Кіттен рятувальний.

через mifkateddi

5 частин

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань Я віддав їм буквально 3 години тому. Вони почувають себе добре, Ілля - він має два коти в домашніх умовах. Отже, маленькі не будуть втрачені =

Ну і, перш за все, сам Ілля – це перевдосконалення, і з часу до часу котів з'являються в його будинку. По-друге, він має їх протягом трьох днів, після чого піти на маму-ката, а потім спробувати прикріпити їх :

Собаки є мої два хороших фольги : Чому фольги? Замість показу материнської інстинкту (дівчатки, жжж!), вони завжди хотіли грати з котами.
Більшість часу кошеня скидається у ванній кімнаті. Але один раз в день, я витяг з дому. І тоді мої собаки вийшли: лизати їх від голови до пальця, збивати, отримавшись в позу «грати» (Я закликав її свічку – собака криється, але дупа залишається застрягнути), ретельно спостерігати рухи котів. В цілому, без конфліктів, укусів, подряпиних зморшок.

Коли Лілія мене згадала, що робити, вона сказала мені, як страшні (наскільки зараз 10 кішок в перевипускі, не рахуючи її самостійно) так, вона сказала мені, що вона копала одну кошеню ступеню! Я ходив, говорю, і я чую тонкий стейк. Я знайшов джерело звуку і викопав землю, і був трохи живий кошеня. Це те, що гідні слова недостатньо, тому - ебать, ви повинні бути заглиблювати живий беззахисний стрибок в землі? Я ніколи не втомився бути вражений на жорстокість деяких людей... хоча це занадто багато, щоб назвати їх люди.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное