Як приготувати бортові страви

Деякі з моїх друзів були здивовані, щоб подивитися Instagram минулого тижня, він думав, що традиційний літак «chicken-fish» є свого роду замороженої речовини, що зберігається в морозильній камері протягом багатьох років, і в призначену годину він просто прогрівається на дошці. Я не часта, і я не думав про походження їжі на борту. Але тоді я мав можливість відвідати на борту завод громадського харчування в аеропорту Домодєдово. Виявилося, що їжа і процес його приготування не сильно відрізняються від будь-якого гідного ресторану. Припустимо, що масштаби, темпи роботи і підхід відрізняються. Давайте подивимося.

У мене буде близько 43 фотографії, будь ласка, не розірвати повідомлення ще, я чесно зізнаюся, як я закінчити.

Джерело тут.

УВАГА! Знімки в пості можуть пробуджувати відчуття голоду і відтінити свій раціон! Я попередив вас!
Vegas! Пост також містить деякі м'ясні страви, тому дивитися для себе. Тепер, здається, попередили всіх.

По суті, як виявилося, банальний «хікень-риба» не єдина страва, і що має безліч варіантів приготування їжі, і в цілому, Домодєдово Catering Service має близько 460 страв. Так, в залежності від того, яка авіакомпанія і де ви літаєте, і навіть ваші особисті вподобання ви можете отримати практично будь-що.

«Домодедовське обслуговування Catering» за участю шеф-кухара Мішеліна Rainer Zigg розробила концепцію харчування «Пеце на тарілці», що включає в себе поєднання 4 кухонь: російська, європейська, азіатська та американська. Атмосфера країни, яку ви летите, повинна бути створена на борту.

01. Мар Хоча десерт подається в кінці, так як він був показаний мені на початку.

Хоча в цьому магазині не тільки десерт, але і тістечка. десерт, але також тістечка.

Домодєдово Послуга Catering розташована в неспішному будинку біля терміналу, працює 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Вживає понад 1500 співробітників, 286 спеціальностей, 286 спеціальностей

р.

Співробітники регулярно вивчають щось нове, наприклад, варити, кондитерські вироби та технологи вивчають особливості кондитерських виробів італійської та японської кухні.

07...

Машина, яка робить бункери ).

Я проілюю процес випічки.

10.

11.

Шоколадні манжети.

р.

Це був / він став.

Рулетки.

Відчайки упаковані в тушку і готові перенести на дошку.

Тепер розглянемо холодний магазин.

Тут готують страви для травзаводів, халала, кошера, дієтиків ... і для всіх інших просто гарнір.

Хто спробував замовити спеціальну їжу? Розкажіть мені, як це?

р.

Вони роблять рулони! Подається тільки на японських авіалініях. Замовляй! До речі, які летять і намагалися?

Я взяв «майстер-клас» для приготування: Я забрав деякі корисні чіпси, я тепер буду використовувати в моїй домашньому катанні.

Лінія упаковки. "Як це зроблено." Ну, за принципом, текст опис буде зайвим, і так все видно.

Габаритний зображення

22.

23.

р.

24.

2423842

25.

І ось процес пакування в модифікованому газовому середовищі.

Дана технологія дозволяє збільшити термін зберігання продукції до 5 днів без використання консервантів, а це дозволяє авіакомпаніям замовити харчування, в тому числі для зворотних рейсів.

р.

При цьому зберігаються всі смакові якості виробу.

Магазини Все кип'ятіння, стискання, смаження. Захищаючи, як це! Не розумійте! Я відразу ж прокинувся мій апетит.

р.

Також готують гарячі вегетаріанські страви. Для вегетаріанських страв однакова концепція «Пеце на тарілці» подається, з стравами 4 кухні світу.

Ось деякі риси з овочами.

Аспарагус і глибока картопля

р.

І це, як, млинці.

З причин безпеки можна використовувати сировину, сир і крем тваринного походження для бортової їжі. Також не варять страви з м'яса з середнім покриттям.

Технологія приготування та охолодження використовується для приготування гарячої їжі на заводі, що включає в себе три основні етапи: термообробка, ударне охолодження і заморожування. Це дозволяє виробляти продукти харчування з терміном реалізації до 30 днів при температурі -18C.

Прохолодна камера для готових страв.

до 1 2 3 4 5+

Страви, викладені в туші. Так само, як ви звикли бачити їх на борту.

Риба.

За стандартами бізнес-класу виробляються пропозиції для екіпажів літаків. Для годування екіпажу заборонені продукти, такі як гриби, яйце, чилі, молочні та інші продукти, які можуть викликати проблеми травлення. Для забезпечення безпеки пропонуються перші та другі пілоти.

Дієта бізнес-класу включає в себе такі назви харчування. Основна відмінність - спеціальні органолептичні показники, характерні для делікатесів і спеціальної подачі: харчування бізнес-класу зазвичай подається на порцелянових стравах.

Ось звична упаковка фольги.

На цьому конвеєрі виставляються страви на замовлення, а також розетки упаковані в фірмові коробки. До Ваших послуг:

Нарешті, все викладається в кошиках і готовий до передачі на борту.

Це, ви все ще можете курчати.