745
Бонджа або Джолі? Джолі або Бонджа?
На Вашій увазі, хто «холодний» – Анджеліна Джолі або Вікторія Бабія? На мій погляд, останнє. Баня ніколи не відома своєю здатністю «пошукати на витворах», і вона славилася буттям (і, як вона вийшла, до сих пір) життєрадісним вболівальником відомого голлівудської акторки Анджеліна Джолі. Той факт, що ім'я дочки Анжеліна, ймовірно, не знає тільки глухий або сліпий. Оскільки більшість російських ЗМІ вже встигли повідомити про це яскраве подія в житті вітчизняного шоубізу своїх читачів.
І нещодавно, щоб не забути про свою красу, Бабія опублікувала фотографії, в яких вона з'являється в образі відьми Малефісент, героїні Джолі з фільму однойменної назви.
Поняття ідеї ще не зрозуміло, крім того, що Вікторія бажала про свою схожість з іконкою зовнішньої краси.
Добре, в будь-якому випадку, велика робота майстрів макіяжу на обличчі - не відлягати за своїми еміентними колегами з Голлівуду. Про нас Люди, які працюють на обличчі, але які рідко приділяють увагу, заслуговують щиру похвалу.
Р
Victoria Bonia в образі Maleficent
Angelina jolie як maleficent
Чи не так, як це не для мене, щоб судити. Я можу сказати, що справжня краса є одним всередині. Не зважаючи на схожість макіяжу, ані ж пози, ні наряд не врятує його відсутність. І навіть зовні різні люди, незалежно від кольору шкіри, раси, статі, але схожі на душу, характер, методи, можуть здаватися як близнюки.
317410
Анджеліна з дочкою Vivienne - дебютант в кіно з роллю Аврора
Вікторія з дочкою Анжеліна
І нещодавно, щоб не забути про свою красу, Бабія опублікувала фотографії, в яких вона з'являється в образі відьми Малефісент, героїні Джолі з фільму однойменної назви.
Поняття ідеї ще не зрозуміло, крім того, що Вікторія бажала про свою схожість з іконкою зовнішньої краси.
Добре, в будь-якому випадку, велика робота майстрів макіяжу на обличчі - не відлягати за своїми еміентними колегами з Голлівуду. Про нас Люди, які працюють на обличчі, але які рідко приділяють увагу, заслуговують щиру похвалу.
Р
Victoria Bonia в образі Maleficent
Angelina jolie як maleficent
Чи не так, як це не для мене, щоб судити. Я можу сказати, що справжня краса є одним всередині. Не зважаючи на схожість макіяжу, ані ж пози, ні наряд не врятує його відсутність. І навіть зовні різні люди, незалежно від кольору шкіри, раси, статі, але схожі на душу, характер, методи, можуть здаватися як близнюки.
317410
Анджеліна з дочкою Vivienne - дебютант в кіно з роллю Аврора
Вікторія з дочкою Анжеліна