Уроки від Григорія Соколова

Я хочу познайомити вас, і більшість я думаю, що вже в нозі знайомий з цікавою людиною, і він цікавий тим, що він не боїться бути в лісі або може бути в зоні відчуження.

Ні, це не вигадливий супергеро будь-якого роду - це Sokolov Grigory, рідний Вологда. Після закінчення професійної школи за спеціальністю «Стурманська механіка річкових суден», «Грігор» є тренером з водного туризму і що буде обговорюватися далі - він є гуру в розведенні вогню, створення підлоги і в цілому заголовків в інтернеті - знає і показує методи виживання.

Я собі пам'ятаю мої дитячі роки, шкільні поїздки, перші вогні та уроки БЗД (басіка безпеки життя) без того, що вона поглинає уроки життя, точно не ті, які нам постійно потрібно, але ті, які краще не потрапити в. Ну, наприклад, ми не були в лісі, є мінімальна інвентаризація, потрібно розігріти, потрібно влаштувати нічний відпочинок, як обійтися річкою без човна і цими пригодниками Як? дуже багато. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я був привезений до цього ресурсу мій співусін Сергій. Два роки тому, що сидять вогонь і закінчуючи барбекю, я дивився, що він робив в свій запасний час, особисті питання і т.д. Він сказав мені про YAP, що є багатотематичні розмови, думки і завжди щось сміятися. Ми як з Східної України, живемо в різних містах, але з яких причин зараз ми спілкуємося менше, ніж в дитинстві, і після того, як у нас є сільські пригоди з ним та іншими меншими братами хоча б запасних (в літній час всі діти заховані до с. передмістя до грандіознихпарентів). Як ви можете зрозуміти, я заперечую цю абзацу до мого брата Сергія, можливо, він тепер читати і зрозуміти, що вони говорять для нього.
Все правильно, нехай від слова. Соколов Григори заслуговують також тому, що він йде на поході з дітьми, навчає їх справжніми чоловічими правилами: не давати, шукати розчини, не кислі і здатні врятувати себе в незвичайних умовах. Спосіб спілкування і стиль розмови в Грегорії дуже своєрідний погляд на його відео дуже часто сміється, то слова смішні, то він залишає нам приклад того, що якщо ви робите щось неправильно, що наслідки будуть, тому в одному з його уроків дерево бульдера зламав свою камеру.

Додано до [mergetime]1402305331[/mergetime]
Добре, час викласти найбільш улюблені відео-уроки: перший - відомий метод отримання вогненної вати з крейдою

Додано до [mergetime]1402305385[/mergetime]
Другий відео, в якому за допомогою дно пляшки можна отримати вогонь

Григорій має почуття гумору. Він має пристрасть до промислової гірської, активних ігор, парашутів, велосипедів ... коротко, всі боєзні хобі. Туризм – Соколове життя.

Додано до [mergetime]1402305469[/mergetime]
Третя відео покаже, як приховати від дощу в сосновому лісі з натуральних матеріалів

Додано до [mergetime]1402305498[/mergetime]
Я познайомлюсь з першим відеом Грегорії, переглядаючи жахливі новини України, читання звітів про ДПР і ЛПР, доторкнулися думки про війну, як вижити і захистити сім'ю і т.д. І я отримав четверте відео. Я не спекулює на тему фашистів, націоналістів і т.д., але вірю мене, на Сході, кожен жив на треморах за останні півріччя року. В цілому відео, що має газовий запальничок і кропиволову рибу.

Додано до [mergetime]1402305531[/mergetime]

Додано до [mergetime]1402305573[/mergetime]
Далі я представлю загальний ресурс YouTube героя цієї теми. www.youtube.com/user/Grigoryi1/відео
У кожному з нас ще один і той самий хлопчик, який тягнеться до пригод.