ГАЗ В-110

Це мій перший пост на YAP, будь ласка, не ламайте і якщо це можливо, не курка!
Я завжди був приваблений до старих радянських велосипедів, я дуже хотів би мати свого роду «Україна» або «Старт шосе», але немає можливості купити використовується ... і один день я знайшов старий велосипед у дитячому барі, дуже схожий на «Україна».

Вело було дуже старий, від зберігання в витоку скинула рідна фарба і навіть хром не вижив.
Фото

Стан був дуже близько до ягняти, так що мій батько сказав, що він особисто візьме його на металобрухту, але якось це крило з металу, зачепивши мене.
Фото

Фото

953082р.

хрому на зірці, можливо, єдине, що більш-менш пережили.
Фото

Я нічого не знав про себе велосипеда (зроби, модель), майже повністю стиралися написи на нижній трубі і значок на сідлі були видимі.
Фото

труба
Фото

Незважаючи на депресивний стан, відсутність інструментів і матері батька, було прийнято рішення принести велосипед до нового стану, тобто фарбувати і робити все, щоб зробити його йти.
Для цього я купив авто емаль в банки і ножовому папері в магазині.
Ось кілька фото процесу, тому що я нічого не знаю про ЯП, то (справа вже 2 роки тому).
4 місяці.
На фото - невеликий шматок рідної фарби на крилах
Фото

багажник, був добрим і завдяки завареним сусідом в гаражі Дядько Сергіжа) зліва очищав, праворуч - початковий стан
Фото

Як виявилося, найбільш гемороїдальна робота полягає в очищенні коліс, тому що я не даюся видалити спиці через знос металу.
зліва колесо в оригінальному стані, праворуч - після очищення
Фото

Для того, щоб дізнатися про бренд і модель, довелося звернутися до приватних колекторів з Москви. В результаті виявилося, що це ГАЗ Б-110 Прогрес. модель була виготовлена з 1951 до 1956 року, зокрема мій велосипед був випущений в 1953 році, оскільки він пізніше вийшов.
Зображений - це ім'я
Фото

Р

Коли я почав розбирати перевезення, то виявилося, що всередині знаходяться в відмінному стані, практично не зношуються. Після очищення старого мастила все було поставлено в своє місце.
на фото - вал з фабрикою
Фото

каркас в процесі обробки, одна частина в оригінальному стані, інший очищається
Фото

Велосипед був повністю розібраний, очищений, завантажений і готовий бути пофарбованим.
Фото

колеса після ґрунтовки і фарбування. матовий чорний
Фото

чоботи
16 мар

р.

Я скажу прямо, щоб відновити оригінальний колір не був, тому він вийшов, як він вийшов.
17 мар

кілька деталей - сідло зшивається (звідси 2 шари шкіри, нитки вже загиблі) і забарвлюється як мішок або куртка (не самому)
нова мережа, пластикові крила, тому що оригінальні практично не збереглися
18 років

Так як руки виростуть з виворітного місця, нашивка під колесом з оленою і напис на рамі не може бути відновлена
Фото 19

Фото

Tags

See also

New and interesting