Археологічна експедиція: Аджимушкай, Крим

Скільки разів я сказав, що все випадково. Випадково зустрівся з Сергієм, випадково були сусіди, він випадково запропонував піти, і я випадково погодився, і як виявилося, що не в затінку. І хоча було дуже мало часу для збирання, але ранок вильоту вже приїхали, будильник на 5 ранку наполегливо підтвердив це.

Я пішов до Сергія для спального мішка, представила газету про римсько-стильну шпору, і ми переїхали до точки збору. На перехресті ми познайомимося з Олександром (яскрава дядька, чоловіча). Ми зустрілися, слово для слова...

58 зображень і текстів.

Археологічна експедиція: Аджимушкай, Крим р.

«Серіога, не ви, хто був заборонений в Кубарі»,
«Я стояв чоловіка, тому я впав під гарячою рукою, а потім знову», - відповів я.
Я шукаю знайомого обличчя, так як це відбувається, ласкаво просимо до нас.
Про специфіку пошуку у Ростовській області, місцевих заходах та просто для життя.
З точки збору ми переїхали в Щербанов Володимир Кирилович (Ростовський обласний клуб «Меморський пошук») на місце завантаження. На шляху до кордону з Україною на чекали маленькі чеки Цунаєва Олена Мойсевська (Волинська обласна громадська організація «Пошук») та після того, як на дорозі до кордону з Україною. Контроль паспорта і пов'язані процедури були передані без затискання. Сама дорога, незважаючи на довжину маршруту, подолала дуже швидко, тому що в хорошій компанії час летить непомітно.

03 мар

Археологічна експедиція: Аджимушкай, Крим , Україна

04 мар

У таборі відразу почали ставити місця для наметів, користь учасників не так багато.

Сергій і я оселився всередині кар'єри, в куті між входом і їдальні. Десь навколо кута:

Але на поверхню хлопців з Астрахана були намети:

І після наметів Сергій і Я пішов на водяні краплі для поповнення запасів свіжої води:

09 мар

10 хв

На глибині кар’єрів ми не тільки:

Вечори активно мухують на поверхні, а вдень вони приховали підпілля.
Вечір є окремою темою для розмови...
Ось вид з табору в Аджимушка на Керчі:

3610Р. 4200Р.

І ви подивитеся на цю гру, потім ви піднімете очі до зоряного неба і ви розумієте, що час зупиняється. Я ніколи не розумію великих міст з цим постійним бюстом, прагненням щастя. І кожен вечір прийшов до пам'ятника біля табору, підняти голову до неба і зловити падають зірки ... а потім деякі скраби прийдуть і зіпсують всю казку для мене :
Для нових заїздів під час годинника кілька екскурсій відбувалися навколо кар'єрів, а тут було багато інформації не тільки про захисників підземного гарнізону, а й про тих, хто був там до Великої Вітчизняної війни.
Ось фото з першого:

14.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

179250Р.

18 років

19.00 р.

Але екскурсії по екскурсіях, а потім починали важкі будні дні, очищаючи сміття, викочуючи чоботи, мита, щоденно, строгий щоденний ... І незважаючи на те, що й той самий тип днів (пити, перерви, сніданку, обід, вечеря, робота над рублом), кожен з них був абсолютно унікальним. Я не відчув, що там було щось нове. У поліція прийде, після чого будуть влаштовані нові члени експедиції.
Тепер це буде схоже на День Заземелля, щоб прокидати на 7 ранку, на 8 для сніданку, на 9 будівництво і з інструментом в кар'єрі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
І це план ми очищаємо:

Пил, тяжкість, ритм роботи...

22.

Дуже специфічна робота. Для багатьох це буде здаватися складними, але працює команда чудес. Ця група людей може гвинтувати будь-який випадок, і команда ... Скільки разів на блокі чути: "Ви незгодні, дозволи мені замінити? й
Так, і керівництво правильно помістили бійців на місцях роботи. В одному місці багато талановитих людей. І за весь час не було жодного конфлікту, ніколи не почули Московіти/Хохлі, навпаки, батько-розумне ставлення до одного, і це незважаючи на всі специфіки роботи і деяких екстремальних ситуацій. І скільки разів відро і Кам'янюк на пальцях вдарив один одному...
Але робота виконана, а час на другий тур прибув:

24.

25.

26.

27.

Ну, я не опулююсь на описі картинок докладно, щоб у вас була причина піти і дізнатися все самостійно, але я буду зупинятися на кулоні. Людина на право – лідер Симонівської експедиції Володимирович. По-перше, він провів екскурсію і до того, дав багато інформації про кожен об'єкт (факти, оповідання, легенди), по-друге, він разом зі звичайними учасниками демонтував рубль (робленими відроми, лопаткою, шлагмером), і по-третє, що застрягти мене на одному з вихідних увечері ввечері допомогли дайвінгам на кухні, а в кінці експедиції в підготовці вечері безпосередньо брав участь. Це третя річ, яка застрягла мене до глибини душі. Що таке реальний лідер. Якщо людина може замінити будь-який інший, якщо це необхідно, я знімаю капелюх.
І неважливо, що зло язики подрябаються проти керівництва експедиції, незалежно від того, що клони і хімераса засипаються в світло, все це брехня і провокація.
Але повернемося до специфіки роботи. З 9 по 17 годин в рубцевому з перервами 5 хвилин на кожну годину і годину перерви на обід і обід на робочому місці:

Багато падають ноги (це про специфіку фізичного навантаження)

30.

31.

І так кожен день...
Ягоди на рік і півносики в с. Петербург на полях і масштабах дивився як новий, і тут в декількох днів ...

Всім правом, хлопцям, що було подобається для наших друзів?

І вони не виглядали, як вони втомилися.

716784

І з красою наших дівчат можна порівняти тільки красу навколишніх місць. Так багато вражень, тому багато слів пінінг в мозку, але я не можу формувати, все ще на емоції. Так буде зміст з фотографіями:

36.00 Р

37 хв

38.

499610

39.00 р.

40.

Під час Ваги ми встигли приділити деякий час для очищення кар'єрів від сміття. Що таке руббіш було тільки перетяговано місцевими любителями високих, від скляних контейнерів до шприців і медикаментів. Ми не знаємо, що ще відбувається під час нашої відсутності.

42.

199390

43.

44.

Але все ж, це час, щоб сказати, що хтось листує рано, хтось пізніше, але для всіх приходить термін експедиції, тут є деякі з них.
Кривий Рог дроти:

Вони відштовхувалися з табору і не хочуть залишити. Я мав кинути каміння в причепці, а горщик пролетіти один після іншого :
Миколаївці практично вибивають задню лампу, але це вартість.
Тим не менш, було більше веселих моментів, ніж сумні. Вечірні збірки перед вечерею і дуже інтелектуальним гумором з створенням імен для пошукових команд.

47.

Або після підведення підсумків наступного дня збирання на пам'ятнику, з підрахунком зірок, а після пісні під гітарою і відставкою ...
І трохи від останнього...

49.00 р.

50.00 р.

І наші дроти...

52.

4036565

53.

Євген Ваганович Петросян прийшов, щоб сказати

І ось фраза: «Славік, щось я окуляри»

І навіть місцеві гульки супроводжують нас життєрадісними кісточками, але на відміну від Stasik, вони не мали каменів.

Так, хлопці, один з вас може запитати: «Серога, не повісити вуха локшиною, де знаходиться!» ?

Насправді, це:

В результаті годинника ми подарували подарунки, армійські муки з Союзу пам'яті та футболки з символами експедиції. Я відразу заповнила муки водою з водяними витяжками, так як буде приємне свято, я залию собі склянку, але я невірю банку згущених конденсованих товарів для медальйону я знайшов і буде свято для мене :

Дуже дякую всім учасникам воєнно-археологічної експедиції Азімушкай.

Ти був великий!

Успіхів і здоров'я, кожен. Ми є одним кроком ближче до архівів підземного гарнізону!

Головна