Аляска і спинка.

Перші емоції, як правило, найяскравіші, хоча місця, як Аляска, я пам'ятаю як яскраві роки. Приголомшлива природа, яка не залишить байдужим нікого. Я дійсно хочу поділитися все з вами одночасно, але потім розмір повідомлення блогу буде розтягуватися на невелику книгу. Я хочу почати з фото огляду.

Аляска є льодовиками, горами, золотою щіткою, смачним лососем, ведмедями і китами... і Сіетл, Ванкувер і навіть Амстердам. Головне - вибрати правильний рейс з хорошими ловерами на шляху.

Ну, величезний дванадцятий круїзний корабель, я буду говорити про нюанси і підводні камені (хоча є практично ніхто) як з точки зору пасажира, і показати трохи всередині, розповісти про життя екіпажу, який протягом 6-8 місяців знаходиться на морі.

50 foto svia livejournal

Аляска і спинка.

2,2 км Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після того, як кожна зупинка є ще невеликою поїздкою. У цей час вибір знизився на американський дельта. Київ-Амстердам-Сайетл-Ванкупе - це маршрут, який був на шляху туди.

Анкорідж-Мінаполіс-Амстердам-Київ.
У той же час з'єднання в Мінеполіс було 45 хвилин, я був морально готовий бачити Мінеполіс, але не тільки я зумів зробити перенесення, але і багаж.

Аляска і спинка.

3. У Існує думка, що Американські авіалінії є найбільш страшними, і я намагаюся вибрати їх для трансатлантичних рейсів в останньому місці. Але досвід польоту з Дельтою був чудовим! Новий A330 в Європу, всередині нового, але хороший Boeing-757, відмінна екіпаж. Смачний сорт їжі і навіть вільний алкоголь, в тому числі сильний, на трансатлантичних сегментах! В цілому, потрібно відійти від стереотипів і спробувати різні авіакомпанії. Я розповім про Дельта і про Об'єднану, яка колись летла в Нью-Йорк з Мюнхена.

3610Р. 4200Р.

4. У Ранній виїзд KLM з Києва, в 10 ранку відправлення з Амстердама, десятигодинний рейс і ... voila, в той же 11 am I в Seattle : Повний денний ліхтар в цьому прекрасному місті. Це третій раз я тут, і знаю, що це важко мати машину в Америці, я приймаю трохи Hyundai за $ 35 на добу.

Аляска і спинка.

5. Умань Перш за все, авіаційний музей, який знаходиться поблизу Boeing Field, де ми зустрілися з новим Boeing 737 UTair в жовтні минулого року.

Один з британських авіаліній:

Аляска і спинка.

6. Жнівень Тоді є Snoqualmie Falls з фільму Twin Peaks. Я побачила їх в сувору зиму, і тепер я побачила їх в сонячний літо. Дуже міцне і красиве місце. Природа Вашингтонської держави дивовижна! Америка!

Аляска і спинка. 12

7. Про нас Водіння минулого заводу Everett зловила Dreamlifter в кадрі:

Аляска і спинка.

8. У А потім поїхав п'ятдесят метрів на таксі:

Аляска і спинка.

9. Навігація Аляска в ресторані «Івари»

А ввечері в центрі Сіетл і захід сонця від спостережної кімнати знаменитої космічної голки. Після безсоння в Сіетлі з Tom Hanks, це найромантичніший місто США для мене. Без романтики ви не можете подорожувати!

Аляска і спинка.

10. На 23.00 вильоти до Ванкувера, всього за 1 годину на Алясці Авіакомпанії турбопропелер Bombardier.

Ванкувер ... що красиве і фотогенне місто це! Гори в снігу навколо, море, форди, маяки, величезний парк ліс прямо в центрі міста! Імпресії та відчуття просто вдарили ключ. Ми вирішили не піти до Вішлера в горах, залишивши його на окрему подорож, але просто погуляли по місту і насолоджуючись таким дивним симбіозом природи і хмарочосами:

Аляска і спинка.

11.

Аляска і спинка. доб.

12. Але головне - ранковий рейс на літак авіакомпанії Harbor Air над містом:

Аляска і спинка.

13. і навколо:

Аляска і спинка.

14. На правому праві круїзний корабель Міленіум вже чекає в порту, посадка на яку почне кілька годин пізніше:

Аляска і спинка.

15.00 р. Аляска круїз є найбільш бюджетним способом тут. Не потрібно думати про логістику і перевезення (і це в основному тільки літак), не потрібно думати про готелі (які дуже дорогі тут), не потрібно розпакувати речі в кожному місті нарешті!

Смачна багаторазова їжа в численних ресторанах, розважальна програма. Але навіть не те, що головне буде нижче. Я покажу вам все про це і показати його.

У той же час вартість становить від $ 650 за гравця з сплатою і податками. І не враховуйте всі акції та розпродажі, які приходять до мене періодично в пошті.

Так тепер я думаю про норвезький круїз, оскільки це один з найбільш бюджетних способів побачити форди з внутрішньої сторони.

Аляска і спинка. р.

16.00 р. Я покажу вам парадне життя на круїзі:

Аляска і спинка.

17. і зворотна сторона - театральна задня, костюмна кімната, центр управління двигуном, палуба, де живе екіпаж, кухня і міст капітана:

Аляска і спинка.

18 років Я поговорила з нашими хлопцями в екіпажі, розказав багато цікавих речей про круїзне життя з точки зору персоналу.

547746

19. Міст капітана:

Аляска і спинка.

20. Ми вирушили цей лінійний маршрут:

3610Р. 4200Р.

21. Кетчик, перший порт Аляски. Не потрібно почути історії про туристичні пам'ятки. Звісно, перша вулиця поруч з портом заповнюється без використання магазинів з усіма сортами настоянки, але варто крокувати просто один блок від центру і ви знайдете себе в дуже затишній Америці:

Аляска і спинка.

22.

3299595

23. Тут ми казали і шукали ведмеді на березі. Не було ведмедів, але вони зустрілися з морським левовим кубом всього за кілька метрів від каяк.

Аляска і спинка.

24. На Алясці, ймовірно, кожен другий має морський літак. Аеропорт на острові, навколо гори, а з аеропорту до літака і до села.

2256197

25. Манденгаал Глазер. Щоб сказати, що це красиве, щоб сказати нічого. Не можна відшукати від цієї icy нескінченності.

Аляска і спинка.

26.

Аляска і спинка.

27. Фауна Аляски - це предмет численних турів. Багато з них необґрунтовані дорогі, тому варто дуже уважно підходити до вибору туру. Ми лебедя дивитися кит... ми побачили тільки одне, я не встигав її видалити, відкрив мій рот в дивовижності з величезним хвістом над поверхнею води і забули про камеру. Я бачив китви з круїзного корабля кілька разів.

Орка кит, вони ближче до дельфінів:

Аляска і спинка.

28. Звісно, фото тут немає нічого, на невеликій швидкості човен, щоб плавати паралельно пакету, коли неймовірна краса фордів дивовижна!

Аляска і спинка.

29.

Аляска і спинка.

30. Морський лев:

Аляска і спинка. р.

31. Золота щітка є дуже цікавим історичним явищем в історії США та Канади.

Аляска і спинка.

32. Skagway є шлюзом до Klondike:

Аляска і спинка.

33. 100,000 люди пішли, щоб отримати золото... тільки 4000 з них знайшли що-небудь.

Аляска і спинка.

34. The White Pass Train є одним з моїх найсильніших досвіду. З любов'ю для вузьких манометрів і желейних доріг, це найцікавіше місце в даний момент. А потім ми нарешті побачили ведмедя :

Аляска і спинка.

35. Ви побачите трохи поїзда зліва на малюнку? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

4778734

36. Хаббард льодовик. Немає порту, величезний масив льоду йде прямо в fjord.

Аляска і спинка. 1818

37. Мовчання переривається тільки глухою тріщиною льодової стінки, яка обвалюється в океан:

Аляска і спинка.

38.

Аляска і спинка.

39.00 р.

Аляска і спинка. р.

40. Заключним пунктом був Севард, два години їзди на найкрасивішому шосе Аджалкі, але був дощ і я зберіг картину тільки в пам'яті. У Анкоріджі біля аеропорту є дуже хороший невеликий і затишний авіаційний музей:

Аляска і спинка.

41.

Аляска і спинка.

42. І рейс Анкорідж-Мінаполіс-Амстердам-Київ:

Аляска і спинка.

43. В Амстердамі, між рейсами, я прокладаю провулок 7 годин. Я був до Амстердама багато разів, але я намагаюся піти в місто між рейсами, якщо це можливо, тому що аеропорт всього 15 хвилин їзди на поїзді.

Це дуже приємне місто для скла пива на банках каналів влітку. Я також рекомендую фотовиставки в архіві міста (до 15 вересня) та музеї фотографії.

Аляска і спинка.

44.

793942

45. У Schiphol є чудова тераса для любителів авіації з майданчиком, баром, рестораном і навіть справжнім Fokker!

Аляска і спинка.

46.

Аляска і спинка.

47. Добре, Амстердам на долоні вікна на шляху до Києва:

499.00 Р

48. Про все це з усіма зовнішніми виглядами та паролями.
Але є щось про круїз, який не доступний в інших варіантах поїздки – це з вікна або з палуби!
Завжди різний, завжди море, захід сонця і світани, білі ночі Аляски або повний місяць еквататора. Ні фус або щітка.
Час, коли світ чекає.

Це безцінний!

Аляска і спинка.

49.00 р.

Аляска і спинка.

50.00 р. Таке солодке нескінченність... це, ймовірно, мій перший похід без хешти, часу і важкого часу, і скільки я зумів побачити і встигнути!

Всі нескінченності в смартині скла:
й
Всі права.

Аляска і спинка.