Груша в пляшку

Так, я не пам'ятаю де і коли я зловив погляд на таку нещільність як зрілий фрукт, ув'язнений в пляшку цілою, і заливається спіраль. Так, я бачив після того, як пізніше і в магазинах щось схоже, якось перед тим, що я не приділила увагу, це не дешево. Хоча немає нічого складного і хитрого, головне - терпіння. Так що це сталося, щоб зробити щось схоже!
Це не на всіх складних, але процес виробництва залежить від природи, так само як і матері залежить від її того, чи працює вона на всіх етапах.

По-перше, ми чекаємо, поки груші цвітуть (в моєму випадку), і дадуть трохи фруктів. Таким чином, без будь-яких труднощів ходити по шиї в пляшку.

4 фото.

Візьміть овочеву сітку, зробіть отвір під шиєю.

Решта сітки відрізається і зшивається дротом в пачок. Потім робимо кріплення того ж дроту, щоб закріпити пляшки вертикально, це робиться для того, щоб закріпити пляшки самому над плодами і не отримайте опади всередині пляшки, тому плоди не зрощуть від зайвої вологи і зрілі в теплиці! Також потрібно обв'язати гілочку з плодом до шиї.

Я хотів би поділитися. Хто цікавиться такою ідеєю, яку ми намагаємось зробити це настоєм!

Додано до [mergetime]1402216556[/mergetime]
У моєму випадку груша заповнюється спиртом, і вона добре смакує. Якщо ви залите все ослабше, то вона вийде солодкою, для спирту найбільш - тоді вам не потрібно додавати глюкозу пом'якшити, а оцет розім'ятити запах.
По відношенню до Сан-Пана.
Мопед не шахта - nepropadu.ru/blog/guestroom/9817.html