Жінки в одязі їх Ex-Men від Carla Richmond

На мій погляд, проект був представлений Карла Річмонд. Разом з письменником Ганною Стінкою вона збирала колекцію фотографій, яка представляє дівчат і жінок, які фотографували в сорочках, футболках і футболках своїх чоловіків, які більше не поруч з ними.

Фото були взяті під час розмови про минуле з'єднання, щоб захопити момент досвіду максимально точно. А поки фотограф зробив свою роботу, письменник переніс відповіді, щоб перевести досвід жінок в вірші.

Цей проект об’єднує одну ідею. Любов, що не може бути поверненим, завжди дає відчуттям кієна. Хтось є більш-менш спокійним, хтось турбується, чіпляючи одяг як на останній рядок, в цьому випадку в прямому сенсі слова. Який одяг, який прочитав “Не відмовлятися”. Ми всі були в цій ситуації, і ми все дуже знайомі з нею.

р.

По-перше, для мене, автор посту, ця ідея, здається, що деякі неймовірно вишукані плетені самі. Зануритися в минуле - позбавити себе від сучасного щастя. Неймовірно, що такий метод допоможе позбутися від колишніх насадок, швидше, навпаки, консолідувати небажані враження. Але не можна визнати, що ідея оригінальна, тому я написав цю посаду.