1789
Фестивалі Fashion Awards 2013
3 червня в Центрі Нью-Йорка Лінкольна відбулася церемонія вручення престижних CFDA Fashion Awards 2013.
Так звана мода Оскар традиційно зібрала всі найяскравіші представники індустрії моди.
Багато гостей на церемонію опонять дизайнерам. Так, актриса Nicole Ritchie віддала перевагу золотій сукні Marc Jacobs, і модель Кароліна Куркова з блискучими шортами і зверху від улюбленого дизайнера Майкла Корса. Супермодель Міранда Керр прийшов в сукню з Дуо Проензи Шулер (Jack McCullough і Lazaro Hernandez), яка, як виявилося, виграла основну нагороду вечора - Кращий дизайнер жіночого одягу.
Том Браун взяв статуетку в номінації «Кращий дизайнер чоловічого одягу», а Філліп Лім – нагороду за кращі аксесуари.
Тим Бланки здобули нагороду Eugenie Sheppard Media, і Erin Beatty і Max Osterweiss of Suno здобули нагороду Swarovski для жіночого одягу. Swarovski нагороди для чоловічого дизайну одягу та кращих аксесуарів пішли відповідно до чув. Dao-Yi Chow та Maxwell Osbourne Public School та Pamela Love.
Вера Вонг отримав нагороду Джеффрі Беан Fashion Assion від Ralph Lauren, і Ethan Hawke презентував Раду директорів премії для костюма художника Colleen Atwood, пропагуючи свою роботу в трилері Gattaca.
Гість відзнаки була колишньою Першою леді та секретарем Державної Хілларі Клінтон, який презентував нагородження засновників імені Елеонора Ламерта на Оскар де ла Оренда. Прийняти статуетку, дизайнер побажав пана. Клінтон взяти президенцію у 2016 році.
Нарешті, Джессіка Частей представила заслужений директор Riccardo Tisci з нагородою за кращий зарубіжний дизайнер року, який доторкнувся йому до ядра. "Мій сон вийшов вірним," він визнав. Я італійський і був захоплений Америкою з дитинства. Для того, щоб отримати визнання в цій країні ... для мене був найбільший подарунок моєї кар'єри.
До речі, цього року Євгена Хромченко стала членом премії CFDA Fashion Awards Guild, отримав запрошення від керівників Ради дизайнерів моди Америки Діана фон Фуртенберга та Стівена Колб. Вона разом з іншими експертами моди, взяла участь у підборі переможців премії CFDA Fashion Awards 2013.
р.
7330559
УРОКИ СТИЛЯ: АЛЕССАНДРА АМБРОСИО
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)