Warren Buffett Золоті правила

Р
Не запозичуйте гроші, якщо ви можете сплатити всю суму кредитору на наступний ранок.
Вимкніть кредитні картки.
Інвестувати в себе. Пам'ятайте, що гроші не створюють чоловіка, але людина робить гроші.
Як легко, як ви можете.
Не робити те, що інші радять. Так само слухайте і робіть, як ви бачите, навіть якщо це суперечить всім, що ви порадили зробити.
Не давати бренди, носити речі, які ви відчуваєте комфортне носіння.
Управляти своїм життям, це ваше життя, не відчуження.
Принципи Warren Buffett

Реалізму та правих стимулів. Ми можемо дізнатися кілька уроків з минулих помилок. Перший урок може бути сформульований таким чином: занадто багато важіль, що складається з запозичених коштів, призведе до великих проблем. Ситуація, в якій люди купують житло, інвестують тільки 2-3% від власних грошей, може призвести до неприємностей. Ще одним важливим заняттям є пошук правих стимулів. Часом основного стимулу є «європейські втрати і я перемагаю». Це ставлення може призвести до проблем.
"Кіндерелла на Королівському кулі". Коли все добре, люди відчувають себе як Cinderellas на королівському кулі. Але глибоко, вони розуміють, що на ніч перевезення перетвориться в гарбуз і тренер в мишу. Але в той час як м'яч знаходиться в повному гонці, все навколо іскрів і блисків, голосна музика грає, лише кілька звертайте увагу на час. У столичній системі ця ситуація періодично повторюється. Під час зростання ринку, кожен отримує гроші від бульбашок. І кожен переконаний, що все ще кілька хвилин до середини дня. Але проблема в тому, що ніхто не може сказати саме те, що він є. У цьому палаці немає годинників.
Ноги та благодійність. Ми будемо такі, що після смерті, протягом десяти років, всі гроші, які я зароблю. Я віддаю гроші людям, які я обирає.
Бізнес з людьми, які поділяють ваші цілі. Гроші не повинні бути єдиним критерієм для прийняття бізнес-рішень. Всі ми ніколи не працювали з людьми, які оплачували суму, не бачити чи працювати з ними. Якщо гроші можуть вимірювати кількість радості та щастя, то буде зрозуміло, що радість роботи з людьми, які вам подобається набагато більшу кількість грошей, здійснених від роботи з неприємними бізнес-партнерами.
Вам необхідно знайти компанії з нескінченним попитом на їх продукцію.
Дайте дітям достатньо грошей, щоб зробити все. Але не стільки, що вони не можуть нічого робити.
Якщо у вас є лише 5 доларів на інший тиждень, шанси ви повинні бути мудрими, щоб витрачати його на те, що вам дійсно потрібно. І якщо у вас є $100 за однакову кількість часу, ваші $5 рішення про купівлю неважливо, тому що у вас є $95 більше. Люди не повинні бути настільки раціональними про їх збільшений потік готівки, якби це було минулого $5.
Дивитися на складах як частина бізнесу. Я не хочу заробити гроші на фондовому ринку. Я купую акції на припущення, що обмін може закрити наступний день і не відкриватися на наступні два-п'ять років.
Знайте свої сильні сторони та слабкі сторони, визнайте свої вподобання та недоліки.
Більшість інвесторів зацікавили певні акції, коли кожен цікавиться ними. Найкращий час зацікавити, коли ніхто не цікавиться. Не можна бути успішним, купуючи щось, яке популярне. На сьогоднішній день інвестори не будуть отримувати прибуток від дня народження.
Ми не інвестуємо в бізнес, який ви не знаєте про чи зрозуміти.
Якщо у вас є хребта сорок, ви ніколи не будете знати будь-яку з сорок. Те ж саме стосується фінансових інструментів.
Вартість – це те, що ви платите, і значення – це те, що ви отримуєте.
Варто інвестувати в підприємство, яке може запустити будь-який фольг, протягом одного дня, коли фольг буде впевнено запустити його.
Зрозуміло зробити щось, коли виникають можливості. У мене були часи, коли у мене був бинт ідей, і там було багато часу. Якщо я мав гарну ідею наступного тижня, я хочу зробити щось. В іншому випадку я не підняв пальця.
«Якщо ти все так розумний, чому я так багата?» ?

Якщо ви покладете багато зусиль і талантів. Ви не можете мати дитину протягом місяця, навіть якщо ви отримаєте дев'ять жінок, які вагітніли одночасно.
При недоторканності і залучених грошей, наслідки можуть бути досить цікаві.
«Якщо ви знайдете себе в отворі, зупиніть перекопування спочатку. ?

Що робити не варто, не варто робити. Немає сенсу, щоб зробити щось, що ніколи не буде грошей.
Не беремо на себе ризики. Не дозволяйте фондовому ринку розповісти вам, що робити. Грати гру. Це дозволить вам не втратити гроші, але заробляти його.
Ризик виникає, коли ви не знаєте, що ви робите.