Незвичайний офіс: Коли ви не обмежуєте нічого

Найбільша інтернет-компанія в Західній Європі запросила Nedosmi на відвідування. До того, як я розкрив свою назву, нехай мені сказати: 214 мільйонів користувачів надсилають 50 мільйонів повідомлень щодня з 190 країн.
36 зображень

2,2 км Не обмежуючись нічого. По-перше, харчування. У ящиках є кілограми шоколадних цукерок.

3. У Сода і йогурт - це все безкоштовно.

Габаритний зображення

4. У Коробки енергії, пива та сидру на підлозі - для обов'язкового вечора п'ятниці, який називається командним корпусом. Для тих, хто пізніше важко дістатися до робочого місця, скутери пропонуються прямо на кухні.

р.

5. Умань Компанія вирішила не обмежувати себе Лондонським офісом в Сого та зібраним розробникам в Росії. У центрі Москви, праворуч від метро, вид на трубну площу.

6. Жнівень Тут немає помаранчевих обмежень. Але працівники не здатні сік більше 30 кілограмів на добу.

572290 Р

7. Про нас Кухня - найбільший номер в цьому офісі. Це дивний, що Ложкін не є оригінальним, але друк. Але це реально, це називається командою будівлі. У п'ятницю ви можете принести друзів і знайомих. Для компанії, які закривають людей, дивляться де і як вони працюють.

р.

8. У Розвиваючи талії співробітників не варто - в фітнесі, ніхто не обмежує їх. Вони навіть платять 36 тис. рублів на рік за класи.

9. Навігація Для працівників харчування також кидають: 6500 рублів на місяць. Але, на відміну від інших компаній, вони не опікуються щомісяця і можуть бути збережені.

10. Не обмежуй мене фотографією Схеми на аркушах, номери на екранах, сумах, написаних маркером на дошках в залах нарад - немає питання!

р.

11. Після часу стан зйомки одного офісу був абсолютним відсутністю комп'ютерних екранів у фотографіях. Навіть якщо фото було 2 по 3 міліметри за розміром. Це багато свободи, ви знаєте? Вони повинні підготуватися до мого прибуття і навмисно покласти неправильний код на моніторах. Дезінформація є найкращим захистом від торгових секретів.

12. Чи Яндекс?

13.00 р. Архітектурна брама не обмежувала себе непотрібними кадрами і повторюється тут Яндекс стіни живих рослин. Зверніть увагу на жовтий пісяючий хлопчик.

14. Не існує обмежень для чоловіків. В результаті в Московському офісі є тільки 20 дівчат. Для 100 хлопців. У Лондоні статистика краще - майже половина працівників належить до красивої половини.

15.00 р.

16.00 р. Не обмежується самовираження працівників. Ви хочете зібрати пташки - стійки для пивних окулярів

17.00 р. Якщо ви хочете, повісьте дизайнерську футболку власного виготовлення. Або ви хочете содові напої в рожевому сифоні, винаходячи нові аромати. Він приховується за комп'ютером зліва.

18 років Підтримуючи фобії, ніяких обмежень. Цей молодий чоловік, очевидно, злий про хімічну атаку.

19.00 р. Всі права Щоб зібрати красиві рожеві коні.

20. Політичні установки...

21. Або ж навіть пропагувати Спагетті Монстр Церква. Пасафаріанство, до речі, є дуже прохолодною пародія релігії.

22.

23.

24. Кожен персонал робочого місця намагаються перетворити в відділення свого улюбленого дивана.

Р.

25. Я ніколи не бачив більше місця на столі. Важко тому, що це практично неможливо отримати роботу тут. Вони тільки приймають зірки, і вони не люблять витрачати час на організацію речей на робочому місці.

26. Цей монітор завжди працює і показує Лондонський офіс.

27. Іноземне навчання іноземних мов також не обмежується і оплачена компанією. Усі переговори були зайняті англійськими викладачами та навіть у коридорі, пара працівників, які проживають під наглядом вчителя.

28.

29. До речі, самі неговори називають парком, кіно, нічним клубом, баром та бібліотекою. Ви дізнаєтеся, чому ви знаєте, що це компанія. Я не дуже впевнений у бібліотеці.

30. Негоди виготовляються за назвами. У барі п'яні працівники, в бібліотеці, є лише книги.

31. Щоб збільшити страждання курців, в'їзд в приміщення для куріння проводиться з гімнастики. Ймовірно, керівництво підрахувало на те, що ріпи почнуть засуджувати ті, що проходять. Чи можливо він думав, що курці не можуть протистояти і грати в пару ігор, забути про сигарету. У будь-якому випадку не можна сказати, що зал порожній. Тисячі працівників проходять через неї.

32. Але душіння в офісі дуже класно. Циклісти будуть.

33. Будь-яке самооглядне бюро повинно мати деяку легенду. Ось тут. Три телефонні кабіни припускаються до англійських коренів компанії. Вони необхідні для приватних розмов. Але оригінальне використання Лондона не працює – вони зважають під тоном кожен, стелі не призначені для цього. Я мав зробити дерев'яні копії. І так як вони не реальні, вони вирішили пофарбувати їх в смішних тонах. Дуже весела фарба, яка незважаючи на вбудовану вентиляцію, вона все ще повинна зберігатися. Тепер фарба зношена, але звичаття кладуть щось під дверима залишається.

Лондонські кабіни традиційно ущільнюються рекламними оголошеннями, які пропонують дозвілля для дівчаток. Компанія бажала це зробити, а потім вирішив, що вона відволікає розробників.

р.

34. І це головний ухил кухні - паррота ара Клара. вона є тільки роком, але вона вже добре говорить і знає багато виразів, які використовуються в команді будівлі.

35. Будьте дуже обережні, коли ви подаруєте моркву. Техніка безпеки годівлі ar, я тепер знаю, як мої чотири пальці.

36.00 Р Центри обробки даних компанії розташовані в Європі, Майамі та Гонконгі. Сервер за спиною секретаря використовується виключно для потреб intra-office.

Ви не знаєте? Це Badoo.com - місце для пошуку нових друзів, знайомств і спілкування.