1115
Музика для медитації або йога. Підземна музика. Інструментальний - розслаблений - B-Sides No 1
Підземний музичний інструмент Релаксований (роботи); повільний, мирний, атмосферна музика, яку можна використовувати як саундтрекер для декількох заходів. В залежності від ваших інтересів ви можете використовувати цю музику в стилі релаксації музичних файлів, таких як йога музика або медитативна музика (Я знаю це не звичайна музика медитації, але вона працює для багатьох людей). Ви також можете використовувати його як музику, ви навчитесь, робити домашнє завдання, роботу (повно, творчо), читати, писати, писати, подумати або мріяти, розглянути, зробити плани на майбутнє. Хтось використовує цю музику як "сонячна музика" (хоча вона може бути краще спати музику там...)
Дзвоните до нього знайомства, дружній, новий вік, інструментальна або фонова музика. Не так багато про жанр, як це про наше почуття, наш шлях життя. За допомогою цього проекту люди знайдуть трохи тепла від нашого (зазвичай) занадто зайнятого життя. Цей саундтрек є для вас, коли ви відчуваєте необхідність деяких позитивних і визвольних мелодій.
Я сподіваюся, що ви насолоджуєтеся цією музикою.
B-Sides #1 - колекція 32 треків.
... За основним впливом Брайана Ено, інших музикантів та гуртів до вирощування ядра музики, що утворилася музичною музикою Амбієнта. Не можна ігнорувати паралельний вплив Wendy Carlos, який виготовив оригінальну частину музики під назвою Тимчасові кроки, які потім використовували як фільми для Clockwork Orange, так і її пізніше робота Sonic Privyda.
Інші значущі художники, такі як Майк Старфілд, Жан Мішель Jarre і Ванджеліс, всі додані або безпосередньо впливають на еволюцію доріжки. Окрім цих індивідуальних артистів, робота гуртів, таких як Pink Floyd через свої альбоми Ummagumma. Казки топографічних океанів, в тріо Hafler, Tangerine Dream, Popol-Vuh і Kraftwerk ...