Кот, кіт, німка R.R.C.

Частина перша. КАТ
У мене є кішка. Немає, це буде більш правильним: кішка.

Заслужений! Бо він був 18-й день.

Справжній дворянник, підібрав в магазин в Корольові і названо природним чином, як вбрання дворянника Мурзіка.

Робота, квартири, дружини змінюються ... Проживання кота. Я попакував мій мішок, Мурзика під рукою і всі дороги відкриті. Приманка ще там.

р.

Неправда правди) Спочатку я думав, «Замовив мене!» Зупинити зустріч мене під час відкриття дверей. Я використовую для його запуску. І тепер він спить. І отримав він глухим. Зробив його вгору і він стрибає тут? Ми. У світлі свого підходу до старого віку (хі) довго думав, щоб отримати його вихованця, щоб воно було веселіше.

, Україна

Старі люди повинні дотримуватися молоді, що робить їх існування більш значущим. й

980432 р.

Частина друга. кошеня
Довгий час роботи в чудовому місті Зараїськ. У мене є кілька безкоштовних годин.

Тексти пісень, а це означає: Нехай я думаю, що я буду бачити Кремля локально. У невеликому місті є люди, які мріяли про переміщення, з вузькими вулицями і двоповерховими будиночками. Романтика! Я мав слово «Дув» в голові. Відсутність жителів інших маленьких міст. Ви можете зателефонувати мені Московський хобі та інші погані слова, але це моє почуття. У Європі маленькі міста ще більше пригнічують.

Прогулянка в Кремлі. Я збираюся.
З клумби виходить серцебиття. Два кошеня. Чорний і білий. Я думаю долі. Я пішов до церкви на територію Кремля, щоб попросити міністрів, тварин і чи можна їх взяти.

Відповідь в кращих традиціях ROC: Ми висадили кілька днів тому. Кожен в храмі, втомлений від удару. Зі святом!
Звісно, ріжуча ріжуча, але спочатку якось не приділила увагу. Зареєструватися

У клумбу нанесіть чорний. Перший пішов в руки, щоб ви отримали щасливий квиток. Білий залишався кричущим в клумбі. Підібрано і пішли шукати оксамиту, щоб запустити діагностичну ганчірку. Він ламав в руках, заспокоївся.

Він був чистим. Тільки голодні. Ми годуємо Мурзіку в сторону. Дівчина вийшов.

Частина три. Кошеня
Останнім часом стала телевізійна історія про хлопчика Дружина з Слов’янська. Хто не може бути евакуйований з лікарні, бо він на респіраторі. Пропаганда, інформаційна війна, просто війна, Майдани, прізвища. Немає цих питань. Очі! Очі цієї жінки! Насолодіться стравами жаху та надії. Це ебать, товари! Звісно, кожен, хто це не піклується.

Але після цієї історії ці очі періодично погорнули в пам'ять і безперечно. Тому що навряд чи можна зробити все, особливо в цьому випадку. І якось ці очі були продані на решту білого кошеня. І відчув, що жаху знову. Мама відійшов. Згорнути зовні. Просто два з вас! І раптом був рука і він був самотнім. Хорор. Звичайно, є людина, є кошеня. Здається незрівнянно. Але це те ж.
Я шукаю когось, щоб зафіксувати білий і приймати їжу. Прогулянка по дворі і кричить більш ніж раніше.

Відхилені родичі. Вони відразу перепліталися між собою своїми руками – це було некомфортно носити. Ще більше, ніж при русі. Я повернусь до храму з ними.

Р

Будь ласка, дайте мені коробку будь-якого виду. Клерк (!!) каже, що дивляться в кімнаті janitor. Є ящик з квітами і ганчірками, але чи можна його взяти не знаю. На стіні я скажу, чи можна випустити? І наступна відповідь кинула: "No."!!!!!!!!!!!! Він сказав, що він загинув голоду. І священики глянцеві. І церковні услуги. І партнархів у золоті. Плювати, перевертати і залишити.

Р

Частина четверта. Кіт і кошеня.
Друга була також дівчина.

Сестри

Ян і Ян

Я приніс додому. Я запровадив його до патриарха.

р.

Миття.

Харчування.

Ступінь для крісла. Сплячий.

Проксимус Я думав, що я хочу поділитися новинами, і це було потоком думок. Вибачте мене.

р.