Програмне забезпечення

Я збираюся бути в лікарні. В іноземному місті. Про нас Немає підключень, тому якщо цей пуховик опублікований, то я вже повернувся додому. Я хочу писати щось для душі. Але що? Вертолітні теми не пішли - другий пост не вийшов з інкубатора, тому ми кинути з ними. Інші подібні теми – У мене є фото демонтаж не був підготовлений, і вже сумніви, чи він буде йти. Отримати фото і грати блогер, фото лікарня? Значення? Що ви думаєте? Так сталося, що не так давно я пояснив дієслово до мого сина студента про систему номеру. Найдивовижніше, що я зробив це, він зрозумів. Давайте мені спробувати зробити те ж саме, але в письмовій формі. Я не маю нічого робити, я в лікарні. Очікується, що 17 дуже звичайні фотографії. Не ламайте! Я не знаю. Почнемо з жартом:

р.

Кредитний рахунок
Що ми навчимося в першому класі? Що є одиниці, десятки, сотні. Ми підраховуємо до кінця одиниць – переходимо до десятків. Ми пішли через десятки, ми йдемо на сотні. Це тема другого класу, тому ми розглянемо це. Де прийшли десятки? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це тому, що у нас є 10 пальців на руках. Ну, потім, безперечно. І з яких причин вчителі забувають сказати, що все це неоднорідність придумується. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Переходимо з гетерогенних концепцій до однорідних. Спочатку ми пишумо звичний столик з дитинства.

0 1 2 3 4 5 7 8 9

І давайте згоду, що ми сортуємо номери в порядку, в якому вони з'являються в таблиці. Перший 0, потім 1, потім 2... До 9:00. Що далі? Представляємо концепцію рангу. Вони вийдуть з правого наліво (не буде написано).

Кількість 5 є однозначно. Не цікаво описати. Те ж саме йде на двоцифровий номер 83.

987 – це тримісне число, що дозволяє говорити про це. Молодший - 7, наступна 8, наступна 9. Німці вірні, коли вони читають цифри з правого наліво. Чи створювались давні програми?

А потім ми просто вводимо правило збільшення розряду.

2564697

Ми завжди починаємо на рівні нижньої (праворуч)

У нас є номер 987. Починаємо процес збільшення. У нижній категорії ми маємо номер 7. Далі в таблиці 8. Отримати 988.

І знову. Найнижчий рівень 8. Далі в таблиці 9. Отримати 989.

Ще раз. Найнижчий рівень 9. Хм. Кінець столу. Всі права, змінити до 0 і перейти на наступний ряд. Він 8. Наступний малюнок в таблиці 9. Отримати 990.

Працює! Ми не додаємо до неоднорідних значок «одів», «потен,» «мисливців», «уроки», «так» і т.д. Ми маємо поточний ряд і наступний ряд. Ми завжди починаємо з далекого права, а потім ми щасливі. З 19999999 р. фраза “зображення для першого елемента таблиці, тобто на 0 і збільшення наступного біту” повториться багато разів. Але скоро чи пізно, ми перейдемо до: «Поточна цифра 1, беремо наступний номер з таблиці – 2, отримуємо 200 000. й

Про те, що з пероральним збільшенням ми робимо про те, що ми просто не говоримо про ці операції, так як ми приносили їх до автоматизації у молодших класах. Але коли ми округлимо ціну 4,999,99 і подивимося його на оголошення, ми нехайно запускаємо з правого, щоб залишити, особливо якщо ціна, скажемо, 24,999,99.

О, я майже забули. Якщо немає нічого в категорії, то ми припустимо, що є 0, тобто 99, 099, 000099 - те ж саме, правильно?

Давайте тепер перейдемо з планети Земля на мультфільм планету Плюк. Мультиплікаційні пацаки і чатлани є чотиринадійними, це вражає, коли вони бояться через матчів в попелиці (вони кажуть «Six» і кидають одну повну пальму і два пальці з іншого боку). Я не збираюся поставити відео цього епізоду, я не хочу, щоб піти в'язниці прямо після лікарні. Але я знайшов щось на сайті Google.