Альфа Римо GT 3.2

Хай, Япс!
Історія стане представником легендарного бренду Alfa Romeo.

Так, зустріти мене.
2004 GT 3.2!
По-перше, невеликий тур моделі.

Дизайн GT - це робота легендарної італійської студії Bodywork Bertone. Наступне покоління – 159/Brera був пофарбований Giugaro – але це покоління «не довше те ж саме» з іншої причини – автомобільна платформа стала більш німецькою, більш комфортною і автобаньовою, не кажучи вже про те, що багато втратили в роботі, але ... не достатньо, щоб завершити картину нерва, яка надійшла до попереднього покоління.

Про двигун: V-подібний 24 клапан шістдесяти 2,5, 3.0, 3.2 - останній агрегатований 156 і 147 GTA, а також 10 сил, які посилені версії 3.2 було поставлено на GT, такі як шахта. Крім того, це 3.2 сформувалася основа для створення 3.7 двигуна від Autodelta. В той час як на 159, Брера також знаходиться вгорі 3.2, але збіг обсягів - це лише маркетинговий рух, тому що в самому серці це - двигун Holden, тільки модифікований, але не створений італійцями.

Поставляючи всі ці фактори разом, GT 3.2 є останніми і найбільш італійськими з усіх більш-менш свіжими альфами, які ще не доторкнулися глобалізації. Підтримує дух «техніки» Альфа, 75, 33 – важко керувати, але абсолютно божевільним, якщо ви скоригуєте. Цей автомобіль є верхом доступних (ми не говоримо про Ferrari і інші) пюре італійської породи. І сказати, що вона не руйнує, не перетворюється на мову. Ви просто повинні послухати двигун, тому що навіть спосіб він звучить в салоні автомобіля, також працював.

Автомобіль прийшов до мене наприкінці 2011 року з пробігом 115 ткм. Я бачив багато цікавих речей над цими кілометрами - перший російський власник поїхав її по всій Європі, про що свідчать перевірки та наряди з європейських станцій - наприклад, заміна зчеплення в Іспанії. У Європі цей автомобіль був під гілкою. Тоді автомобіль переїхав до Санкт-Петербурга, другий власник був святим і похилим, він не запасав гроші, але також вимагав багато.

, Україна

А третій власник мене був. На момент придбання було потрібно лише на хвилях підшипника, колодки і придбати зимові шини. Він радий мене безглуздим, хоча це зима, досить сніжинка. На момент придбання було багато планів. Тіло, не зламаний і не вигнутий, який є рідкістю для 3,2 з такою пробігом, було дуже запитати косметичні засоби - позначки з лушпиння подразнюють мене так багато, щоб не бачити їх, я часто "забули" мити машину. Таким чином, переповнений цим автомобілем (це мій третій альфа), який взимку споживання досягло 22,5 літрів, а новий передній детозеро став непридатним для весни. Навесні 2012 року він занурився підвіскою і гальмами, а на свіжому повітрі P Zero пішли на літній сезон.

Коли я мав 155 2,5 V6, я часто запитав, що я знайшов в ньому. Коли 146 ТІ вийшли разом, було кілька питань. Тепер GT — і це клінічний випадок, в вузькому колі називається альфа-вірус. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Від випромінювання синглів до tantrums на 6-7 об / хв море емоцій і океану відчуттів. Під час своєї роботи я почав виглядати трохи підозрілого - з посміханням на обличчі кожного ранку.

Про зиму я хотів спробувати Abarth. Але до NG життя почали ставити все на своєму місці: 2 рази я був злегка кладаний в тому ж місці, як і час на стоянці. Дуже неприємний, гемороїдний і дорогий - адже крило, бампер і лівий фарм довелося шукати, а продаж короткий забутий. Будь-який, хто коли-небудь придбав автомобіль GT буде розумітися. Я пішов до Італії на NG, я не був радий нічого на локальному шоу. І після повернення бажання залишити машину сильнішим. Альфа не буде афілією, якщо вона не підкаже на правильність рішення: прокладка передньої голови була тонкою, а антифриз потрапив в масло.

Габаритний зображення

Вийняти і розібрати двигун. До болта.

Стан валів і наявність хон на патронах радий мене - ще селені гонки один раз в 7-8 ткм - не найгірший вибір.
Рішення прийнято повністю відновити автомобіль.
На моторі були придбані:
Накладки, кільця, вихлопні клапани, гідравліки, набір оригінальних прокладок, пружини всіх клапанів, кільця під патронами, насосом, GRM з усіма роликами, звичайно ... передача вхідного вала задньої головки - випадково скидається старий на підлозі. З очікуванням кілець надійшло справу: замовлення було набір оригінальних (неоригінал 3.2 немає). У комплекті вийшов. Один поршень. 2-3 тижні. Він був однаковим з вкладишами - вони продаються в парах для однієї шиї, виходить. З таких дрібниць утворилася агонізуюча очікування, яка була чим зайняти...

Краса була...

Kakbe підказки - зробити мене швидко =

У будь-якому ремонті головне - чистота.

Коли мова йде про двигун!

Результат...

Тим часом на роботі почали виглядати дуже косою і, тільки в разі, підняли STD.

Запасні частини для мого автомобіля іноді дуже страшні. У Росії наш брат не прихильний і при наявності нішіків не зберігають. Немає нічого на тілі. Отже, щось було замовлене з польських бліх.

Як мені здавалося б, реставрація увійшла до фінального етапу, було прийнято рішення звернути увагу на декор. Зазвичай ці речі просто алюмінієві. І листи і цифри червоні.

Всі фото краси, зроблені на гаманці, не пройдуть

р.

У той же час я вирішив підняти підвіску. Я замовив Koni Sport і весь шлях, щоб піти, так виїхати.
Тим часом тіло без мотора пішли освіжити макіяж. Я купив оригінальну ліву криву і вирішив оновити передню криву до палі. Також оригінальний.

Давайте донизу. Він був страшним -- Кріплення.

Автомобіль вже давно під гілкою ... але зараз все вийшло дуже гладкою і красивою.

Є багато чеків і грошей на цьому малюнку.
Це деталі двигуна.

А трохи лірика... терпіння потрібно для такої роботи багато ... наступного вечора я переглядав фотографії з моєї новорічної поїздки до Сицилії, надійшов по цьому, а потім місяць уявляв, як мій GT буде анналізовано.

Питання живопису завжди була таємницею і таємницею для мене - це не ви, щоб пройти через двигун, це мистецтво. Тому при виборі кольору було прийнято рішення орієнтуватися на оригінальний, який був придуманий для дизайнерів автомобілів з Італії. Чому я довіряю свій смак?

Тіло майже готовий:

краса!

Трохи змін, що приємно! Повороти з конфігурації BlackLine

І настає момент, висока неймовірна, мрія кожного хлопчика, ці оргазмічні відчуття, коли ви приймаєте чисті деталі і збираємо найбільш реальні, великі, красиві, залізні двигуни!
О, що мене! Найближчі родичі цього дива в Ферарі!

Тим часом корпус повертається до основи імплантації серця.

79304757р.

Коленовал, приїжджайте, добра! З любов'ю, я сподіваюся, що я не буду бачити вас найближчим часом!

Голова циліндрового блоку... Я змінив все, але ці запасні частини є гідравлічними компенсаторами, через них кулачкові преси на клапанах ...
Ви знаєте, як важко знайти нові, оригінальні... 24...

Трохи про передачу.
При розборі двигуна впав на підлогу і розбити вище деталі, стоячи на спині, тобто праву голову. У той же день був замовлений новий, номер вказаний епером, несправністю мого автомобіля. Я тепер зрозумів, що це неправильно. У будь-якому випадку, коли вона прийшла, вона була розпакована в спільній палі запасних частин. Ось час встановити GRM (так!) Голова вже на моторі! фото наступний) і час синістра передач сито =
Хто б подумав, що під однаковим номером в Eper ці деталі можуть бути як з лівого, так і з правої голови !!!

Зверніть увагу на позиції 1 та 2
Звісно, я був "люк."
Це добре, що вона знайшла бю. Що нового місяця і 50/50, що ведеться каталогом.

р.

Там він є, мастурбує. 240 атмосферних сил і 300 Ньютонметрів крутного моменту
після кожної операції з двигуном, загорнув його плівкою ... так, щоб кропива не падала =

Порядок запалювання 1-4-2-5-3-6 Я пам'ятаю в несвідомому п'яленні всі мої життя.
Один з голів вже на моторі.

Додано до [mergetime]1402049661[/mergetime]
У зв'язку з певними обставинами я не кладаю двигуна себе, я зробив це в сервісі. Вона була як 15 хвилин тому, і це був майже рік назад. Зараз дуже мало залишилося, щоб зробити, більшою мірою це стосується зовнішнього вигляду, але автомобіль радує кожен день, був запущений і тепер ви можете сміливо натиснути газ педаль.

Ось ми без крильця, передній бампера, фари. 24 хвилини після першого запуску =

У певний час... Літо... Ранок, швидкі збори в домашніх умовах, музика-душ-ленс-куффі... Простір з 4-го поверху. Я не можу чекати. Я не можу чекати, щоб побачити її. Тут вона, мій солодко-досить, шукаючи підсвічування через сіру масу подвір'я сусідів. Я придумаю ... в моїй голові останні нічні масляні чеки все правильно. Ключ знаходиться в замку, а тут бутонізація незадоволених раннім підйомом автобуса Чекати. Температура зміщеного масла, плавно доторкнувшись двору. Що таке відчуття! Що 300 метрів у дворі, можливо, краще мати вранці - тому що це те, що у нас є чимось з нею, інтимним. Тексти пісень, а це означає: Тоді вони будуть дивитися на нас, перетворювати, і хтось навіть намагатиметься зловити. І ці 300 метрів люблять опіки коханої людини, запах і тепла її шкіри, тихий, ніжний, покірний голос.
Через те, що ми живемо тим самим життям. Привіт, інші сірі сусіди в стоянці. За кілька хвилин після спекотної дороги ми зупинимося.
Я збираюся, я відчуваю - шукаю. Повернутися... Бог, як вона виглядає... Очікується, мед. Я повинен заробляти гроші на вас.
Альфа Римо назавжди, мої друзі. Так краще не думають про це.

Для тих, хто цікавиться, розбити його, я всі...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное