Кінцевий кінець метро

Максимальне ставлення. Я не був на метро. Сьогодні, одна з основних снів мого діггіа виконана - мертвий кінець на SSV. Я шукав, якщо я повинен писати звіт... Що не писати? Все вже було прокладено в 100 разів... Немає секрету зліва.
Я не хочу описати сходження, тому я шкодую. І тепер приходить момент, коли ви повинні піднятися. Я дійсно не хочу стріляти, він був пропущений фінал Ліги чемпіонів.
Все було зроблено швидко. Ввійти, очікувати чого і як. Я думаю, що це океї. Як кажуть, що кожен смоктати. Це дивовижна. Дуже добре видно стрілу Соколницького лінії і SSV. Так ми вирішили не перетягувати протягом тривалого часу і виходити з уваги. CER дуже красива. Шафи-іронові трубки, запах, низьке освітлення. В будь-який час все тече, де вона падає, і де вона досить помітна. Атмосфера тут! Ви не знаєте, що далі. Ну, звичайно, місце не так страшно, як і Южка.

Попереду було світло. Відчувається поїзд 3-ми км. О, що поїзд, це мій сон на вогонь - мертвий кінець на SSV.

Прискорюємо крок, пропускаємо латинову недостатність. Ось шутер. Лінія сервісу зліва. Сама стрілка закривається, і я думаю, що вона не перемикається в довгий час, якщо на всіх. Ми глянемо з HS, повертаємо назад: смафори вигорають червоний. Я люблю!

Довгий час не використовується. Атмосфера тут – це колорит. Багато підземних вод з стелі. Зв'язатися з рейками видалені, є тільки стійки зліва. Деякі сплячі майже повністю загнуті.

, Україна

Кінцевий кінець. Ми Я доторкнувся руки, занурившись позитивною енергією. Ми збираємо фотообладнання, а надійне фото jerk починається. За мертвим кінцем є стіна металоізоля. Там, як там щось за ним. Але заспокоїти, метро-2 немає.

Прийміть картину стрілки. В принципі нічого особливого, шутер схожий на стрілку, але вона здавалося мені надзвичайно красива.

р.

Час, щоб перейти до кільця. Довгий спосіб піти. На шляху збили насоси для накачування води. Ну, це потік!

До речі, від стріли до мертвого кінця до лінії кільця, перейдіть за 15 хвилин в гарному темпі. Шукаємо сейміри, це окай. Я чув кільце десь. Попередньо я бачу яскравий світло від залізничних фар. Час стрибати на стіну і тримати на тросах. Помітка.

Поїзд працює на повній швидкості вздовж лінії кільця. Це борона, і це дуже тонка.

І звичайно ворота. Проксимус Були ворота на річці, там були в ТКК, в метро. Хмм, я не бачив його в кар'єрі ще.

Я збирав фотографії, як я міг, щоб не світитися, вони сходження на кабельний колектор. Час повернутися назад. По суті, ми досягали стріли Фрунзи без зупинки. З'явився поїзд, збитий. У деяких інтервалах скоротилися... поїзд чітко не пасажирський поїзд. Стрічкові вимикачі до CER. Звичайно, ми думаємо, що наша душа. Низький швидкісний поїзд працює на CER. Легко. Згорніть ситуацію і отримайте 10 хвилин. Він був мега-пік, ми навіть отримали на поїзді. Я думаю, що це океї. У нас є багато дивних осіб, які знаходяться в перевезенні, звідки ми так плетемо і трохи недбалої. До речі, я дивлюся, якщо були випадки, коли ви працюєте так похилого в машину, всі недбалі і плетені, і є коп. Ви коли-небудь зустрілися з такою ситуацією?
І нарешті: