходиться всередині!
І є літаки, вертольоти, каюти, запобіжники (Я не знаю, як правильно) цієї ери. Розмір дивний - стадіон!
Смішні площини.
P.S. - Не одяг, деякі пояснювальні знаки не були фотографовані під впливом ейфорії з того, що ви побачили.
р.
Крильця не вписували всіх...
Вертолітно-повітряна кабіна. Ви можете відчути дихання... Але джмелі, шпинери, гудзики, важелі — розмір міркування.
вона.
Тексти пісень, а це означає: Будьте хворі, я думав, що знімати картину 3 хвилини з цієї фотографії :
Усе це! Це був каюта з цього щебеню.
2599525
Пілотні сидіння з механізмами евакуації. Не дуже комфортний!
р.
Ті, хто втомився сидіти прямо в таких кріслах і дивитися військові-політичну пропаганду відео про цей корабель.
Це каюта (Я 95% впевнений), що ми збираємось потрапити в салон.
Я заввишки 165 см. Я був згином майже навпіл... Це не Boeing 777 з 12 рядами місць.
Загальний вигляд. Ще один мільйон перемикається.
р.
І на стелю...
І під ліктя
Рука виходить з мене, не літака. Моя мама і тато були дизайнери :
Роторкрафт Коб
вона всередині.
І більше... Не знаю, як пам'ятати все.
Якщо ви хочете жити, ви заберете ког :
Модель двигуна великого розміру. 1:1 км
Детальніше
(Українська) У Києві відбувся конкурс «Земля»
Ще один літаючий апарат. Трохи пізніше ми розглянемо на палубі авіації на верхній палубі :
Ось опис попереднього літака.
Ваги. Весь цей час ми не залишили внутрішній ангар (або що це називається). Про нас
Є атракціони. Я був окремо і вони тільки літати в парах. Я був подрібнений тобою для другого пустого сидіння, щоб платити $8, або $10... Я шкода.
Ще одна площина. Щасливі кольори. Повинен бути пустелі.
Повна довжина торпедо
І це те, що мене вражають. Це модель цілого авіаносця з усіма палубами і насипними головками! Плексіглас (планше в нашому шляху)