1591
Майстер-клас «Вибір ювелірних виробів»
- епоксидна смола;
- силіконові форми (для епоксидної смоли);
- одноразові рукавички, шприци, чашки, паличка для перемішування;
- різні натуральні матеріали (сухі квіти, оболонки, гальки тощо);
- піт, вітраж, порошок перлекс.
Я працюю на регулярному файлі, щоб не отримати мій стіл брудним.
Щоб створити кулон з півсфери, я підібрав дві різні кульбаби, щоб порівняти, як вони будуть виглядати в кінцевій версії.
Перед початком роботи ми ретельно промиваємо всі Молдови, які ми плануємо використовувати, витираємо їх сухим. Зносні рукавички, заливають тар і загартують в одноразові стаканчики (з зручніше набирати їх шприцом). Ми працюємо в чудовому номері.
Після вимірювання необхідної кількості смоли, залийте в чисту суху чашку, інший шприц заміряйте необхідну кількість затвердіння і додайте до смоли. Різні виробники мають власні пропорції, тому ретельно прочитайте те, що написано на пакеті і дотримуйтеся всіх рекомендацій по роботі. Остаточний результат залежить від точності, якщо смола не замерзла, то пропорції розірвалися, або суміш не добре перемішується між собою.
Якщо ви берете шприц з гумовою вставкою всередині, то затверджувач не буде бризуватися, коли заливати її в епоксидну епоксиду. З дерев'яною паличкою (можна використовувати мечі для шашликів) ретельно перемішати отриману суміш. Я записую час на 10 хвилин, і я заважаю кругові рухи так, щоб не дозволити повітря вводити.
34545534
У прес-формі ми ретельно укладаємо кульбаби (нижчі парашути, які я знімав з пінцетами).
Після перемішування я залишаю смолу близько півгодини, щоб хімічна реакція переходить: можна судити, що реакція відбувається за допомогою нагрітого скла зуба. Експериментально, я знайшов, що не потрібно працювати в дуже спекотній погоді, реакція почне потік дуже бурхливо і смола буде заморожувати повністю протягом півгодини. Це стосується смоли I використання, різні виробники мають різні критерії.
У тонкому струмку акуратно залити смолу в форму, на кульбаби.
Так як після заморожування вона помістить трохи, залийте так, щоб вийшла невелика конвекційна лінза.
Р
Тепер я збираюся показати вам, як ви можете зробити красиві кільця з скляної мити і відшліфувати море.
Залийте трохи смоли, покладіть гальки, акуратно додайте зверху, а також при роботі з півсферою, щоб отримати конвекційну поверхню.
р.
Дозування сережок з парашутом кульбаби. Заливаємо трохи смоли, поширюємо її паличкою. На цьому етапі смола починає поступово загусуватися, потрібно лише те, що парашути залишаються в положенні, в якому вони були розміщені.
Подаруйте букет.
Зверху додаємо смолу з невеликим валом. Якщо ви дійсно зробите це обережно, вам буде потрібно мінімальне подрібнення.
Таким же чином виходить кулька, що обрізається. Заливаємо тарську половину Молдови.
Ми укладаємо необхідну кількість парашутів з зубочисткою або, як мені, велика голка (це добре протерти її з смоли).
Залийте смолу в форму з кульбаби.
А тепер ми зробимо браслет з оболонками з Чорного та Азовського морів. Аналогічно, в чистому сухому браслеті цвіль, заливаємо епоксидну смолу. За цей час він став ще більш товстим, тому частина його залишається на стінах, що я хочу. Додайте до формувальних оболонок, гальок, кромки, все, що цікаво. Заливаємо подрібнені оболонки, які прилипають до стін, створюючи ефект підвісного стану.
9963391
Половина години до того, як я приготував нову порцію смоли, дуже акуратно заливаємо зверху, щоб уникнути появи непотрібних бульбашок. Якщо є бульбашки, можна нагріти духовку до 80 градусів, провітрювати, покласти цвіль з смолою там (морожі витримати температуру до + 204 С). Вийдуть бульбашки.
Важливо, щоб цвіль стоїть на плоскій поверхні, інакше смола замерзнеться в нахиленому положенні. Чим більш обережні ви залите епоксиди, тим менше потрібно подрібнити пізніше. Я заливив смоли якомога ближче до вершини, з невеликою ковтою.
Тепер почекайте день до повного висихання смоли. До поверхні виробів не виходить сміття / пил, потрібно закривати їх чимось, коробкою, кришкою.
Ми зробимо кулон в цей час. Ми готуємо основний фон - наносимо рідкий пластик до заготовки. З полімерною глиною втираємо в тонкий шар, покриваємо, розподіляємо і запікаємо в духовці. Давайте остудити і отримати роботу.
Залийте кілька крапель смоли так, щоб його можна розподілити на поверхні і за допомогою пінцетів і голок, складіть склад повністю висушених листя - квіток. Смола виступає в якості клею, який не дає легких висушених квітів для переміщення з місця. Не використовуйте живі або слабосушені квіти для смоли начинок, з часом вони будуть погіршуватися і перетворити чорний.
З тих пір, як є тримач на спині педанта, мені довелося поставити його в форму, щоб зробити поверхню горизонтальною. Я ніколи не думав заздалегідь, що композиція повинна бути, тому я викладаю всі відповідні квіти і трави і захоплено починає збирати невеликий живий живопис.
Він закінчується в такому маленькому світі. Залиште висихати, після того, як смола застигнеться, можна залити другий шар, утворюючи конвекс красива лінза.
У день пропущений, дьогий, і я отримав всі заготовки. Це браслет, вершина його.
За таким же принципом можна зробити кулон, сережки, кільце і т.д.
Це кульбаби півкулі, поруч з другим, помаранчевим, порівнянням.
Це підвісні повітряні кулі з парашутом:
Я теж заливав мало сфер.
888612р.
Морські скляні кільця, для порівняння, покласти ті, що я зробив до.
Якщо додати краплі плямистої скляної фарби або порошкового перлексу до смоли, можна отримати різні відтінки смоли. При розмальовуванні з вітражною фарбою варто додавати дуже краплі, так як пропорції між смолою і загартувачем можна розбити забарвленням, в результаті виріб може не замерзнути або стати липкою при дотик.
Ви можете додати піт і отримати цікаві прикраси.
327129
І ці лінзи з парашутиками, як ви можете побачити, лежачи красиво. Як планувати.
Зворотна сторона залишається на одному рівні з краями лінз.
р.
Це те, що спинка педанта виглядає як після смоли твердих речовин.
Ми ретельно подрібнюємо, і щоб не дихати пил, можна носити маску / респіратор.
Спина півкулі після шліфування.
Після повного застигання, нерівномірних і гострих країв необхідно відшліфувати.
Ми робимо те ж саме з браслетом, можна взяти манікюрну машину як помічники, так як я зробив, головне, купити хороші батареї.
Як видно на фото, потрібно мінімальне шліфування по краю браслета, так як доглядав за ним передручним при заливці смоли в форму.
Ми покриваємо місця шліфування лаком, у мене є цей лак зі скла, шар мінімальний.
Коли лак сухий, можна захопити результат.
р.
Для красивого кулону я підібрав однакову красиву, гідну раму і прикрашену мініатюрним метеликом.
Джерело: www.livemaster.ru