«Москва не вірить у сльози»

Секрети та за лаштунками фільму «Москва не вірить у сльози»

35 років тому вийшов національний улюблений фільм «Москва не вірить у сльози». Картина стала лідером оренди. В одному році 90 мільйонів людей дивилися. Фільм отримав нагороду «Оскар». Зараз важко уявити, що наше кіносоціальне суспільство не приймало картину, а багато акторів відмовилися від зірки в «це дешева мелодрами». Після того, як всі цензури ріже, фільм став коротшим за годину, але не менш любили мільйони глядачів різних поколінь.

Маргарита Терехова відмовилася Меншову

На місці Вери Альентова ми можемо побачити Маргарита Терехова, Валентина Тельчиккіна, Ірина Купченко, Наталія Сайко. З Маргарита Терехова Володимир Меншов отримав категорічну відмову. Вона відчула, що режисер був занадто молодий і недосвідчений, і сценарій був просто мильної опери. Актор пішов на зірку, як вона сказала, в серйозному фільмі Джорджа Юнгвальд-Хілкевича «Три Мукетери». Ірина Купченко, заради справедливості я повинен сказати, підійшов до ролі Тихомирової, але також поширити критик. Валентина Тельчикіна була непереможницею в ролі молодого провінційного.

Режисер подарував актору Таганського театру Наталії Сайко понад всіх претендентів. Пройшов аудит без коментаря. До речі, Сайко є одним з небагатьох, хто пророкував велике майбутнє для картини. Наталя Петровна не видала художнього смаку і жіночої інтуїції. Але було один недолік, який зважився всі плюси. Сайко виглядав погано з Баталовом. Олексій Володимирович Меншов не хотів замінити. А почав шукати актрису, яка зробить Баталова гарною парою. Тоді Володимир Валентинович вирішив провести тести з Верою Альентовою. Побачивши дружину в кадрі, Меншов зрозумів, що він втратив багато часу, намагаючись інших акторів. Алентова була найбільш переконливою.

Гоша, ака Юра, ака Йора.

Віталій Соломін і В’ячеслав Тихонов намагався за роль Гоша, але це не те, як він побачив режисер цього героя. Відчайдушний, Меншов вирішив самі фільмувати. Худсовет був проти нього, але строки були затягнуті, і Меншов задумався. Напередодні зйомок Володимир Валентинович переглядав фільм «Моя Дорога людина», в якому Баталов зіграв лікар. «Файт, Вера, погляд», кричав Меншов. - Я знайшов Гоша! Альентова ran від кухні до кімнати. Вона захищала радість, коли побачила Олексій Баталов на екрані. Це був улюблений актор. Після читання сценарію Баталов відмовився від ролі. Але після кількох днів він назвав режисера додому і сказав: «Ви знаєте, що я прочитав сценарій знову і я хочу спробувати його!» Баталов був схвалений без розгляду, незважаючи на те, що він був 11 років старшим, ніж його герой!

Ірина Муравиєва засобіла з відступом

Для ролі Людмила Свірідова керівництво Мосфільму рекомендується Меншов і Анастасія Вертинська, а Жанна Болотова та Валентин Тітов. “Не цікаво!” – в одному голосі задеклала акторка, читання сценарію. Режисер: Ірина Муравиєва в одному з телевізійних вистав. Актриса без зцілення погодилася грати і пройти аудит. Але після того, як я зіткнувся з відступом. «Мій персонаж не любив мене на всіх», - вступив актриса. - Грубий, непарний і навіть в деяких місцях зварився. На екрані з’явилась все, що я про людей.

р.

Галина Польща оголосила бойкот директора

Галина Беларускаяах, Людмила Зайцева, Наталія Андрченко та Ніна Русланова слухали за роль скромного Tosi, але Раїса Рязанова дивилися більше пронизу, ніж всі в ролі провінційного простотатону. Польський був відхилений Менсовом, не розуміючи, як він навіть може запропонувати їй таку річ. Протягом багатьох років Галина Олександрівна не говорила привіт до Меншова. Ніна Русланова провела гранату, бо Меншов не взяв її до фільму.

Для Наталії Вавилов запросив себе Баталов

Меншов дуже захотів роль Олександра Тихомірова відіграла Наталя Вавілова. До цього вона зірвала в дебютному фільмі «Пунк». Але її батьки заборонили Наташу від акторів у фільмах. Вони пророкували свою серйозну кар’єру як дипломата. Наталія провела курси в МЗС. Олексій Баталов, побачивши фотографії претендентів на роль дочки головного героя, погодженого з Меншовом, що Вавілов може прийматися без розгляду. Вавілова вирушила у батьків. Не вдалося проти Баталову. Після зйомок Вавілова знялася з курсів, вступила в VGIK і стала акторкою.

Олег Відов обмінявся зйомки для розлучення з дружиною

За роль неспроможного сердечника Родіон Рачков Меншов назвав актор Олега Відова. Але він не був до покоївки - він відчув дружину. Відов тепер живе в США. І хоча його життя за кордоном виявилося добре, він неодноразово визнав, що він пошкодив пропущену можливість. Євген Жаріков, Володимир Івашов, Лев Пригунов, як багато, сміється на сценарії. Імовірність отримати роль Анатолія Василєва, колишнього чоловіка Тетяни Василєва, але не було схвалено. Визначено, що актор з усіма його зовнішнім виглядом не вистачає до жінкиста. Рахкова все ще відіграла Васильєв, але тільки Юрій. 15 років від Юрія Миколаївча не з нами. Він загинув серцевий напад тільки на місяці до його 60-го дня народження.

«Мій Юра», – розповідає акторський путівник Ніл Корнієнко, «провадив повну протилежність свого Рудька». Дочка Катюша. Ми проживали близько сорок років. З роками мій чоловік не дав мені найменшу причину бути ревнощим. До речі, за роль своєї матері, яку блискучо грали Євгена Ханаєва, Меншов назвав Інну Макарову і Клара Любко, але вони відмовилися. По дорозі Рудольф за сценарієм не тільки його матір - директор дитячого садка, але і його батько, керуючись професією. Пам'ятайте, Рудік запрошує Катерини до телецентру на Шаболівці. Він повинен був стріляти КВН, і вона повинна дивитися дії з залу. Зіграли все перед пагоном. КВН був з відзнакою. Програма закінчилася наприкінці 70-х років. Вони вирішили замінити його плівкою «Блакитного світла», завісою радянського телебачення.

712380 р.

Тобаков роздягається Алентов дуже швидко

Олександр Жирюшин для ролі хокеїста Гурін затвердив негайно. Яна Муравиєва чудово дивилася. Тим не менш, Fatyushin зауважив, що багато не увійшли до фінальної версії картини. Наприклад, до фіналу фільму три героїні сидять на рулоні, співають. А потім Гурін з'явився: краватка на одну сторону, сорочку вниз, з ним якогось роду ханіг. Гурін сперечався з Муравиєвою над трояком, і кханіга на неї знаходився: "Як ви поговорите з ним?" Це Гурін, я виріс як людину на своїх матчах! А директори Госкіно про цю сцену: «Не, я зробив, так що я зробив.» Національний гравець команди, який не може йти так. й

Зустріч Тихомирової з героям Табакова була сильно зрізана. Як ви знаєте, в ці дні не було ніяких обмежень, тому їх сцена вважається занадто відвертою, і вважається, що переграє Табаков, занадто швидко роздягається Алентова. Деякі сцени Меншов спеціально виготовлений побутовий, щоб ніхто не був пікантним. Герой Баталов замість сидіння перед телевізором, переглядаючи хокею матчу, sipping the Beer, undertook для ремонту пилососа. При монтажі було видалено багато зображень. Наприклад, на сцені, коли Микола знаходить Гоша в домашніх умовах в сильному напою і вони починають бесіду. "Що відбувається у світі?" просить Гош, заливаючи.

«Не існує стабільності», – відповідає Микола. Терорум знову захопив літак Air France. З метою уникнення міжнародних проблем було вирізати назву авіакомпанії. За сценарієм Гош і Кокл спів «Молода козацька прогулянка по Дону». Сцена завершилася в кошику. Вони сказали, що вони мали достатню кількість тарганів. За словами Олексія Баталова, одного з улюблених епізодів є сцена, де Гонша бореться з вароганами. актор, рефюзуючий подвійний, отримав два потужних удари до сонячного плексу. Він боровся з професійними самбологами. Меншов прагнув максимальної надійності. На самому початку картини Катя і Людмила, відкриваючи свої роти, дивляться зірки екрана перед відкриттям фестивалю.

У сценарі було написано, що дівчата стояли на аргентинській посольстві, кажучи, що Луда збив запрошення на дипломатичний прийом. Проте, в сліпих поклоніннях Заходу. Посол Болівії та військово-морський фуршет Сполучених Штатів вирішив замінити зірки фільму 1950-х років Юматова та Конюхова, та Форд і Буіки з вітчизняними ZIS та Вікторами. дипломатичний прийом мав замінити французьким кінофестивалем.
sednik.ru/kultura-i-tv/20140606...ok-filma-moskva
Всі