Вентилятор позики

1,1 км Перевірити голову
Коли ваша команда пропускає велику можливість забити голову і худнути назад, а при цьому м'яко «не».

2,2 км Вронг рішення (юджети)
Коли суддя робить помилкову помилку: прямо звертається до екрана за допомогою джгетикула. Якщо ви маєте право показати судді - ви бачите, що він робить (конспірант проти вашої команди) і ви не любите його на всіх.

3. У У ванній кімнаті
Коли ви йдете в ванну кімнату на деякий час, ви гарантовано пропустите найдивовижніші / сірі цілі матчу. Леан назад якнайбільше і сподівається, що двері гойдалки в потрібний момент.

4. У Я не можу виглядати.
Коли ви заглиблюєте натяжністю і чуйним переглядом: створюємо невеликі «ручні жалюзі» через які можна непомітно виглядати на екрані. Це дозволяє зупинити перегляд в будь-який час, а також захистити вас від поганих емоцій, що спорт неминуче приносить.

5. Умань Я не можу виглядати.
Коли тиск виходить за межі своєї здатності «Я можу впоратися з ним», див. матч, переглядаючи реакцію аудиторії навколо вас. Це допоможе пом'якшити удар від невдалого результату, і якщо результат хороший, то можна завжди дивитися повтори.

Р

6. Жнівень Патетична розпад
Коли немає більше надії і життя темряви і перспективи решти вашого життя тьмяне: ви можете покласти тільки свої лікті на столі і подивитися вниз. До наступної гри починається.

7. Про нас Kneel стенд
Коли ваша пристрасть до команди стає занадто великим, щоб стояти або сидіти, падають на підлогу і стати 12-го гравцям, який потребує вашої команди. Ви можете впливати на результат, якщо ви просто вірите.

(Українська) Українські підручники / Історія України

-img8---

Джерело: www.sports.ru

Tags

See also

New and interesting