Робимо заготовки на зиму.

15 фото.

Так дозрівають в передмістях унікальної трави цитрусових. Тепер час для його цвітіння, тому коли ви йдете в природу не забудьте підібрати його. З неї можна зробити «Капорський чай».

Рецепт чаю ivan був пропущений від покоління до покоління і зберігався секрет. У наш час відомо, що для приготування чаю Копор, молоді листки цієї рослини висушували і просіяли окропом, натирають в каштанах і висушують на загарбках в духовці, а після висихання знову натирають.

Пробити його. Ми залишаємо це на день. Так що листя стають млявими, але не сушать.

Іван чай – завод з сімейства Cypriot. Це також називається копорним чаєм (російський чай). Назва Копорського надійшло з назви площі Копоре біля Санкт-Петербурга, де зосереджено основне виробництво цього чаю. І за кордоном Іван був названий російський чай. Навіть вузькі циліндри часто називають «пелюжою курткою», тому що при посадці він має рясний пух, який був використаний для приготування бавовни, а також фаршировані подушками і матрацами.

Копорський чай був популярний протягом століть і був поширений в Росії навіть перед приходом китайського чаю. У всіх прогулянках життя, і був п'яний навіть у монастирях, де чай і кава були заборонені як стимулюючі напої. Іван чай був дуже популярним в Європі, особливо в Англії, який придбав російський чай з десятками тисяч поодів.

1 999 р.

Потім прориваємо всі листки від стовбура.

Якщо ви просто висохнете його, це не буде чаю, але простий гай. Найголовніше починати процес бродіння, для цього потрібно розкачати всі листя в ковбаски. Так вони темніють і дадуть сік в.

Що це таке. Це найскладніший процес. Але варто.

Після закочування в ковбасах ми укладаємо їх в чисту емальовану каструлю. шар за шаром.

Цей вид виробу завершено.

Робимо заготовки на зиму. р.

Чекаємо двох днів. Коли листя стиснені, частина клітин руйнується, кислоти, випущені в той же час, спровокують бродіння. Руки висушують цей процес не слабкий. сигнал, що бродіння добре йде - запах. Трава замінює мед солодко пряний мед (не передавається текстом) руки такі)

Руки жінки приходили до допомоги, але вони мало використовують. Міцність необхідна.

Після цього завершено процес бродіння. Я ріжу ці ковбаси ножичками і в духовку. максимальна температура сушіння 90 градусів.
Копорний чай не просто корисний, але дуже корисний чай. багата вітамінами, органічними кислотами, флавоноїди, пектином і дубинами. Регулярне вживання чаю ivan є хорошою профілактикою багатьох захворювань. Має цілющі та протизапальні властивості. Іван чай широко використовується для головного болю, для нормалізації тиску, інтоксикації тіла, отруювання алкоголю, безсоння, домішок і аденом простати. Для профілактики злоякісних новоутворень, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, а також циститу. підвищує імунітет, надає заспокійливу дію на нервову систему. Це один з небагатьох чаїв, які можна п'яти вагітним жінкам і дітям, так як не має кофеїну і не має протипоказань.

Я спробував зробити м'ясорубку, але це не так. Важко закрутити її.

Це, мабуть, все. Якщо у вас виникли питання, я відповідав всім. Цей квітковий медовий чай добре смакує. Дуже добре. Добре заварюється. Я кладу його в чорному ... ложці цього і ложці цього ... Я рекомендую всім варити. Ось мої маленькі солі для всіх вас.

Ось скільки я отримав. На виході буде 3 літра. Досить протягом декількох місяців. Дякуємо вам за те, що не хворіли. . . й .