«Бригадир»

Я думав, що, можливо, хтось зацікавить мого маленького досвіду в реставрації мотоцикла на свій смак і не багато про процес створення окремих елементів і деталей.

11 фото через falcon650.

Зустрічайте Brigadier на базі мотоцикла Dnipro 11.

Я хотів зробити чесний, залізний, чоловічий мотоцикл з динамічним дизайном. Введено в експлуатацію мотоцикл Brigadier.

520317

Суть його полягає в наступному:
краса і естетика металу, в її різних формах (пюре залізо, алюміній, мідь, хром, корозійна), гармонійно поєднуються з давньою шкільною агрегатною основою. Використовуючи це в основному частини, пристрої та аксесуари радянської мотоциклової та вантажної промисловості. У моєму випадку це пішов щось схоже: двигун, рама, заднє колесо, рульове колесо - Дніпро 11; танк, виделка, фронтальне колесо, амортизатори, прискорювачі - Іж; поворотні сигнали (тільки два, ще не можна знайти), задні фари з сигналом зупинки і підсвічуванням, пристрій тиску масла - Зіль 164,

фарфор, фітинги на резервуарі для лічильника палива - трактор Білорусь.

Сідло, (це крило спини), політ творчої думки. Матриця скріплюється з глини, потім знімається форма скловолокна. Щоб зробити таку річ з металу ще не допускається мої навички і здібності.

Все це «виноград», кожен елемент окремо, повинен пройти через, підпорядкований регулюванню як за кольором, так і формою, так що він буде виглядати ціло і з'єднати характер мотоцикла.

Тепер ім'я.
Я помітив, що велика більшість початківців Garage Customizers, серед інших речей, не вистачає чіткої ідеї того, що вони хочуть в кінці. Не існує поняття, немає базової ідеї.

328252

Це поняття, що дозволяє нам зловити з «мотоциклового океану», який підійде для нас перлам, з якого буде формуватися ціле і гармонійне зображення. А логотип тут – графічна візуалізація вашої ідеї.

Шукаєте цей мотоцикл, ви усвідомлюєте, що це не навантажувач, а не працівник, а не механіка, не переднього або навіть голови.
Це Brigadier!

«Маргінальний стиль» Я просто хотів підкреслити, що мотоцикл знаходиться на межі стилів, між містом та заміським (за місцем проживання та призначення), а також виставу «запашного» з натяком смаку.

1150 р.

Поки що це було ...