Просто один мішок.

Магазини Але ви коли-небудь думали про те, що просто кинути одну сумку корму для тварин в кошик з однією рукою? Ціна - це копійка, але це дія нашої компанії може врятувати життя когось.

Я не запитаю вас, щоб купити кілька пакетів, купити з щотижня і запустити місто, шукаючи когось, щоб годувати. Про нас

Але з декількох поїздок до магазину для круп, витрачаючи один пакет не вплине на ваш сімейний бюджет. І ви познайомитеся з парою нещастяних очей, які для цього мішка будуть вдячні Богу за вашу доброту.

Так, уряд повинен вирішити проблему променевих тварин. Так - люди іноді не мають нічого спільного. Так, є випадки, коли пачки тварин атакують людей. Моє питання, що ви особисто зробили для зміни ситуації? Ви пишете лист до міської ради? Чи є ви членом Товариства з прав тварин? Ви притулили принаймні один поганий, який замерзає в лютому в 20-градусних заморозках і гинях, що крутилися тяжким голодом? І так далі. І в автомобільних аваріях тисячі разів більше людей гинуть, а автомобілі також отруюють характер не тільки з викидами - нафтопродуктами, його транспортування, переробки, зберігання становить мільярди тонн шкідливих і токсичних речовин, що випускаються в навколишнє середовище. Отже, ми зателефонуємо за заборону та повне знищення нафто- та автомобільної промисловості?

до

Ні, звичайно, ні. Я просто хочу сказати, що ми людина, і "Основні звуки горді". Ви не будете пишатися, що ви згинаєте на вулиці до нещастяного стрибка і заливаємо деяку їжу перед обличчям. Вашим дітям можна пишатися цим. Не варто трамваїти у своїх душах проростки доброти і людства - і так є багато отрута навколо, і наші діти вже отруюються.

Ми робимо це довго. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли я чув про це, мої друзі почали це робити. І нехай кожен з нас купити тільки один мішок на місяць - ми заощадимо багато з них.

1 сумка на місяць. 12 сумок в рік. Мій сусід варить свою власну їжу, і живить їх у відходи, так що для прихованої реклами немає. Про принцип. Задоволення однієї бідної тварини раз на місяць і ви відчуєте себе людиною.

В першу чергу, в 34 роки життя, вперше я почув душу співу, коли мій тепер вірний друг і улюблений Кумір працює, щоб зустріти мене, і як серце радіє, що Богужуа і дитина хворі чекають мене на своє місце.

2948537р.

На холодному марші це фото було прийнято, син знайшов на занедбаному місці будівництва. Вони виросли на каші з тушкою і крилом, іноді дали їм закріплену суху їжу, вирощують все ж.

Ми отримали всі цуценят. І ми ще маємо один. Не вірніше, ніж йому. Коли я ходжу до роботи, я не повертаюся, щоб я не бачив його довгоочіку. Фото була взята дружиною - він почув шум моїх кроків за межами воріт і стрибає вгору :

Я бачу, якщо я боляче або відхилений, Я просто хотів розповісти вам все, що додано до нашого життя.
Доброго дня!

-img13---