Понад довгоочікувана прем'єра, а пристрасті не будуть Всім відомо, як були створені костюми та прикраси. Пам'ятайте, як довго хіп навколо саги про Гаррі або пригоди Фродо і Ко? тепер, очевидно, і про злий свербіж і її наряд буде читати протягом місяця. О, приїжджаємо, вистачить прелюдії, побачимо, що творці за сценаріями Голлівуду.
Я завжди любив цей персонаж, зачарував мене і відлякув мене одночасно. Коли ми працювали над зображенням, я особисто і весь екіпаж прагнув розкрити свій образ якомога простіше, щоб кожен розум зрозумілий, чому вона є способом.
- Ангі зізналися.
Роберт Стромберг - символ Джолі не повинен бути "картоном". Живий зовнішній вигляд героїні повинен показати людям, що відьма є живим і існував один раз.
Оскільки Анджеліна стала частиною свого існування, вона, здається, майже не була. Вона уважно прочитала, обробляється глибоким розумінням, як вона говорить, рухається, поводиться Maleficent.
3610Р. 4200Р.
Костюм був розроблений дизайнером Анна Б. Шеппардом, який працював над проектами Списком Шиндлера та піаністом. Під її керівництвом створюються інші костюми для фільму. Для того, щоб подумати образ, Анна навчалася мистецтві Європи, костюми Франції, Італії, а також думала про те, які матеріали для створення одягу, щоб героїня фільму була схожа на його анімаційний прототип.
Я бажав образ живого чоловічого
Для виготовлення гломерії героїні використовується важка щільна тканина. Спочатку було заплановано, що костюм буде створений, якщо з моху, але обраний матеріал виглядав важким і занадто грубим. Я мав додати перу, шкіряні вставки та штучне хутро. Всі ювелірні вироби були зроблені для замовлення відомих дизайнерів США.
- Ганна.
Прийняття героїні виконано компанією Rick Baker (одноразовий лауреат премії Американської академії).
Наші фахівці пройшли багато тканин і матеріалів, поки вони не знайшли права. Я можу сміливо сказати, що вартість костюма і вартість макіяжу становить десятки тисяч доларів (це включає в себе оплату стилістів і дизайнерів).
- Рік - сказав він.
У рогів було багато робіт. Спочатку ми хотіли поставити їх прямо на голову, але всі вони падають. Я мав зробити чорний шкіряний шолом, на якому роги кріпляться магнітами і не падають навіть при різких рухах голови.
Самі роги були виготовлені з поліуретану, вони були дуже легкими, хоча вони виглядали налякування і масивні. Вони також були розроблені і ліпили Ріком.
Хлібопекарня також сконструювали спеціальні пластикові колодки на щікні Анже, і вона вимірювала їх до тих пір, поки вона вибрала одну, яка буде ідеально штукатурити її обличчя, натиснути і вичавити її шкіру. Щоб зробити це, обличчя Ангі була скріплена з штукатурки, на цій основі вони спробували на підкладках, після чого вони протестували сама актриса.
Заслужений лаунт. Зображення дійсно чудово. Це був гідний!