Як розпочати роботу.

р.

Незареєстровані. Що далі? Ваш бізнес? Не було грошей за нього. Стартував пошук вакансій за спеціальністю економіста-акаунта. Що цікаво, я не знаю про вас, але в нашому місті зарплата за цією спеціальністю практично не залежить від старшості. Детальніше про компанію. Це, після п'яти років роботи, ваш досвід роботи дозволить вам заробити стільки ж 8-15 тисяч на місяць, якщо вам пощастило. А потім я зрозумів, що я був в неприємності. Навчався протягом 6 років за спеціальністю, в якій він може працювати через три місяці курсів. По суті, я став кваліфікованим Я думаю, що я не єдиний. Я вирішив не повісити і спробувати свою руку в бізнесі. Я відмовився працювати за спеціальністю за принципом. Я не шкодую про мої роки навчання. Я не знайшов багато друзів і близьких.
Спрощено його, працювало важко, запозичили його і викопали 150 грандіозних. Бюджет був достатнім для маленького магазину. Всі ентузіазму та прибутку були втрачені завдяки пенсійному фонду, і в результаті було достатньо грошей, щоб витрачати його, і не було прогресу. Після роботи з людьми я захоплю їх. Не всі, звичайно, але хтось, хто працює з великою кількістю людей розуміє мене. В кінці я продаю магазин без втрати на себе, майже нуль і купив машину, щоб дізнатися про привід. Не вдалося. Я був 22 в часі. Автомобіль не автомобіль, але пенні. Не сміятися, не всі батьки купують іноземні автомобілі на 18 років.
І не всім підходить для престижної платної роботи, і до речі, я вірю, що це пов'язано з цим ідіотичним словом «престиг», що багато втратили свої дослідження в істотно непотрібних офісних спеціальностях. До речі, я завжди дивився, хто, маючи однакову позицію, почав отримувати на ногах? Пишіть коментаря, буду зацікавити.
Привіт знову, безробіття. Що зараз? Мені потрібно ступінь. Щоб зробити прогрес. Що робити це? Для вивчення та роботи знову? Я дуже старий для цього. Супер старий. І стрибати з одного разу на роботу іншому недостатньо. Після того, як вогонь, я знову сталася без досвіду роботи.
А потім вдарив мене. Кілька років тому я взяв курс автовласника тільки в разі. П'ятий кран запропонував, дякую вам. Це буде корисно в житті. Я отримав від школи і я заготів про це. Для того, щоб пасажир не міг приїхати. Ось що вдарив мене. Давайте мені намагати свою руку при будівництві. У мене є технічна спеціальність, motherfucker!
З тих пір розпочато пошук роботи. Під час пошуку я побував кілька разів від Девіла. Тому, хоча спеціальність затребувана, я виявився, щоб бути ебать ніхто не потребує без досвіду. Навіть за копійку спочатку я не знайшов місця для поселення. Друге, що я хвилююсь про те, як ви вийшли з цього невибагливого кола? Після того, як всі роботодавці вірять, що ви повинні мати 3 роки досвіду. Де можна отримати? Пишіть коментарі, як ви це робили, і я буду писати, як я зробив це.
Я вирішив взяти ризики, тому що я втомився від почуття шкода для себе і захоплення того ж. Я втратив самооцінку, впевненість в собі. Шукаю однолітків, багато хто має квартиру, автомобіль і роботу від батьків, і я не можу отримати роботу належним чином. Я дуже щасливий, до речі. Ви знаєте, що відчуття неприємне. Так я отримав шанс. Як? Він почав лежати. Не маючи досвіду водіння вантажівок або ходу крану, я почав лежати. Чи потрібно мені мати мега досвід? Так буде. Він буде. Зварений і ссанимий. Я говорю про те, що я працював неформально. Більшість часу я був трахнув просто тому, що я молодий. Я не вирішив відмовитися, тому що я не мав інших варіантів. І один день я прийняв. Не просте, звичайно. Я мав працювати сто миль з дому. Я. Проживаю в передмісті Ставропольа, я отримую на 5.25 ранку приїда 20 км щодня по копійці до самого Ставрополя, звідти на 6.30 до автобусної компанії-підбирача, і приїхати до іншої сторони міста на півгодини. Вранці без джемів, звідти ще одну годину і половину до третього міста, де я працюю. Це те ж довге будинок вночі.
Перший місяць був найважчим. Подумайте себе, шість місяців на пасажирському автомобілі, які подорожують зими до весни і це. І тепер звикли до розмірів вантажівки довжиною 12 метрів і шириною 2.5.
Для того, щоб сказати, що я соромлюся з цегли не сказати нічого. Я поклав фундаментні блоки на сидіння від страху. Він був страшним приводом. Дуже. І не тільки через розміри, але і через редуктора з демультиплікатором (дивізором). Хто не знає - уявіть, що після 4 шестерень є кнопка, натиснувши яку з першої до 4-ї швидкості стає 5.6.7 і 8. Так, так, на 25 тонн автомобіля, 8 швидкості. І це не все, що я повинен бути до. Кран. І довга стрілка. Я збираюся розмістити фото, щоб я не сказав нічого. Блоки були синтезовані від нічого. Здавалося б, в той час, що не було нічого сором'язливого, але коли закінчилися блоки корицю, прості цегли знизилися.
Я пам'ятаю мій батько золоті слова: «Особливості бояться, але руки роблять» – так я працював. Невеликі клопоти у вигляді фореманських інформаторів, проколів двох 60-кілограмових коліс, схильних до босів механіки, на жаль, не пройшли, але все позаду. Але тепер на робочому місці є замітка, що я водій крану і починає розвиватися досвід.
Таким чином, економ-класник став крановим водієм. Хто думав? Робота дуже небезпечна і відповідальна. Для транспорту, людей, кранів, навколишніх споруд. Завжди повинна бути повною концентрацією при русі і роботі. Але платить за степрополь досить добре. Хоча нічого не залишилося, але це тільки початок, розвиток досвіду.
Не знаю, чому я писав так багато, я не думаю, що хтось буде читати його так багато. Можливо, є напис тут - Я поділю свою радість, я був водієм протягом місяця, привітання! О, добре, це патологія. І той, хто читає його до кінця, спасибі.
Я консультую випускників шкіл, щоб вибрати професію.

--img2---