Перший 100,000.

5 років тому я придбав Патріот в мінімальній конфігурації, але з кондиціонером і сидіннями в багажнику. Дзвінки, такі як електричний пакет, пофарбовані бампери, ABS та інші речі для роботи з серйозною бездоріжною, але також шкідливою.

По-перше, він встановив хорошу грязьову гумку з максимального допустимого розміру, яка не вимагає повторної роботи машини - це 235/85R16. Це не тільки збільшення заземлення від 3 см, але і поліпшення видимості на трасі, і більш м'якша прогулянка по зламаних дорогах.
І пішов до Воронеж до джип-клубу, де я поставив пневматичні міжколісні замки диференціалів. (Для «думій»: міжколісні замки збільшують прохідність СУВ точно двічі.) Для пневматичного приводу необхідно поставити потужний професійний компресор разом з приймачем. При цьому компресор використовується для швидкого накачування шин. Недорогий тиск в шинах часто доводиться маніпулювати, практично як передача, тому звичайний низькопотужний компресор загинув через 3-4 щіпки таких великих мішків.
Контроль замків і компресора в салоні:

На компресорі, він автоматично перекачує ресивер на 6 обстановок і відключає. На лівому, помаранчеві кнопки є пневматичними клапанами, що блокують передню і задні осі. Загальний вигляд на панелі інструментів:

Компресор встановлюється між сидіннями.

У клубі я замінив регулярні кросівки для армованих - це необхідно для позашляховиків, особливо з великими колесами.
Всі інші проникність і виживання бонуси я забив чисто зовнішні, не будучи частинами автомобіля: це кабелі, люсар, брухт, ламмер, ручна лебідка, 220-вольтовий інвертор, перший набір допомоги з розширеною функціональністю, парою вогнегасників, ланцюгів, лопаток (супер і сніг), добре, і звичайний туристичний мішок – намет, спальний мішок, котел тощо.
Я пам'ятаю, я пішов з автосалону і відразу потрапив в московські автомобільні потоки - незвичайні і страшні! Кожна спроба ковзати між ногами. Але швидко оселилися. (Нов, навпаки, відчуваю себе дискомфортом і підвищеним почуттям небезпеки в автомобілях.) Після 15 хвилин автомобіль зламав. При прискоренні раптово різко скидається газ і гальма. Потім виявилося, що микрик не викручений до кінця на гальмівному педалі, і тому він періодично дав сигнал до блоку управління двигуном про гальмівний педаль - двигун скинув газ. Ми кладемо mikrik, ми переїхали. Ну, я думаю, що він почався з усіх рубаючи мене і дрочить голову!
Після 3 днів вони називають дилерським судном і розповіли мене негайно перейти до найближчого дилерського складу і заміщати туди масляний фільтр - кажуть, виявлено дефектну партію фільтрів. Але за ці 3 дні я вже встигнути обмотати майже 2 тис. - це час, щоб зробити нульовий TO - замінюючи масла в мости і розподіл після прання. Коли вони прибули, вони сумнівалися у фільтрі дуже довго (читають: «Не ми надішлемо Вам на ферму?»), але вони змінилися.
Після цих двох неприємних залишків у душі я почав їздити, їздити і їздити. Неправомірно задоволений автомобіль.
Далі я буду описати чисто технічні аспекти: поломки, причини, вартість ремонту - для тих, хто нудьгувати, можна пропустити місця з фотографіями.
Тоді прийшла страшна тепла 2010 року, пам'ятайте? По суті, ми мали місяць +38. . +40. Вони говорять, що вони навіть побачили +42 на блоці. На машині це було відбиття пластикового крильця кондиціонера - ціна 200 рублів, але замінювалася за гарантією. Після цього я набрав на гарантію - було абсолютно нічого не дарувати 6-7 тис. на інший До. Особливо, як виявилося, за це гроші в більш-менш пристойний сервіс автомобіля, я отримую половину автомобіля.
Що був перший рік і час перефарбувати машину! Отвори на дах і на витяжці — сосни впало, коли бурили бринські дики; два отвори в задніх дверцятах — повернулися в береза — вона виросла з літерою «Зю», і це «Зю» не було видно. Тоді дружина повернулася в машину. Запевняє, що стовп також виріс з літерою «Зю» – але я бачив цей стовп, він став таким лише після удару.
І найголовніше, після двох поїздок в гори Абхазії на тілі практично немає живого простору. Чи знаєте ви, що гора схожа на Кавказ? Цей сорт ожини - ожина е ... викладання, ожина зла ... викладання, ожина навчається ... викладання. Вони розрізняються один від одного за твердістю шипів - одна смуга лаку, іншої фарби, третя смужки надлишок металу. Добре, легендарний Уазов іржав мене повністю перефарбувати тіло. Ціна питання (за цей рік) становить 40 тис. рублів, разом з редагуванням відступів. Екстрім - дорогий вид відпочинку.
Після того, як рік і половина, він вилетів на першому і значному обсязі через поломку. Двигун потім потрійний, потім роги, якщо ви даєте більше газу - штампи. Перейти до роботи. Увечері в темряві я бачу все, покрите бензином під автомобілем. Я пішов до ранку. Вранці виявилося, що бензин витікав через те, що паливний фільтр був блювотний. І паливний фільтр прокинув, тому що він був наповнений деякими густими коричневими масами. А бензин на асфальті на добу не випаровував - він виявився для того, щоб бути ... kerosene. Найімовірніше, це навіть несправність і не АЗС, але деякі жилети - замок на шиї ємності в УАЗ не передбачений. Я мав змінити газовий насос і свічки, крім фільтра і мити інжектор і резервуари. З роботою він дав близько 5000.
Другий раз я отримав (і це було пізній осінній ніч в лісах) близько 60 000 трас — варення реле на пускачі. Ручно не можна диспергувати, хоча ми були трьома чоловіками - метровими бампами, але ковзання до талії. Ми можемо зробити 5 метрів. Поахери допомогло - вони поїхали біля лофа, витягали. І коли він зробив, він ламав грунт, і він мав муку з трави, або мохів. Стартер - найнижчий вузлик під витяжкою - потрібно врахувати при парковці в застібці. Недолік вигнутого стартера є значним недоліком машини! Наскільки я знаю, що жоден з брендів вже зараз. Що сталося, якщо ми не зустрілися з похилами? Безумовно: на ніч в наступний день демонтаж ректора, що з'єднує стартера безпосередньо від акумулятора. 3 години роботи.
Третій раз я отримував останню осінь (і це було знову вночі в глибоких лісах, і в холоді) – в темному, я, судячи з інструментами, вирішив, що ремінець генератора зламався. А потім по суті виявилося - направляючий валик ременя варений з піску, і тому пояс стрибнув його. І без ременя генератора насос не працює - перегрів двигуна. В принципі ви можете взяти цей ролик, а замість нього тимчасово вставляємо дерев'яний попик - але де в середині ночі ви здогадуєте про це! А коли ви заморожуєте влітку куртки. Як тільки температура двигуна перевищила червоною позначкою - замочивши двигун, відкривши витяжку, чекали десять хвилин. І знову. Прийміть до терама до стільникового з'єднання, що називається буклетом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ціна близько 600 рублів.
І ще недавно - точно, коли він обміняв сто тисячу - зламав труби радіатора. Я нічого не помітив, все виглядає нормально. Увімкніть двигун - і вентиляційні плуги. Я відкрию витяжку - струмок пар відламається з труби з в'язкою. Не існує антифризи, радіатор холодний. Не встигнути відсортувати, після 2 годин потрібно бути на роботі - залишити машину на трасі, спійманий проїзд. Ні, не було. По-перше, автомобіль був вводжений в волосінь, від сторонніх очей. Чекаю, я голосую. У камуфляжу, з бородою, все в косі - поїхав з мочалки, 3 дні трави в котеджі змащені, всі одяг і голова в сіна. І чому не пристойний драйвер сповільнився в годину? Що таке фольго! потім ментально дивився на себе з боку ... Покинув автомобіль на трасу, перевертався на аварійну – практично відразу припинили.
Після зміщення прийшла з колегою, заливається вода в систему з с. колонки – відразу знайшов місце витоку. Вирізати витік труби, вставити весь залишок, додано воду в норму - робота була рівно 5 хвилин. Після чого сервіс змінив всі труби для нових, замінив воду з антифризом. Слід зазначити, що двигуни Уазов стійкі до перегріву - навпаки, іноді виникають проблеми з підігрівом.
Всі інші поломки або дефекти не впливають на можливість руху автомобіля. Ось чому я лікую такі речі на сипучих умовах, коли накопичуються 3-4 штуки. Я не маю часу (і я не люблю копати в автомобілях), а послуги часто чергуються.
Ось повний перелік відремонтованих несправностей для всього терміну служби (хронологія не збережена):
1,1 км Мікрок на гальмівному педалі (оригінально непрозорий)
2. вентильне колесо - змінено 2 рази
3. Вилучення реле
4. Генераторний ремінь - змінено 2 рази
5. труби та бак для охолодження
6. Поради рульового управління - змінилися 2 рази
7. підшипники хабів - як
8. задні амортизатори - як
9. Протипоказання на пружинах
10. Газовий насос + свічки + паливний фільтр (свічки - 2 рази)
11. Силентоблоки на пружинах
12. гальмівна труба + гальмівний циліндр
13. гальмівні колодки (3 рази)
14. Підвісний підшипник на кардану
15. вітрове скло (це коли сосни впав)
16. задні ліхтарі (вт.)
17. Відсутність підсвічування панелі інструментів — ще не усунено
18. звичайно - пучок лампочок, сотні літрів масел, фільтрів, 4 наборів гуми і тонн бензину.
Дуже багато? Я погоджуюсь. Що б сказати, що занадто багато, що їх "право" автомобілі не зламаються. Я використовую для приводу автомобілів «право», і вони зламали, навіть нові. Найменше, старіше. Але вартість поломок, наявність запасних частин... що говорити про. На тротуарі.
Важкий двигун, тверді мости, архаїчні пружини, дуже високий корпус – що може бути гірше для швидкого, комфортного їзди на трасі? Але в порядку.
Двигун 128 коней дуже невеликий для автомобільної ваги 2200 кг. Тим не менш, двигун є низькошвидкісним і миттєвим і в регіоні 3 тис. революцій показує гідну динаміку - «змії» джгулі, анонс-логани і дешево імпортовані позашляховики. Це також через більш чесну заявлену владу - наприклад, оуасики у втратах електроенергії враховують тишу (це близько 5-10%), і є деякі нюанси.
Дуже жорсткі підвіски - на асфальті, звичайно, злий. Але в іншому боці монети – чим гірше асфальт (і це не краще щороку – принаймні в нашій країні) – тим вигідніше поведінка автомобіля. Дуже великі отвори не помітно відрізняються від маленьких. Зокрема, рекламні міліції та залізничні переправи (які не оснащені ознаками зупинки) можуть безпечно пропустити без зменшення швидкості - до 100-120 км / год. Головне - розрахувати, приїхати до перешкоди, щоб трек в цьому місці в даний момент був вільним, інакше ви також будете стояти в чергі ледь, проходячи через рейки автомобілів.
Високий корпус (і Патріотою є найвищим з повнорозмірних джипів, при цьому найкоротший і вузький) пропонує страшні рулони - але важкі осі (200 кг кожен) і колеса (50 кг колеса), плюс каркас - все це сильно пересуває центр ваги автомобіля вниз. Добре, основна перевага висоти тіла є видимістю. До того ж, до цього можна дотриматися оптимальну швидкість.
В цілому автомобіль показує середню динаміку за поточними стандартами (на твердій три) і комфортне водіння при швидкості до 130 км / год.
Я заготів. На швидкості 90 км / год. Коли я втомився, я підійшов під машину, перевірив кардан. Я знайшов баланс навантажувачів підозрою - вони були всі точно однакові. До способу вибору він додав на одного навантажувача рибальський навантажувач, потім ще один - до повного зникнення. Скотч стрічка, я збираюся. Подаруйте мені свою мову безкоштовно! Що це, завод не турбується на балансі — потрібно навантажувач вагою 70 грам — і вони мають лише 50 або 100 доступних — і так працює! Так, наприклад, якщо потрібно 70 грамів, і це коштує 100 - потім прокидаємо навантажувач з протилежної сторони. З методом гарбуза ви досягнете перемоги над вібрацією!

Додано до [mergetime]1403938713[/mergetime]
Бездорога.
Я не думаю, що це все, щоб поговорити. Немає в наявності автомобіля в будь-якому місці. Ймовірно, тільки Захисник - але він не має замків в конфігурації запасу. Дефір точно буде охолоджувати, ніж Патріот, але є дуже мало таких автомобілів у нашій країні: установка допсів на Дефі є для заможних людей.
Для ясності я цитую відео з нашої рибальської поїздки в 2010 році - тут ми вперше проходимо по Батьківщині (це коли чорної суспензії виходить з під зеленою травою), а потім пробурити невелику грязьову річку:
І все ж, позашляховик з Патріотою іноді отримує дійсно жорсткі. Коли він сидить (і це майже завжди буває вночі, 20 км від людей, а вранці потрібно працювати рано), він буде сидіти в столиці, ретельно:

Ми пощастили тут - Я б приводив лічильник вперед, і там глибина квадроміра буде метр і половина.
А рано вранці ви доїхали до людей, знайшли відчайдушний тракторний драйвер, який погодився допомогти вам, і цей тракторний драйвер після того, як ви їдете в інший день:

А водій Уралів сказав, що він ніколи не піде туди, щоб врятувати нас або його сусід. Увечері ми витягували автомобіль практично, працюючи з одним вісьмом і підігнутими руками (У мене немає лебідки на час). А потім ми виявили, що трактор витягнув на 2 дні.
Після цього зникне бажання збивати довгий час. Іноді 2-3 тижні.
Мораль тут це: якщо ви не боїтеся застрягти в середині лісів або болотів, то порахувати тільки на себе і тримати в свідомості, що це може зайняти багато днів, щоб витягнути автомобіль.
Ніколи не зайдіть на незнайомі місця в кінці дня. Отримайте ніч, де ви повинні.

Головною надії є лебідка, брухт і слагемер. Скрапка для скручування в тампонці, і шлаггемер, щоб приїхати глибиною. Я взяв ручну лебідку - недорого (близько 2-3 тис.) і найголовніше - вага:

р.

Електрична лебідка важка на власній, плюс вона вимагає установки бампера живлення - це близько 100 кг додаткового навантаження на передній осі. Для цього вже потрібно зміцнити передню підвіску. Я маю на увазі, багато грошей разом.
Спади. Саперка влітку, сніг взимку, все зрозуміло.
Кабелі. Ніщо не можна знайти в магазинах. Я був щасливий, щоб бути досить міцним для вантажівок. І зробив основний кабель з клаптявою Kevlar і пари кліпів -- Я купив його в магазині кріплення.

Кабель є дуже важливим інструментом, його часто потрібно не тільки для висування автомобіля. Наприклад, очистити дорогу або, навпаки, блокувати:

Ланцюги. Краще не заходити в ліси без неї. Блокування чи розбиття нової дороги. У мене є стиль 180, надзвичайно надійна машина, як Калашніков.
220 вольт інвертор. Рідко необхідно, в основному, якщо немає електрики в будинку / котеджі. І так - поголити, щоб отримати стрижку на дорозі перед з'явою на публіці - буває в лісі, ви встигли виростити. Добре, для зарядки різних пристроїв.

Пара вогнегасників, одна в спреї форма завжди знаходиться в дверній кишенях під рукою. Добре, якщо щось більш серйозне, порошкове пожежогасіння також розташовується праворуч під рукою, в боксі.

р.

аптечка. Я не розумію про себе наркотики. Важлива точка - Я зберігаю аптечку в задній бампер в водонепроникному корпусі - так, щоб ліки не зіпсували в салоні на сонці.

Додано до [mergetime]1403938828[/mergetime]
Набір ключів, намету, спального мішка, горщика, KLMN, води, чайних мішків і консервованих товарів (м'ясний з м'ясом) - це, можливо, всі мінімально необхідні функціональні можливості, які завжди знаходяться в машині.
Я, і одне останнє питання. Що ви можете попросити мене: чому ouazik? тому, що ви можете додати трохи більше, і купити той же китайський хаовер або рено-пистер, добре, або 15-річний kruzak в відмінному стані?
Це просто. У мене є 5 дітей. Немає іншого 9-місний SUV.
Так... як поставити її точніше – як можна повісити стрічку св. Георга на Мерседес? або російський прапор на Opel?
Якщо мій апарат і я залишився живим і добре, очікуємо звіт про продовження на 200 000.

Всі
English, Українська, Français...