Перестройка. ВАЗ 2103

«Перестрайка.» ВАЗ 2103: як перетворити радянський автомобільний метелик у стародавні за вартістю 5 тис. євро

Миколаї задовольнив вАЗ 2103 року, але важко знайти не втомився «тройка». Більшість цих автомобілів вижили своє життя, покинутих на дворі і гаражних кооперативах.

Тому, коли сусід в країні вирішив продати ВАЗ 2103, Микола Герасименко не подумав і не подумав. На одометрі автомобіля було всього 130 тис. км, а тіло, за винятком декількох плям іржі, був практично в ідеальному стані, а найголовніше, автомобіль був всім на рідній фарбі, тому не потрібно турбуватися про надзвичайну пасту. Крім того, на високому рівні була експортна версія «тройка», тому якість збірки, матеріалів і фурнітури деталей інтер'єру.

Зареєструватися

Микола пояснив свою любов до радянських автомобілів просто.

до Вони реальні, не люблять сучасних іноземних автомобілів: пластик, з великою кількістю електроніки. Під час руху ви дійсно відчуваєте автомобіль і ви розумієте, що багато це до вас на дорозі, а не ABS або ESP.

За даними Ніколая, ВАЗ 2103 1975 і старше в Європі вже переїхали до категорії старих і повністю автентичних автомобілів в хорошому стані пропонують не менше п'яти тисяч євро.

Миколаї купили ВАЗ за $ 600, але щоб принести машину до розуму, йому довелося інвестувати багато іншого.

до Один живопис коштує набагато більше, ніж сам автомобіль. Всього $1500 було витрачено на лакофарбові роботи. Колір вибрав автентичність, він був в цьому кольорі пофарбованих автомобілів 1974-75. Більшість фарби пішли на дах, де я вирішив застосувати візерунок, і що огляд не знайшов несправностей, малюнок зроблений таким чином, що від відстані метра автомобіль виглядає на одному тону. На жаль, наші закони не дозволяють зробити автомобіль індивідуально, тільки сірий рутин.

Зміни також впливають на підвіску автомобіля. Але тут Миколай тільки на початку дороги.

до Навесні кладуть з Нива, з ними підвіска стала м'якшою. Звичайно, вони повинні бути скороченими декількома поворотами, але відвертий низькорідний не зробив: в майбутньому я планував поставити підвіску повітря, щоб можна регулювати ліфт кожного колеса, я покладаю контроль біля ручного гальма, щоб зробити його більш зручним. І так як я використовую машину щодня, низька підвіска в стилі нефрижера повністю непрактична: навіть на проспекті ми маємо такі треки, які ви постійно чіпляєте внизу на невеликій машині, і нічого не скажеш про лежачи поліцейських, один інший вище. Проект має дороге музику. Під час створення шуму. Тулуб вже приклеєний вібропластом, каюта знаходиться в лінії.

доб.2

Оригінальні бічні дзеркала Nikolai заміщалися круглими з "пенні" - вони більш стильні. Виготовлячі штамповані диски були доповнені білковими стінами, що дають «три» унікальний шарм.

Трохи пізніше, реальний американський номер Флорида 2live CREW з'явився в салоні, придбаний на e-bay, Гавайська гірлянда і молодший брат VAZ 2103 - невелика радіокерована машина, копія "три", тільки набагато менше. Микола збирав себе - це один з його численних захоплень.

...

Не було проблем з автомобілем, з огляду на свій вік.

- За два роки він змінив радіатор, насос, амортизатори, електромагнітний клапан свічки, налаштував карбюратор, замінив гальмівну рідину, ймовірно, ходив через плиту двічі, щоб почати працювати належним чином. Замінити масло в редукторі, вирівняти конфорку. Потім я налаштував пневмонію сигнал, накриту підлогу ламінатом.

р.

...

Миколаївський підхід до запасних частин – тільки радянський.

- Я тільки купую справжні радянські частини. Вони набагато краще, ніж ті, які виробляються зараз. Легко знайти їх. У радянських часах автомобілісти мали звичку виготовлення запасних частин запасних запасних запасів - вражають їх ухилення, тепер вони готові продати. Купити нову заводську частину для копійки. Не так довго я шукав антену, тому я приніс її абсолютно нову, 70-ті і заводську упаковку.

р.

Сьогодні реставрований і слабо модернізований «тройка» не тільки регулярно бере власника на роботу, покриваючи 100 км щодня, а й вітають гостей на багатьох весіллях. Миколаї заявив, що один раз наречена і наречена спеціально замовили тільки ВАЗ за церемонію, все подивилися незрівнянним: пасер-за стояв, загинув руки, надіславши поліцейських поліцейських.

- Я завжди перейменую, коли «панні», «три», «швидки» називають відро з болтами, каже Микола. Не завадить Вас від повороту цього відра в справжній стародавній або просто піклуючись про автомобіль. Чи важко любити ваш автомобіль?

Про нас