Пофарбувати будинок. Патріарха Commesi

Під керівництвом французького художника Patrick Commesy, будинки в містах Франції перетворюються в ще більш красиві твори архітектури. Художники заповнюють стінки (які не виглядають особливо естетично, або досить нудно) не з графіті і концептуальними малюнками, але з зображеннями, які підходять за змістом. В результаті будиночки «до життя» і виглядають дуже цікавими, а головне - дуже французькими.

р.

Більше і більше таких будинків. Патрик погоджується з адміністрацією населених пунктів. Розмальовки створюються в стилі 3D. І з певного кута здається, що на розписаних балконах є живі люди, заморожені в розслаблених позах. А в ретро костюмах або в сучасних – як ілюстратори хочуть цей час.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

По дорозі, якщо я висловлюю свою думку, я додаю, що я не маю позитивного ставлення до графіті. Найчастіше стилістична лінія малюнка вибивається з загальної архітектурної концепції дизайну вулиці, міста. І я люблю повну гармонію, як у старих кварталах Санкт-Петербурга, як на вулицях Чеської Республіки, Чорногорії. І якщо ви пофарбуєте в стилі графіті, то дозвольте йому бути грамотним і продуманим масштабним проектом, як ідеї Патрика і його команди.