Для того, щоб бути дуже різними.

Ви пам'ятаєте, коли ви були дитиною і не мали стільникового телефону? Я пам'ятаю час, коли не кожна дитина мала телефон вдома. Ви пам'ятаєте, як живуть діти батьків?
З школи, знайдений суп на плиті і котлети в холодильнику, ate і пішли... поплавати, або де вони зараховуються. Це щасливі, які мали свій будинок підвіски навколо шиї. І я знаю деякі з них, які чекали два години для своїх батьків, щоб приїхати додому з роботи.

Впродовж півдня вичерпається багато разів. Він отримав план, він буде там в 6:00, і він був прослужений в 9:00 ранку для сніданку. Іноді батьки зателефонують цьому викладачу музики або комусь вони можуть дістатися, щоб перевірити маршрут. Для перевірки, якщо дитина пройшла очевидні станції - будинок - урок - щось інше. Але не завжди. Я пам'ятаю, що місто не дуже великий, але за стандартами дітей і не малим. Часом поїздки зайшов час або більше. І ми проїхали через це місто багато разів на тиждень.

В автобусі чекаємо півгодини, пройшовши по місту. Ми були до цих районів. Тепер кожен німець побачить, покаже йому, що в деяких подібних похилах дитина проходить 20 хвилин через дерева і руїни. Ми зробили. І що цікаво про якусь дитину не вистачає, або трагедії дитини вкрадена і зловживала, майже ніколи не чув. Я не пам'ятаю жодного оповідання.

І тепер, один раз на тиждень на телевізорі, дитина виходить, три метри ходять від дому до школи, і зникають, а потім вони знайдуть його, виходить загинув, добре, якщо ще не згвалився. А мій дід працював у відділі прокурора - і всіх друзів сім'ї, відповідно, звідти. Коли щось схоже на це сталося до нас, ми дізналися про останні п'єси, і все ще — я ніколи не чув нічого про відсутніх дітей. І мій батьки не боїться нічого, тільки тому що всі діти всіх, хто знав, що були бродіння по місту, і нічого не сталося нікому.

Де це відбувається зараз?
Чому діти зараз захоплюються мобільними телефонами, значками зі своїми батьками, і я не знаю, що ще, зникнення і отримання в неприємності, ледь не залишаючи дому? І в будь-якій країні, незалежно від того, як цивілізовано.

І ми згадали про це. бо ми почали говорити про те, що зараз, всі старіння люди кажуть, що «за все було краще, перш ніж все було різним». Але насправді все те ж саме в усі часи молоді люди однакові, старі люди однакові, і життя не змінює багато. Я пам'ятаю там деякі відмінності, як це. Я пам'ятаю, що не було такого параноя про дітей до, і там не було особливих причин. А що я думаю?

Так само мені здається, що не було всього контролю над рухами всіх родичів і друзів, і життя виглядала трохи відрізняється від цього. Наприклад, людина залишила роботу в 6 р., і це все – загинув за роботу, до понеділка ранку, коли він прийшов. Він не має телефону вдома, і ніхто не потребує, поки його наступний день на роботі, кожен живе без нього. А партнер життя - пішов про свій бізнес, повернеться на 9 п.п., і ніхто не відходить від того, що він (стабі) стільки хвилин і половина не відповідає SMS. (Дізнається така річ, що жахів – інакше, що може стати причиною нормальної людини, її дружини стільки, скільки хвилин і половина не відповісти?)

Як ви думаєте, що я мрія? А в деяких варіантах життя було простіше і безпечніше, в деяких варіантах вона стала страшною. І десь — навпаки, вона стала сто разів простіше і простіше, де раніше — навіть подумати про це страшно?
Або «все завжди те ж саме» і «все в цій формі просто пропускає щасливу дитину, яка пройшла, тому це мрія»?
через miumau