Кримська долина привидів

Ось де починається пішохідна стежка.

Кримська долина привидів

Екскурсія в долину привидів є обов'язковою походом до гори Демерджі. Тому без поглядів Демерджі в цій історії не обійтися.
Мапа Демерджі

Кримська долина привидів , Україна

Кримська долина привидів

Таке місце називається «Stone Chaos». В результаті землетрусу величезні блоки впали на схил, де вони лежать до цього дня.
Камінь Хаос

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів Р

У Долині привидів, відомі комоди Gaidai – Кавказька в'язниця і Спортлотто 82 були зняті.
Ось цей рок з фільму і фото епізодів для нього.

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Горіх Юрія Ніколіна - це дерево з власною назвою. Знову з фільму Кавказька в'язниця

Кримська долина привидів

215497

Тепер перейдемо до привидів. На шляху я переговорив тур-групу і почув фрагмент історії: «І тут можна побачити курку, і тут є верблюд, і тут...». Мапа У мене є маленька фантазія, або, можливо, настрій був непристойним - тільки я не бачив ніякого цього :-
І з іншого боку... ці «кам'яні обличчя» дійсно дають враження від мовних спостерігачів. Це просто отримати трохи незручно.

Кримська долина привидів

Кримський ліс

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів Габаритний зображення

Кримська долина привидів р.

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Продовжуємо підніматися на гору, є цікавий ефект - ви подивитеся на ті ж місця спочатку знизу, потім на рівні, потім зверху. І кожен раз перегляд відрізняється, камера забита фотографіями :- Я скажу, що ми не досягали вершини Демерджі, на жаль. Можливо, загублений бажаний шлях, ми просто відпочивали на схилі без дороги. Але в цілому вони розросли близько трьох кварталів, до перших вершин, шпор, погляди звідти вже чудово.

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів , м. Київ

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Я люблю ці два фотографії...

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів

Кримська долина привидів