Список ЮНЕСКО

Рай є екс-металургійним млином в Німеччині, і тепер величезна промислова руїна, потопає в зелені лісу, що вирощувала понад тридцять років нехтувань. Це справжній рай для любителів занедбаних місць і їх властивої атмосфери.
Я запрошую вас подивитися на єдиний брош у світі, включений до списку ЮНЕСКО та відкрити для будь-якого.

53 фото звідси.

Список ЮНЕСКО

2. «Гатеу до Райу» - назва розташування, з якого починається прогулянка по колишньому коксовому заводі, яка є частиною величезної території сталевого млина Vlklinger Htte. Тут виготовлявся кокс, необхідний для експлуатації беластних печей сталевого заводу. Кокс є високоякісним без копченим паливом, отриманим від вугілля шляхом нагрівання до високих температур без кисню.

Список ЮНЕСКО

3. У Перше, що зустрічає людину, яка потрапила в «параді» – це коксохімічний поїзд, що стоїть на вічному стоянці біля дна копти, в якому укладається залізниця.

Список ЮНЕСКО

4. У Коксохімічний поїзд отримав гарячу коксу, видану з коксохімічних камер і перевозив її в стейвальну вежу, де охолоджується рясним поливом водою протягом одного або двох хвилин. З охолодженим коксом було перевозено додатково до рами для розвантаження.

Список ЮНЕСКО

5. Умань Після цього місця можна назвати гілкою пекти на землі: шум, пара, дим і тепло зацарював тут три десятки років тому, а земля отруювалася відходами і фенолічними водами, які використовуються для викопування коксу. Сьогодні тиша переважає тут тільки співом птахів і весь простір навколо покривається зеленню, поступово поглинаючи творіння рук людини.

Список ЮНЕСКО

6. Жнівень Ремнти конвеєрного механізму.

Список ЮНЕСКО

7. Про нас Підвісна дорога для перевезення готових коксових топок металургійного заводу.

Список ЮНЕСКО

8. У Механізм підвісної дороги займає флора.

Список ЮНЕСКО

9. Навігація Приголомшливі сталеві конструкції виглядають як іноземці з іншої планети в середині всіх цього бульйону зелені.

Список ЮНЕСКО

10. Для закоханих красива промислова відмова кинутий кокс завод пропонує величезний простір для прогулянок і соковитий матеріал для фото.

Список ЮНЕСКО

11. Скрізь є величні руїни будівель і старих механізмів, призначення яких людина далеко від металургії, може тільки здогадувати.

Список ЮНЕСКО

12. Злегка на бічних стоячих печей металургійного заводу Вллінгер Хте, для потреб яких виробляється кокс. Я також зроблю великий огляд цієї рослини деякий час.

Список ЮНЕСКО

13.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Список ЮНЕСКО

14.

Список ЮНЕСКО

15.00 р. У деяких місцях серед промислових руїн є предмети мистецтва.

Список ЮНЕСКО

16.00 р. Величезний коксовий акумулятор, що складається з багатьох коксових печей, є серцем коксового заводу.

Список ЮНЕСКО

17.00 р. Контрольний зал є одним з механізмів.

526173

18 років

Список ЮНЕСКО

19.00 р. Ще одна дуже красива «парадіза», частково затоплена водою.

Список ЮНЕСКО

20. Я здогадував про те, що вода прийшла сюди після того, як кокс охолодився у вежі рагу.

Список ЮНЕСКО

21. Чудове місце!

Список ЮНЕСКО

22. Бетонні вежі, переплетення труб і падінь різних старих механізмів об'єднати тут в цілісну картину солістного художника.

Список ЮНЕСКО

23. Я був до цього місця двічі, і в обидві сторони я вбирав естетику промислової декади, що тільки сприяли більш повної занурення в атмосферу.

Список ЮНЕСКО

24.

Список ЮНЕСКО

25. Гарне вуличне мистецтво гармонійно вписується в загальну картину.

Список ЮНЕСКО Р

26. Красивий!

Список ЮНЕСКО р.

27. Просто за перевалом є операційна залізнична лінія, що веде через величезну площу промислових руїн.

Список ЮНЕСКО р.

28.

Список ЮНЕСКО

29. Важко сказати, що вони виконуються.

Список ЮНЕСКО

30. Так само переплетення труб, залізних споруд і заводських будівель. Красивий.

Список ЮНЕСКО

31. Я збираюсь на прогулянку і там більше.

Список ЮНЕСКО

32. Вугільна вежа над коксовими духовками.

Список ЮНЕСКО

33. У вугільній башті транспортерною системою закрили вугільну коксу, спеціально підготовлену вугільну суміш, з якої виробляється кокс.

1416647р.

34. З вугільної башти заряд впав на спеціальну вугільну машину (на фоні).

Список ЮНЕСКО

35. Вуглецево-навантажувальний автомобіль рухається вздовж рейки вздовж коксової батареї і навантажує заряд в камери коксових печей, в яких, під впливом високих температур (близько 1200 ° С), без доступу до повітря, заряд вугілля перетворюється в кокс. Цей процес триває 16-18 годин

Список ЮНЕСКО р.