Ви позбавляєте від неї.

Кожен з нас має свої переваги і недоліки, і в той же час, що здається, ми можемо перетворити в недолік в очах інших. Деякі риси особистості, такі як зарозумілість або ревнощі, можуть бути дуже важко подолати, але ви завжди можете знайти силу для вирішення проблеми.

1. Нездатність сказати ні

Проблеми:
Один з найбільш поширених рис ми бачимо в інших людей щодня нездатність сказати ні, навіть якщо це випадок, який руйнує їх життя. Скільки у нас є одна в наших телефонних контактах, які зроблять вас ще швидше, як це з'являється на екрані? Хто такий, що ви кладете запис свого крі "Нехай ти даєш відповідь!" на його настройку. Зареєструйте свій телефон і отримайте тут! Але ви все ще відповіли, і перед тим як він йде на запити, ви вже відкрили свій банківський рахунок, калькулятор і календар.
Якщо ви хочете допомогти, ви не знаєте, що це не так, але є люди, які приходять несподівано лише тоді, коли вони потребують допомоги. Не зателефонуйте, щоб побачити, як ви робите або зупинитися. Вони можуть почати говорити про це, але це просто теплий варіант, необхідний для розм'якшення вас перед запитом основного питання. "Привіт, коли ви тут, ви почуєте, що сталося мені? Я був водіння вантажівки через озеро для благодійного та мого гаманця, що вилетів з моєї кишені, і він був постріл на гусениці. Я не маю ніяких готівок до наступного Paycheck. Чи можу ви дати мені гроші в п'ятницю? ?
Час від часу ви знайдете собі буріння до своїх запитів. Навіть коли ви сказали себе, щоб зібратися і розповісти їм, щоб піти в когось іншого, ви все ще даєте. І нічого не можна робити про це. У вас є хороша людина, і якщо у вас є можливість допомогти їм, які ви не можете сказати ні?

Чому так важко виправити це:
Люди, які постраждали від такої ситуації, зазвичай не люблять конфлікту. Або, щоб бути більш точними, вони уникають протистояння, як вам уникнути сонячного світла і різкого дерева. На жаль, єдиний спосіб вирішення проблеми полягає в тому, щоб мати чесну розмову з людьми, які користуються ним.
Якщо ви хочете зупинити це, ви повинні знати, що вони не можуть викликати вас, коли вони потрібні щось від вас. Це не дружба, це уряд субсидії. Це не просто про запит на гроші. Багато людей називаються, коли вони мають емоційну кризу. У будь-який момент, але відносини не повинні бути побудовані.
Дуже важко прийняти. Багато людей так бояться конфлікту, що вони ніколи не намагаються зробити це, вибираючи, щоб знайти вихід з інших людей катастрофи. Я бачу, що ви ніколи не будете мати епіфані і ніколи не скажете, "Я бачу, що я використовував вас всі ці роки." Що таке фольго! Ось мільйон доларів для перемир’я.

2. Захисна позиція

Проблеми:
Захисні люди дуже важко боротися з. Я не говорю про людей, які використовують механізми захисту, коли вони в поганій ситуації. Не скажу, "Ні, я не прокинув сина." Так, я бажав, але не зробив це. Ми говоримо про людей, які зустрілися з найменшою критикою в повному обсязі.
Нагадуємо, що звіт повинен бути готовий до 16:00, і ви кажете, «Я знаю!» Я працюю сьогодні. Щоразу, коли ви кладемо мене, за винятком проекту, ви вчиняєте його до останнього хвилини. Я не сидю тут весь день, граючи відео ігри! Або ж, можливо, ваш чоловік вказав вам невелику помилку, а замість виправлення його і переміщення, ви сказали, що ви були неуважні, тому що ви мали поганий день... а потім описати всі погані речі, які призвели до помилки. Не до тебе. Все вирушилося з вами знову.

Дуже важко долати, оскільки надання оборонної позиції ви відкриєте і вразливі. Ви несете відповідальність за помилки або не в змозі жити до очікувань. Це, за визначенням, засіб практично в будь-якій негативній ситуації.
Єдине, що може призвести до прогресу, є свідомим пригніченням хірурга, щоб стрибати в настрій, коли ваш его і мозок кричить про нього. Тим не менш, ви повинні розглянути джерело. Ви не повинні слухати поодинці до критики випадкового пасторбі, але якщо ви критикуєте когось, що ви поважаєте і довіряєте, розповість мозок, щоб заповнювати і прослухати те, що вони повинні сказати.
Це не просто зробити: для захисту особи, будь-які критики або навіть дружні поради звуків, як атака. Реальна зміна може зайняти роки навчання, але це варто. Якщо ви зупинитеся на будь-яке питання, “Чому ви не знаєте мене так багато? й

3. У Арагац

р.

Проблеми:
Коли ми серед незнайомців, ми, як правило, повинні бути понітні, тихі, і так само, наскільки вони є для нас. У інтернеті ми можемо перетворювати в безглузду карикатуру. Неперевершені диктатори, які винагороджують тих, хто слідувати нашим довільним правилам і покарати тих, хто хоче їх погасити. Іншими словами, надсилайте їх на заборону.
У інтернеті набагато простіше відправляти когось в асах, тому що ви не підключені до цієї особи. Так, те ж саме можна зробити в реальному світі, але коли ви це робите, ви принаймні подивитеся людину в оці і фізично захочете їх кулак. Навіть на телефоні, ви підключені до особи голосом, і надсилайте його голосніше, ніж просто набравши повідомлення на клавіатурі.
Найпоширеніша форма зарозумілості, особливо коли мова йде про розвід. Ви можете побачити фразу “Я не знаю, що люди” на Twitter принаймні двічі на день. Найчастіше кількість таких твітів близько до шести на добу. Вони написані людьми, які не вважають себе рогатом. Це одна з найбільших проблем з першоджерелом: Це тільки видно ззовні - чому Скруг не бачив його без допомоги привидів.

Що може допомогти – це втілення, що є цілим світом людей, які переповнять вас своїм інтелектом, мудрістю та усіма аспектами їх життя. В інших словах ми не так само, як ми думаємо. Згадайте, що це так, є деякі дійсно стійких людей у світі. І це не наше занепокоєння або наше право судити їх тими самими стандартами, які ми судимо самі або наші близькі друзі. Вони не заслуговують бути покарані, щоб не змогли говорити про астрономію або тому, що вони не мають почуття гумору.
Вологість не те, що ви отримуєте, просто позбавляючи прийняти. Це держава свідомості і вимагає величезної кількості правої думки і емпатії. Щоб відкрити емоційно і підключитися до різних людей. Немовляті люди хочуть піти на це, тому що вони вважають інші поступаються собі. Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Але запрошують їх до приватної розмови, і вони почнуть блювоти.

4. У Необхідність моніторингу

3610Р. 4200Р.

Проблеми:
У нашому житті кожен має розуміння того, як зробити щось. Ми складаємо одяг певним чином, вішаємо їх в шафу в певному порядку, симетрично розташуємо брелоки і так далі. Це особиста справа, і якщо у кого-небудь є така невелика «рубка», то людина хоче контролювати ситуацію відповідно до них, інакше вона може приводити його з розуму.
Погано, коли ідеальна людина переносить свої звички або її звички, не приймає поведінки або роботи, яка відрізняється від своїх стандартів. У цьому випадку він стає любительським командувачем. Цей Darth Vader фантастика не так еротичний, як це може бути. Ви не будете йти в школу і переписати його до тих пір, поки він отримує мене на сторінку два.
Ми зустрілися з людьми. Чоловік, який бере щітку з дружини і каже: "Дуже, просто дайте мені це." Якщо пофарбувати, ми не закінчимо вітальню до наступного джерела. "Ви не збираєтеся носити це в суспільстві." Я купив тебе. І якщо ви закрутили ресторан знову, ми поїдемо додому прямо, і я покладаю на цю жахливу «не доторкнутися мене» пажама.

Кожен бізнес займає певну кількість часу, тому якщо хтось робить його перед нами, ми хочемо, щоб зробити це, як ми робимо це. Або зафіксувати те, що хтось інший вже зробив самостійно. Якщо ви хочете, щоб допомогти нам.
Рішенням цієї проблеми є реалізація, що якщо ми почервоні все, це буде виглядати неоцінним, і людська допомога буде неоцінена. Наші дії будуть розглядатися як покарання. Але це неправильно, ніхто не покарає всіх, хто зробив. В іншому випадку це деяка гра престолів.
Єдиний вихід з цієї ситуації, щоб дозволити людям зробити щось абсолютно без вас. Ви повинні переконувати себе, що втручання без попиту або запрошення у справах інших є вторгненням на територію іноземних. Очевидно, що ви не можете це зробити без обговорення, інакше ви будете Джерк в очах інших.
Підйомка контролю є заміною команди, що рятувальників з однією особою, щоб зловити вас, коли ви падають. Це вимагає дотримання довіри і розуміння, що він може зробити роботу добре без вашої присутності. Впевнені, що ми говоримо про дію. Управління персоналом є набагато більш серйозною проблемою, яка може вимагати професійної допомоги або повного розбиття відносин. Говорячи,

5. Умань Ялович

250900Р

Проблеми:
Ялому – найстрашніша і деструктивна риса особистості. Це не навіть трахет, але досить страшний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Проблема дуже багато питань довіри, контролю, страху, наркоманії, гніву це дуже сподобалося, намагаючись змінити потік річки шляхом перекопування його банку ложкою.

Якщо ви не додаєте вбивця або загартування до ваших відносин, це не ваша відмова. Ваш партнер може мати проблеми з ревнощами до того, як ви прийшли до свого життя. Але потрібно розуміти, що якщо ви більше не можете залишитися з цією людиною, це буде надзвичайно важко для них, щоб вижити.
Щоб вирішити цю проблему, потрібно вчитися дійсно довірити інших і зрозуміти, що коли ваш партнер зникне з уваги, він або вона не спить з усього населення міста. Не завадить або болить його. І виконання ревнистих вимог партнера (всі кожні півгодини перевірте телефон) тільки показує, що їх дії нібито прийнятні. Не дуже.
Люди, які борються з власними ревнощами. Якщо ваша половинка дає вам законні підстави для ненадійності, вона не може бути вашої людини. Але якщо ні, то ви самі зобов'язані і ваш партнер спробувати змінити. І прийміть, що ця людина є вашим партнером і особистістю, і не заслуговує бути замкнена в клітку вашої недоторканності. Те ж саме за тебе. Займіть час до того, як ви навчитеся довіряти, але це варто.

й