Аляска і спинка.

Перші емоції, як правило, найяскравіші, хоча місця, як Аляска, я пам'ятаю як яскраві роки. Приголомшлива природа, яка не залишить байдужим нікого. Я дійсно хочу поділитися все з вами одночасно, але потім розмір повідомлення блогу буде розтягуватися на невелику книгу. Я хочу почати з фото огляду.

Аляска є льодовиками, горами, золотою щіткою, смачним лососем, ведмедями і китами... і Сіетл, Ванкувер і навіть Амстердам. Головне - вибрати правильний рейс з хорошими ловерами на шляху.

Ну, величезний дванадцятий круїзний корабель, я буду говорити про нюанси і підводні камені (хоча є практично ніхто) як з точки зору пасажира, і показати трохи всередині, розповісти про життя екіпажу, який протягом 6-8 місяців знаходиться на морі.

50 foto svia livejournal

2,2 км Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після того, як кожна зупинка є ще невеликою поїздкою. У цей час вибір знизився на американський дельта. Київ-Амстердам-Сайетл-Ванкупе - це маршрут, який був на шляху туди.

Анкорідж-Мінаполіс-Амстердам-Київ.
У той же час з'єднання в Мінеполіс було 45 хвилин, я був морально готовий бачити Мінеполіс, але не тільки я зумів зробити перенесення, але і багаж.

3. У Існує думка, що Американські авіалінії є найбільш страшними, і я намагаюся вибрати їх для трансатлантичних рейсів в останньому місці. Але досвід польоту з Дельтою був чудовим! Новий A330 в Європу, всередині нового, але хороший Boeing-757, відмінна екіпаж. Смачний сорт їжі і навіть вільний алкоголь, в тому числі сильний, на трансатлантичних сегментах! В цілому, потрібно відійти від стереотипів і спробувати різні авіакомпанії. Я розповім про Дельта і про Об'єднану, яка колись летла в Нью-Йорк з Мюнхена.

3610Р. 4200Р.

4. У Ранній виїзд KLM з Києва, в 10 ранку відправлення з Амстердама, десятигодинний рейс і ... voila, в той же 11 am I в Seattle : Повний денний ліхтар в цьому прекрасному місті. Це третій раз я тут, і знаю, що це важко мати машину в Америці, я приймаю трохи Hyundai за $ 35 на добу.

5. Умань Перш за все, авіаційний музей, який знаходиться поблизу Boeing Field, де ми зустрілися з новим Boeing 737 UTair в жовтні минулого року.

Один з британських авіаліній:

6. Жнівень Тоді є Snoqualmie Falls з фільму Twin Peaks. Я побачила їх в сувору зиму, і тепер я побачила їх в сонячний літо. Дуже міцне і красиве місце. Природа Вашингтонської держави дивовижна! Америка!

12

7. Про нас Водіння минулого заводу Everett зловила Dreamlifter в кадрі:

8. У А потім поїхав п'ятдесят метрів на таксі:

9. Навігація Аляска в ресторані «Івари»

А ввечері в центрі Сіетл і захід сонця від спостережної кімнати знаменитої космічної голки. Після безсоння в Сіетлі з Tom Hanks, це найромантичніший місто США для мене. Без романтики ви не можете подорожувати!

10. На 23.00 вильоти до Ванкувера, всього за 1 годину на Алясці Авіакомпанії турбопропелер Bombardier.

Ванкувер ... що красиве і фотогенне місто це! Гори в снігу навколо, море, форди, маяки, величезний парк ліс прямо в центрі міста! Імпресії та відчуття просто вдарили ключ. Ми вирішили не піти до Вішлера в горах, залишивши його на окрему подорож, але просто погуляли по місту і насолоджуючись таким дивним симбіозом природи і хмарочосами:

11.

доб.

12. Але головне - ранковий рейс на літак авіакомпанії Harbor Air над містом:

13. і навколо:

14. На правому праві круїзний корабель Міленіум вже чекає в порту, посадка на яку почне кілька годин пізніше:

15.00 р. Аляска круїз є найбільш бюджетним способом тут. Не потрібно думати про логістику і перевезення (і це в основному тільки літак), не потрібно думати про готелі (які дуже дорогі тут), не потрібно розпакувати речі в кожному місті нарешті!

Смачна багаторазова їжа в численних ресторанах, розважальна програма. Але навіть не те, що головне буде нижче. Я покажу вам все про це і показати його.

У той же час вартість становить від $ 650 за гравця з сплатою і податками. І не враховуйте всі акції та розпродажі, які приходять до мене періодично в пошті.

Так тепер я думаю про норвезький круїз, оскільки це один з найбільш бюджетних способів побачити форди з внутрішньої сторони.

р.

16.00 р. Я покажу вам парадне життя на круїзі:

17. і зворотна сторона - театральна задня, костюмна кімната, центр управління двигуном, палуба, де живе екіпаж, кухня і міст капітана:

18 років Я поговорила з нашими хлопцями в екіпажі, розказав багато цікавих речей про круїзне життя з точки зору персоналу.

547746

19. Міст капітана:

20. Ми вирушили цей лінійний маршрут:

3610Р. 4200Р.

21. Кетчик, перший порт Аляски. Не потрібно почути історії про туристичні пам'ятки. Звісно, перша вулиця поруч з портом заповнюється без використання магазинів з усіма сортами настоянки, але варто крокувати просто один блок від центру і ви знайдете себе в дуже затишній Америці:

22.

3299595

23. Тут ми казали і шукали ведмеді на березі. Не було ведмедів, але вони зустрілися з морським левовим кубом всього за кілька метрів від каяк.

24. На Алясці, ймовірно, кожен другий має морський літак. Аеропорт на острові, навколо гори, а з аеропорту до літака і до села.

2256197

25. Манденгаал Глазер. Щоб сказати, що це красиве, щоб сказати нічого. Не можна відшукати від цієї icy нескінченності.

26.

27. Фауна Аляски - це предмет численних турів. Багато з них необґрунтовані дорогі, тому варто дуже уважно підходити до вибору туру. Ми лебедя дивитися кит... ми побачили тільки одне, я не встигав її видалити, відкрив мій рот в дивовижності з величезним хвістом над поверхнею води і забули про камеру. Я бачив китви з круїзного корабля кілька разів.

Орка кит, вони ближче до дельфінів:

28. Звісно, фото тут немає нічого, на невеликій швидкості човен, щоб плавати паралельно пакету, коли неймовірна краса фордів дивовижна!

29.

30. Морський лев:

р.

31. Золота щітка є дуже цікавим історичним явищем в історії США та Канади.

32. Skagway є шлюзом до Klondike:

33. 100,000 люди пішли, щоб отримати золото... тільки 4000 з них знайшли що-небудь.

34. The White Pass Train є одним з моїх найсильніших досвіду. З любов'ю для вузьких манометрів і желейних доріг, це найцікавіше місце в даний момент. А потім ми нарешті побачили ведмедя :

35. Ви побачите трохи поїзда зліва на малюнку? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

4778734

36. Хаббард льодовик. Немає порту, величезний масив льоду йде прямо в fjord.

1818

37. Мовчання переривається тільки глухою тріщиною льодової стінки, яка обвалюється в океан:

38.

39.00 р.

р.

40. Заключним пунктом був Севард, два години їзди на найкрасивішому шосе Аджалкі, але був дощ і я зберіг картину тільки в пам'яті. У Анкоріджі біля аеропорту є дуже хороший невеликий і затишний авіаційний музей:

41.

42. І рейс Анкорідж-Мінаполіс-Амстердам-Київ:

43. В Амстердамі, між рейсами, я прокладаю провулок 7 годин. Я був до Амстердама багато разів, але я намагаюся піти в місто між рейсами, якщо це можливо, тому що аеропорт всього 15 хвилин їзди на поїзді.

Це дуже приємне місто для скла пива на банках каналів влітку. Я також рекомендую фотовиставки в архіві міста (до 15 вересня) та музеї фотографії.

44.

793942

45. У Schiphol є чудова тераса для любителів авіації з майданчиком, баром, рестораном і навіть справжнім Fokker!

46.

47. Добре, Амстердам на долоні вікна на шляху до Києва:

499.00 Р

48. Про все це з усіма зовнішніми виглядами та паролями.
Але є щось про круїз, який не доступний в інших варіантах поїздки – це з вікна або з палуби!
Завжди різний, завжди море, захід сонця і світани, білі ночі Аляски або повний місяць еквататора. Ні фус або щітка.
Час, коли світ чекає.

Це безцінний!

49.00 р.

50.00 р. Таке солодке нескінченність... це, ймовірно, мій перший похід без хешти, часу і важкого часу, і скільки я зумів побачити і встигнути!

Всі нескінченності в смартині скла:
й
Всі права.