Без мобільного телефону ми відчуваємо втрачені і іноді беззахисні. Рідкі люди можуть легко забути його вдома. Однак на нашій планеті є величезні території, де неможливо зловити мобільний зв'язок. Я пропоную вам дізнатися про них в продовження повідомлення. Продовжити читання!
57386
Кіфука, Демократична Республіка Конго
Кіфука є одним з найнебезпечніших місць світу. За статистикою один квадратний кілометр отримує 158 блискавки ударів на рік. Таким чином, за допомогою будь-якого електронного пристрою можна приділити самогубству.
Зелений банк, США, Західна Вірджинія
Green Bank - місто, де знаходиться найбільший телескоп (і завдання - отримати слабкі сигнали з космосу). Тому заборонено використовувати будь-який пристрій з електромагнітним випромінюванням. Цей список включає в себе мобільний зв'язок, Wi-Fi мережі і навіть радіо.
Мотуо, Китай
Мотуо область знаходиться в Тибеті і вважається сакрою місцевими буддійцями. Потрапляючи там дуже складно, в вашому шляху з'явиться 200-метровий підвісний міст і пермофронт. Площа повністю відсутня (всі через цей міст, напевно, я знаю), тому фауна тут дуже незвичайна.
387197
Мулі, Фарерські острови
Тут найбільш непередбачувана погода, ресурси, необхідні для життя, практично немає. Незважаючи на те, що не турбуватиме 4 локальних місць. Туризм не дуже поширений тут, тому Мулі можна сміливо назвати «Забутим місцем». Ми не говоримо про будь-яке спілкування.
р.
Pitcairn Island, Тихий океан
Населення острова Питкерн становить лише 50 осіб. Не існує мобільного телефону, інтернету або будь-якого іншого, пов'язаного з цивілізацією. Зв'язатися з зовнішнім світом підтримується тільки судном, який відвідує острів один раз на місяць.
Станція "Академік Вернадський", острів Галіндез, Антарктика
Я думаю, що ви знаєте, що станція «Академік Вернадський» є єдиною українською станцією в Антарктиді. Зв'язок з зовнішнім світом здійснюється тільки супутником, а швидкість інтернету не завжди достатньо навіть для відправки електронної пошти.
Wayau Laut, Філіппіни
Місцеві жителі назвали «морськими гіпсами», оскільки вони витрачають більшість своїх життів у плаваючі будинки і дуже рідко встановлюють стопу на березі. Виау Laut знаходиться на списку місць, які не підходять для життя. Не існує питної води або електрики, а спілкування з «великим» світом дуже рідко.
Острів Сокотра, Індійський океан
Охолоджість острова полягає в тому, що він повністю ізольований від зовнішнього світу (часто називається «відчужим місцем на Землі»), тому ви можете знайти дуже незвичайні рослини тут. Сокотра – це будинок близько 42 тис. місцевих жителів, незважаючи на таку кількість, не існує переваг цивілізації (мобільне сполучення або інтернет).
Оймякон, Якутія
Село Оймякона – найхолодніші забиті місця на планеті (температурна -71 ° С). У таких умовах практично все заморожує, не кажучи вже про мобільний телефон, який просто не може працювати при цій температурі. Зв'язок з зовнішнім світом дуже рідкісний, літаки прибувають тільки влітку (а потім один раз на тиждень).
Гора, Індія
Гора - село, де весь спосіб життя базується на медитації. Тому, з телефонами, планшетами та іншими гаджетами, ви не зможете тут. У Гораї слід строго слідувати за встановленою щоденною рутацією (не важко - сон, їсти, відпочивати, медитувати). Так, так як телефони не використовуються тут, після чого також немає мобільного зв'язку.
Не все так погано, як здається на перший погляд, тому що в таких місцях ви дійсно можете розслабитися від всіх переваг цивілізації, тільки блиск Кіфука і мороз Оймякона краще уникати.
р.
Звідси.