Виробництво 3D принтерів в Європі. Що таке блондинка дивні німі про ...

Після вересня в салоні MakerBot в Нью-Йорку, описаний на хабі, я серйозно захопився 3D-друком, відвідав всі 3D-виставки максимально, зустрілися особисто з усіма гравцями на ринку, з якими тільки можливо (який я не зустрівся – мій улюблений партнер зустрінеться), а потім вирішив прийняти рішення, щоб Все правильно, нехай! Ми йдемо до 3D.
З одного боку людина мрійних і захоплених, але з іншого боку - цинічна і розрахункова бізнесмена, перед дайвінгом головонга в галузь, було прийнято рішення про полоскання енергійно басейну 3D-принтера виробники перед вибором акценту на майбутній розподіл.
Я не буду зупинятися на цьому етапі, я скажу тільки одне: вони були поголені незручними питаннями, зустрічами, реальними випробуваннями, зниженими цінами - компанії з топ-10 брендів, які займали медіа простір, сегмент низького рівня не розглядався в принципі через строго визначену компетентність групи людей, залучених до розподілу.

І так, в квітні цього року ми кинули хвилею в іспанському місті Наварре, де вдалося особисто побачити європейський рівень складання 3D принтерів на заводі. бетменЦе те, що я хотів би поділитися з вами, не забуваючи вишні в кінці оповідання.

Місто, де знаходиться завод компанії бетмендрук КошикЯ був до багатьох заводів Європи і Китаю, дуже малим і очікуваним романтичним.

Вранці після прибуття в місто – ми пішли на заводі самі, зустріч була дещо хаотичним, адже більше дистриб’юторів з Італії та Колумбії приїхали до BQ одночасно.
Цікаво, що для мене було бачити виробництво через очі людини, яка не встигла підготуватися до його прибуття (встановивши села Потемкіна відповідно до індивідуального відома в Росії).

Що сказати, після китайської холодної слабо освітленої майстерні з дівчатами обгортання в теплі з приналежністю на настільних комп'ютерах - Європейська збірка завжди схожа на масло на душу.
Ви можете побачити його прямо там. Простір і чистота

Після етапу ми проводилися по всій продукції, що дозволяє нам знімати фотографії загального плану без підходу.
Нижче наведені найцікавіші, на мій погляд, з кількома коментарями:

Перший етап у виробництві збирають столи з напрямами, закріплюють всередині платформи, а потім закріплюють контрольну електроніку.
Кожен принтер поставляється з ним. Список ЧЕКК, в яких колекціонери відзначають операції, а проміжні тестери, кліщ про працездатність або відсутність там на певній стадії (на фото - це білі листи всередині кожного принтера Witbox):

Зовнішні елементи електронної начинки встановлюються синьо-колірними хлопцями на цій лінії. вони також перевіряють цю інформацію:

Ми знайшли це в наступному номері. ФАНУК Robodrill є важливим для великого принтера 3D, тільки недорогий формат виробництва.
Побачивши його, інженер нашої компанії, який прийшов до навчання, тремтий і почав збуджуватися в вухо, що «це коштує більше, ніж все, що тут», ніж зробилося мене, бо не видно причину.

Коли ми попросили, "Що це використовується для?" ми були показані стопу цих частин, що стекли поруч один одному.
Це інструмент для електронної начинки принтера, сантехніки в бетмен Вони самі роблять.

Р

Тексти пісень, а це означає: Тоді прийшла фраза, що змусило мене думати:
«Ми використовували для друку цих дощок на власних принтерах Witbox 3D, але при збільшенні виробництва вона стала повністю нерегульованою в плані часу. й

Хлопці з Росії, виробники 3D принтерів, часто заслуговують мене, що багато запасних частин для своїх гаджетів виготовляються на власних принтерах.
Ви можете зробити висновок, що кількість одиниць, що виробляються, навряд чи буде великими, зокрема, випадки і може непрямо вказувати невеликий накопичений досвід виробництва.

Поблизу FANUCЛазерна ріжуча паттерВін робить зовнішні яскраві панелі для майбутнього принтера.
У мене є проріз, але я, офісний щур, цей вид великої машини, перетворюючи величезні листи в красиво форму, готовий встановити зовнішні панелі з логотипом на дошці, завжди роблять запам'ятовування враження.

Навіть перед установкою панелей кожен принтер працює для друку моделі калібрування (повторно, ви побачите кількість цих друкованих Witboxes).
Якщо тест успішний, принтер йде в упаковку. При цьому модель друкується на цьому принтері обов'язково вставляється в коробку.
Не пропустіть тест - зробіть додаткове регулювання на виграш.

Тоді я знову потрамбував і шукав довгий час на розмитому освітленні поліграфічної площі, бічне бачення оцінить елегантне рішення для укладання пластику ПЛА без стандарта для більшості пристроїв такого роду передачі над верхом:

На принтерах, які пройшли перевірку друку, розміщені зовнішні панелі (жовтий, чорний або білий):

2256475

А потім, за допомогою такого маніпулятора #EvenIneKnowHowTo callTalk передано до столу оздоблювального пакету (на фото маніпулятор допускається «грати» нашого інженера, який став дуже близьким до духу іспанських інженерів за короткий час нашого візиту):

Мені сподобалося все на оздоблювальному пакеті.

1,1 км Подвійний ящик - красивий інтер'єр і зовнішній транспорт:

Хлопці з bq сказали, що принтер в цьому пакеті може витримати краплі від висоти 1 метра:

2,2 км На упаковці столу, крім принтера, в ящику розміщуються наступні:

- Котушка ПЛАЛА-пластик (два для принтера Witbox з двома екструдери)
до 4GB SDКошик

7289

- Додатково ХОТ ЕНД. - насадка екструдера (Я практично лопається в розриви, коли я бачив її, і я обрамляю фото з рамкою для дівчинки як знак щирої вдячності за таку увагу клієнтам):

Інструкції та гарантійні карти 2 роки робота

3. У В результаті принтери упаковані в коробки, так як я показав вам на фото вище:

Записаний скотчем:

... і варені товари зберігаються для відправлення в Мадрид, основний склад. бетмен

Після обов'язкової процедури піддонизації:

Уранці - це (друковано на 3D принтері Witbox, як свідчить напис на дошці) навантажувач

... буде навантажувати їх в вантажівку, збиравшись до сонячного Мадрида, щоб потім «шкарпетки» летять по всьому світу.

Код. Завіса.

Вишня.(як пообіцяв вище):

Чому розміщується сам пост в хабі Відкритий джерело?

Наприкінці нашої поїздки ми попросили європейців:
Чому ви, другий найуспішніший ІТ-компанія в Іспанії з точки зору продажів смартфонів та планшетів, інвестування в 3D-принтери?
Чому ви активно ділите інформацію з нами, інвестуйте свій час і зусилля на російському ринку?
Арен не боїться китайці прийде і їсти тебе? Ви боїтеся, що російські виробники зможуть вибити всіх європейців і американців з ринку принтерів 3D?
Ви впевнені в довгостроковій перспективі вашої стратегії? Маріо і Антоніо відповідь від bq залишив мене повністю плутати:

Ми не боїмося з Китаєм.
Точна схема принтера WitBox 3D з усіма запасними частинами розміщена на нашому сайті:

Завантажити його, своїми руками.

Ми впевнені, що ці дані повинні бути доступні таким чином, щоб всі інженерні громади можуть принести принтер до ідеального рівня.Культура виробництва, її рівень, вірити нам, дуже важко повторювати.
Немає нічого страшного.
У зв'язку з цим цікаві мешканці Хабра ЕРС: Ви думаєте, що це реалістично повторити рівень виробництва і, відповідно, якість виготовлення принтерів 3D, які західні компанії мають? Патіент і тверда робота витирають все з належного фінансування - так Китайська перемога західних компаній поділиться на ринок Google, Apple і HP Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь в опитуванні. Приходьте, будь ласка, 1,050 осіб проголосували. 184 человек.

Джерело: habrahabr.ru/post/223687/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное